| ФИНАЛЕ - дискусија | |
|
+4cuci4ko Lost angel JofX Losteech 8 posters |
|
Автор | Порака |
---|
Losteech Admin
Број на мислења : 2048 Age : 31 Местолокација : Скопје Registration date : 2009-01-10
| Предмет: ФИНАЛЕ - дискусија Пет Мај 15, 2009 9:12 pm | |
| Што мислите за финалето на оваа сезона? | |
|
| |
JofX Преживеан
Број на мислења : 20 Age : 30 Местолокација : Kumanovo Работа/Хоби : Летање голуби и слободно време Хумор : Xaxa...многу Registration date : 2009-05-11
| Предмет: Re: ФИНАЛЕ - дискусија Саб Мај 16, 2009 8:18 pm | |
| Финалето беше супер, само крајот не ми се допадна... последните 15 минутки беа одлични и едвај ја чекам наредната сезона (за жал ке биде во 2010) | |
|
| |
Lost angel Модератор
Број на мислења : 320 Age : 35 Местолокација : on the island Registration date : 2009-01-22
| Предмет: Re: ФИНАЛЕ - дискусија Нед Мај 17, 2009 7:18 pm | |
| Финалето беше одлично, многу ми се допадна. Крајот беше супер, интересен, едвај ја чекам последната сезона, штета што толку долго ќе чекаме. | |
|
| |
cuci4ko Преживеан
Број на мислења : 4 Age : 37 Местолокација : Ohrid Работа/Хоби : Gledanje lost Registration date : 2009-06-16
| Предмет: Re: ФИНАЛЕ - дискусија Вто Јун 16, 2009 7:04 pm | |
| Superrrrrrrrrrrrrrrrrr finale! | |
|
| |
LostyFox Супер модератор
Број на мислења : 2272 Age : 33 Местолокација : On the misterious island Работа/Хоби : Серии, филмови, по некоја книга, по цел ден на PC...тоа не е се, но..... Хумор : Многу има за кажување :D Registration date : 2009-01-24
| Предмет: Re: ФИНАЛЕ - дискусија Сре Јун 17, 2009 12:19 am | |
| Само Вие гласајте, тоа е најважно Намасте | |
|
| |
maestro Модератор
Број на мислења : 248 Age : 30 Местолокација : Скопје Registration date : 2009-01-20
| Предмет: Re: ФИНАЛЕ - дискусија Чет Јун 18, 2009 12:35 am | |
| Финалето беше така-така. Може да помине со пролазна оценка, ајде и супер , али што знам, не ме задржа нешто посебно пред екранот (мониторот де) без да можам да го запрам барем на малку видеото. Како и да е, последните минути беа доста интересни.[/i] | |
|
| |
Losteech Admin
Број на мислења : 2048 Age : 31 Местолокација : Скопје Registration date : 2009-01-10
| Предмет: Re: ФИНАЛЕ - дискусија Чет Јун 18, 2009 5:19 am | |
| - maestro напиша:
- Финалето беше така-така. Може да помине со пролазна оценка, ајде и супер , али што знам, не ме задржа нешто посебно пред екранот (мониторот де) без да можам да го запрам барем на малку видеото. Како и да е, последните минути беа доста интересни.[/i]
Јас го гледав во 3 саат сабајле преку стрим и првиот впечаток ми беше ваков. За среќа, вториот пат кога го гледав, сфатив дека сум избрзал малку со впечатокот. Првите 5 минути и последните 25 се незаборавни. Роуз и Бернард кога се појавија од никаде бев доста изненаден (иако очекував тоа да се случи, ама не на тој начин) и патем сцената која ни ја приредија со нив беше прекрасна. Ако добро размислиме, финалево беше 10 пати повозбудливо од минатите две, со тоа што крајот малце ја расипа сликата која ја имаме за него (за разлика од кај другите две претходни, кога завршницата буквално ја оправда сета епизода, посебно кога станува збор за TTLG и флешфорвардот!). Тоа е мојата анализа. =)) | |
|
| |
LostyFox Супер модератор
Број на мислења : 2272 Age : 33 Местолокација : On the misterious island Работа/Хоби : Серии, филмови, по некоја книга, по цел ден на PC...тоа не е се, но..... Хумор : Многу има за кажување :D Registration date : 2009-01-24
| Предмет: Re: ФИНАЛЕ - дискусија Чет Јун 18, 2009 1:27 pm | |
| Jaс мислам дека финалето си беше одлично. Плус тоа Лости мораше да заврши така за да не знаеме што ќе се случува во шеста сезона, инаку незнам како поинаку би завршило Намасте | |
|
| |
Sawyer^^ Мега фанатик
Број на мислења : 814 Age : 36 Местолокација : Кочани Registration date : 2009-02-17
| Предмет: Re: ФИНАЛЕ - дискусија Чет Јун 18, 2009 4:59 pm | |
| Во прв момент и јас бев малку разочаран, пошто мислев дека ќе дознаеме до крајот на сезоната што ќе се случи кога бомбата ќе се активира. Малку бев незадоволен што не оставија да чекаме. Ама вака испадна поинтересно некако, да немаме појма како ќе стартува последната сезона. Ми се допадна што го видовме Џејкоб конечно, и што имаше доста акција и возбудлив крај. Иако, за мене, најдобро финале останува TTLG. | |
|
| |
LostyFox Супер модератор
| Предмет: Re: ФИНАЛЕ - дискусија Саб Јун 20, 2009 1:00 am | |
| Moжеби беше малку повеќе СЕТАП финале од другите досега но беше ОДЛИЧНО, нема што Намасте | |
|
| |
Sawyer^^ Мега фанатик
Број на мислења : 814 Age : 36 Местолокација : Кочани Registration date : 2009-02-17
| Предмет: Re: ФИНАЛЕ - дискусија Саб Јун 20, 2009 6:48 pm | |
| Како и да е, не остави да ги броиме деновите до шестата сезона! А тоа е тоа што е најдобро кај оваа серија. | |
|
| |
Losteech Admin
| Предмет: Re: ФИНАЛЕ - дискусија Саб Јун 20, 2009 7:01 pm | |
| - Sawyer^^ напиша:
- Како и да е, не остави да ги броиме деновите до шестата сезона! А тоа е тоа што е најдобро кај оваа серија.
Е да, тоа е точно, само еден месец помина од финалево а јас како никогаш досега со нетрпение го очекувам продолжетокот. =)) | |
|
| |
LostyFox Супер модератор
| Предмет: Re: ФИНАЛЕ - дискусија Пон Јун 22, 2009 3:29 am | |
| И јас одвај ќекам да дојде зима Туку колку брзо че ни летне 6та сезона, што нема ни да бидеме свесни дека Изгубени завршиле Намасте | |
|
| |
Losteech Admin
| Предмет: Re: ФИНАЛЕ - дискусија Пон Јун 22, 2009 3:44 am | |
| | |
|
| |
LostyFox Супер модератор
| Предмет: Re: ФИНАЛЕ - дискусија Пон Јун 22, 2009 3:47 am | |
| Kaжи...колку е зезнато Го чекаме толку време и после како да не се месеци во прашање, туку како да се минути,море секунди ќе ни поминат тие 16 епизоди Намасте | |
|
| |
antidnevnik Преживеан
Број на мислења : 96 Age : 48 Местолокација : Skopje Registration date : 2009-01-20
| Предмет: Re: ФИНАЛЕ - дискусија Пет Јун 26, 2009 10:44 am | |
| Конечно, со големо задоцнување го догледав и финалето(брат ми е виновен ), и можам да кажам дека сум задоволна. Имав впечаток како да доживувам дежа ву, но веројатно тоа е последица од премногу интензивното размислување за серијава.Па така, крајот не ме изненади премногу...го очекував, токму таков. Најинтересен момент за мене беше појавувањето на статуата, и наговестувањето за следните мистерии што ќе ни се откријат поврзани со древното минато на египќаните,верувам. Тајните подземни тунели, а претпоставувам ќе се појави и цел храм. Многу веројатно за тоа ќе биде виновна некоја вонземна цивилизација која својата технологија како база ја оставила на овој остров, ако не и целиот остров. Како и да е, со нетрпение ќе ја очекувам следната сезона, во која претпоставувам сите ќе се појават здрави и живи А исто така, можно е, и нема да ме изненади ако заврши со оваа сцена: Сите влегуваат во авионот, тој си прелетува преку океанот, и безбедно слетува.... или пак се срушува некаде во Бермудскиот тријаголник Поздрав до Лости и сите фанови! | |
|
| |
LostyFox Супер модератор
| Предмет: Re: ФИНАЛЕ - дискусија Вто Јун 30, 2009 3:42 pm | |
| he he he ако заврши со објаснување слично на она од бермудскиот УЖАС! намасте | |
|
| |
antidnevnik Преживеан
Број на мислења : 96 Age : 48 Местолокација : Skopje Registration date : 2009-01-20
| Предмет: Re: ФИНАЛЕ - дискусија Сре Jул 01, 2009 9:56 am | |
| не, не, тоа беше шега се надевам дека нема така да заврши туку со хепи енд Намасте! | |
|
| |
Losteech Admin
| Предмет: Re: ФИНАЛЕ - дискусија Сре Jул 01, 2009 3:41 pm | |
| Анти, и јас се’ повеќе и повеќе мислам дека Островот е дело на некоја вонземска мисија и покрај тоа што знам дека тоа би било премногу дури и по стандардите за LOST. А за крајот, во право си, многумина од нас го очекуваа... Поздрав и до тебе! | |
|
| |
LostyFox Супер модератор
| Предмет: Re: ФИНАЛЕ - дискусија Нед Jул 05, 2009 12:35 pm | |
| A да заврши сапунски....Џулиет преживува..ајде свадба со Соер...па деџиња...па Кејт со Џек д сејм тинг....хахаххаха тогаш што правиме?
Намасте | |
|
| |
Sawyer^^ Мега фанатик
| Предмет: Re: ФИНАЛЕ - дискусија Нед Jул 05, 2009 6:16 pm | |
| | |
|
| |
LostyFox Супер модератор
| Предмет: Re: ФИНАЛЕ - дискусија Нед Jул 05, 2009 10:12 pm | |
| хе хе ....па Лок со Хелен(Џејкоб ќе ја допре па ќе ја оживее)...хахаха
Намасте | |
|
| |
Sponsored content
| Предмет: Re: ФИНАЛЕ - дискусија | |
| |
|
| |
| ФИНАЛЕ - дискусија | |
|