Losteech Admin
Број на мислења : 2048 Age : 31 Местолокација : Скопје Registration date : 2009-01-10
| Предмет: Тери О' Квин без ЕМИ номинација Саб Јун 06, 2009 3:41 pm | |
| Победникот на ЕМИ наградата за најдобра споредна улога во драма за 2007ма година, Тери О' Квин, не испратил гласачко ливче за годинашните награди!Ова е навистина шокирачка информација со оглед на тоа што актерот имаше уште една брилијантна сезона, успевајќи да се снајде одлично играјќи ја улогата на „новиот“ Џон Лок. Откако ова излезе низ медиумите, веднаш започнаа шпекулирањата. Досега, најгласна е шпекулацијата која гласи дека Тери намерно не испратил ливче до гласачкото тело, со цел да им даде подобри шанси на неговите колеги, Мајкл Емерсон и Џош Холоувеј за победа. Секако, има и други шпекулации од типот на тоа дека тој едноставно изумил, но сметам дека вакво нешто не би прошло ни кај пет годишно дете. Од една страна, чудно, од друга...доста човечно. Тери веќе има освоено ваква награда, па не би се зачудил да е точна првата шпекулација. А, ако навистина е точна - секоја му чест! Такви дарежливи луѓе тешко се наоѓаат, а уште потешко ако се ѕвезди... Инаку, тука можете да ги видите ЕМИ номинациите за сите актери. Што мислите дека е случајот? | |
|
Sawyer^^ Мега фанатик
Број на мислења : 814 Age : 36 Местолокација : Кочани Registration date : 2009-02-17
| Предмет: Re: Тери О' Квин без ЕМИ номинација Саб Јун 06, 2009 4:00 pm | |
| Па добро, баш е фер ако не се пријавил заради Мајкл или Џош. Емерсон цела серија глуми одлично, а за Холовеј нема што да се каже, ова беше негова сезона. Кај актерките би требало Елизабет Мишел (Џулс) да ја номинираат, посебно за улогата во финалето! | |
|
Losteech Admin
Број на мислења : 2048 Age : 31 Местолокација : Скопје Registration date : 2009-01-10
| Предмет: Re: Тери О' Квин без ЕМИ номинација Саб Јун 06, 2009 4:20 pm | |
| - Sawyer^^ напиша:
- Па добро, баш е фер ако не се пријавил заради Мајкл или Џош. Емерсон цела серија глуми одлично, а за Холовеј нема што да се каже, ова беше негова сезона. Кај актерките би требало Елизабет Мишел (Џулс) да ја номинираат, посебно за улогата во финалето!
Никогаш не знаеш со ЕМИ наградиве... Лани без перде срам не му ја врачија наградата за најдобар спореден актер на Емерсон! Кретени!!! | |
|
Мики Неизлечливо изгубен
Број на мислења : 1282 Age : 30 Местолокација : Велес Работа/Хоби : Лост, Авиони, Измами... :) Хумор : Денес единствено е исплатливо да се отворат аптека и обложувалница. Registration date : 2009-01-21
| Предмет: Re: Тери О' Квин без ЕМИ номинација Саб Јун 06, 2009 4:26 pm | |
| браво за тери... | |
|
LostyFox Супер модератор
Број на мислења : 2272 Age : 33 Местолокација : On the misterious island Работа/Хоби : Серии, филмови, по некоја книга, по цел ден на PC...тоа не е се, но..... Хумор : Многу има за кажување :D Registration date : 2009-01-24
| Предмет: Re: Тери О' Квин без ЕМИ номинација Саб Јун 06, 2009 4:51 pm | |
| Terry ГУДДДДДДДДДДД!
Пишав кај мене за ова.
Намасте | |
|
Sponsored content
| Предмет: Re: Тери О' Квин без ЕМИ номинација | |
| |
|