| Чија смрт најмногу ве изнервира/растажи? | |
|
+6antidnevnik Lost angel Sawyer^^ LostyFox Мики Losteech 10 posters |
|
Автор | Порака |
---|
Losteech Admin
Број на мислења : 2048 Age : 31 Местолокација : Скопје Registration date : 2009-01-10
| Предмет: Чија смрт најмногу ве изнервира/растажи? Пон Јун 15, 2009 8:07 pm | |
| Едвај чекам да ги видам вашите мислења! Мене најмногу во моментов ме нервира тоа што Лок, по се изгледа, нема да се врати во LOST, а најтажна смрт, секако ми беше онаа на Чарли...иако и за Бун ми беше доста жал. | |
|
| |
Мики Неизлечливо изгубен
Број на мислења : 1282 Age : 30 Местолокација : Велес Работа/Хоби : Лост, Авиони, Измами... :) Хумор : Денес единствено е исплатливо да се отворат аптека и обложувалница. Registration date : 2009-01-21
| Предмет: Re: Чија смрт најмногу ве изнервира/растажи? Пон Јун 15, 2009 8:21 pm | |
| иста комбинација, од смртта на лок најмногу инервиран, а од смртта на Чарл9и нај растажен... | |
|
| |
LostyFox Супер модератор
Број на мислења : 2272 Age : 33 Местолокација : On the misterious island Работа/Хоби : Серии, филмови, по некоја книга, по цел ден на PC...тоа не е се, но..... Хумор : Многу има за кажување :D Registration date : 2009-01-24
| Предмет: Re: Чија смрт најмногу ве изнервира/растажи? Вто Јун 16, 2009 12:26 am | |
| Лости мислам дека во некое интервју прочитав или слушнав од Метју Фокс мислам дека беше, кажа дека Џек и Лок (најверојатно Флок) повторно ќе се судрат, односно ќе има несогласувања и немири меќу двете страни и изгледа како и на почетокот кога се подлија на Лок и Џек страна сега нешто можеби доброто и лошото ама незнам. Инаку по однос на поставното прашање: Смрт која ме изнервира најмногу беше на Еко, а која ме растажи беше на Чарли Намасте | |
|
| |
Sawyer^^ Мега фанатик
Број на мислења : 814 Age : 36 Местолокација : Кочани Registration date : 2009-02-17
| Предмет: Re: Чија смрт најмногу ве изнервира/растажи? Вто Јун 16, 2009 1:23 am | |
| Исто како LostyFox. За Еко бев најмногу изнервиран, пошто ми беше еден од омилените карактери, па се надевав дека ќе има важна улога во серијата. А сцената со Чарли е антологиска, дефинитивно најтажна во целата LOST историја. | |
|
| |
LostyFox Супер модератор
Број на мислења : 2272 Age : 33 Местолокација : On the misterious island Работа/Хоби : Серии, филмови, по некоја книга, по цел ден на PC...тоа не е се, но..... Хумор : Многу има за кажување :D Registration date : 2009-01-24
| Предмет: Re: Чија смрт најмногу ве изнервира/растажи? Вто Јун 16, 2009 10:33 am | |
| Sawyer Еко т.е. глумецот ААА сам побарал да го убијат неговиот лик, незнам од какви причини, а инаку Дарлтон го планирале да учествува некаде до четврта сезона Беше супер лик, ама тоа е... Намасте | |
|
| |
Lost angel Модератор
Број на мислења : 320 Age : 35 Местолокација : on the island Registration date : 2009-01-22
| Предмет: Re: Чија смрт најмногу ве изнервира/растажи? Саб Јун 27, 2009 1:47 pm | |
| Јас Еко не го сакав нешто особено. А, најмногу ми беше жал за Чарли и за Бун. | |
|
| |
Losteech Admin
Број на мислења : 2048 Age : 31 Местолокација : Скопје Registration date : 2009-01-10
| Предмет: Re: Чија смрт најмногу ве изнервира/растажи? Саб Јун 27, 2009 3:32 pm | |
| Ни на мене не ми се допаѓаше премногу Еко, ама подоцна сфатив дека ликот ќе беше доста важен доколку останеше жив... | |
|
| |
antidnevnik Преживеан
Број на мислења : 96 Age : 48 Местолокација : Skopje Registration date : 2009-01-20
| Предмет: Re: Чија смрт најмногу ве изнервира/растажи? Пон Јун 29, 2009 10:44 am | |
| Стар е постов, ама ете да си кажам: Најпрво мислев дека смртта на Бун е нефер, па подоцна уште понефер на Еко. Дефинитивно сцената со Чарли беше трогателна. Исчезнувањето на Клер беше збунувачко, а и парот Шер-Ден збунувачко... А веројатно за смртта на Џули и останатите бевме подготвени и ни отвори еден нов аспект за доживувањето на смртта што се случува на островот. | |
|
| |
Losteech Admin
| Предмет: Re: Чија смрт најмногу ве изнервира/растажи? Пон Јун 29, 2009 2:33 pm | |
| Анти, не знам дали знаеш, ама Клер се враќа во последнава сезона! | |
|
| |
antidnevnik Преживеан
Број на мислења : 96 Age : 48 Местолокација : Skopje Registration date : 2009-01-20
| Предмет: Re: Чија смрт најмногу ве изнервира/растажи? Сре Jул 01, 2009 10:13 am | |
| Не знаев, ама претпоставував И целта на Кејт е токму таа, нели?пронаоѓањето на Клер... Само како ќе го изведе тоа и од која временска инстанца, малку е збунувачко. Посебно зошто Ричард соопштува дека ја видел смртта на сите нив...(или само мислел дека се мртви поради бомбата). Е сега останува енигма: дали со активирањето на бомбата сите умираат, или пак силното магнетно поле ги префрла или исфрла некаде во иднината-како живи и неповредени(Со исклучок на Џулиет, која сепак, може да се спаси од повредите ако не се сериозни). | |
|
| |
Losteech Admin
| Предмет: Re: Чија смрт најмногу ве изнервира/растажи? Сре Jул 01, 2009 3:45 pm | |
| - antidnevnik напиша:
- Е сега останува енигма: дали со активирањето на бомбата сите умираат, или пак силното магнетно поле ги префрла или исфрла некаде во иднината-како живи и неповредени(Со исклучок на Џулиет, која сепак, може да се спаси од повредите ако не се сериозни).
Имав една теорија за ова (која сега забележав дека си ја прочитала), дека можно е на сите да им се случи истото што му се случи на Дез...ама ако сум обичен фан би рекол дека едноставно би доживеале флеш во иднината, а дел од нив и во минатото (мора да откријат нешто, нели ) при што на крајот ќе успеат да најдат некаков начин (можеби Храмот?) за да се соединат во едно време... | |
|
| |
antidnevnik Преживеан
| Предмет: Re: Чија смрт најмногу ве изнервира/растажи? Сре Jул 01, 2009 4:20 pm | |
| е да, отпосле ја прочитав твојата теорија исто мислиме | |
|
| |
Losteech Admin
| Предмет: Re: Чија смрт најмногу ве изнервира/растажи? Сре Jул 01, 2009 4:38 pm | |
| | |
|
| |
LostyFox Супер модератор
| Предмет: Re: Чија смрт најмногу ве изнервира/растажи? Вто Jул 07, 2009 10:29 am | |
| Eко беше цар според мене , ама ајде... Бун ме нервираше од почеток. Сестраму веќе ептен, ама и тој после Инаку чудна работа како успеваат дарлтон да направат некоја комбинација која на никој никој никој никој му нема текнато? Намасте | |
|
| |
Мики Неизлечливо изгубен
Број на мислења : 1282 Age : 30 Местолокација : Велес Работа/Хоби : Лост, Авиони, Измами... :) Хумор : Денес единствено е исплатливо да се отворат аптека и обложувалница. Registration date : 2009-01-21
| |
| |
LostyFox Супер модератор
| Предмет: Re: Чија смрт најмногу ве изнервира/растажи? Вто Jул 07, 2009 11:05 am | |
| Епа во право си Намасте | |
|
| |
RocknRolla Фанатик
Број на мислења : 383 Age : 33 Местолокација : Skopje Registration date : 2009-07-25
| Предмет: Re: Чија смрт најмногу ве изнервира/растажи? Нед Jул 26, 2009 12:10 am | |
| Ана Лусија најмногу ме растажи кога умре (звучи како да се лигавам ама стварно ме растажи ) А нервоза ме пукна коа го удавија Лок. | |
|
| |
LostyFox Супер модератор
| Предмет: Re: Чија смрт најмногу ве изнервира/растажи? Нед Jул 26, 2009 1:40 pm | |
| Eпа Бен ... работа ти е тоа, незнаеш кога ќе ти закачи нож во грб Намасте | |
|
| |
maestro Модератор
Број на мислења : 248 Age : 30 Местолокација : Скопје Registration date : 2009-01-20
| Предмет: Re: Чија смрт најмногу ве изнервира/растажи? Нед Aвг 02, 2009 6:51 pm | |
| Оние двете типки што ги уби Мајкл во втората сезона... Едната Ана Лусија и другата таа што се сакаа со Харли или така нешто... Не знам зошто, ама ептен ми беше жал кога ги снема од серијата. | |
|
| |
RocknRolla Фанатик
Број на мислења : 383 Age : 33 Местолокација : Skopje Registration date : 2009-07-25
| Предмет: Re: Чија смрт најмногу ве изнервира/растажи? Нед Aвг 02, 2009 10:20 pm | |
| - maestro напиша:
- Оние двете типки што ги уби Мајкл во втората сезона... Едната Ана Лусија и другата таа што се сакаа со Харли или така нешто...
Не знам зошто, ама ептен ми беше жал кога ги снема од серијата. Ахам Либи се викаше девојката на Харли А мене повеќе ме изнервира него што ме растажи | |
|
| |
Losteech Admin
| Предмет: Re: Чија смрт најмногу ве изнервира/растажи? Пон Aвг 03, 2009 1:15 pm | |
| | |
|
| |
LostyFox Супер модератор
| Предмет: Re: Чија смрт најмногу ве изнервира/растажи? Сре Aвг 05, 2009 4:10 pm | |
| епа да..Дарлтон САКС тогаш Намасте | |
|
| |
Sawyer^^ Мега фанатик
Број на мислења : 814 Age : 36 Местолокација : Кочани Registration date : 2009-02-17
| Предмет: Re: Чија смрт најмногу ве изнервира/растажи? Чет Aвг 06, 2009 1:43 am | |
| Стварно, ме изнервира и мене до некаде смртта на Мајкл. Цела сезона чекавме да видиме што се случи со него, и кога го вратија, набрзина ни прикажаа што се случило и го убија. Тоа беше еден од поголемите пропусти на Дарлтон. | |
|
| |
LostyFox Супер модератор
| Предмет: Re: Чија смрт најмногу ве изнервира/растажи? Чет Aвг 06, 2009 5:31 pm | |
| Го жртвуваа сега тоа е. Го претворија во Мајка Тереза, д блек уан Намасте | |
|
| |
Shadow Преживеан
Број на мислења : 106 Age : 33 Местолокација : na havai Registration date : 2009-02-04
| Предмет: Re: Чија смрт најмногу ве изнервира/растажи? Вто Aвг 25, 2009 1:51 am | |
| Најмногу ме растажи смртта на Чарли и на Бун! А најмногу ме изнервира смртта на Фарадеј зашо ми беше еден од поомилените ликови и мислев ке преживее до 6 сезона. | |
|
| |
Sponsored content
| Предмет: Re: Чија смрт најмногу ве изнервира/растажи? | |
| |
|
| |
| Чија смрт најмногу ве изнервира/растажи? | |
|