| Добар виц за добар Ден... :) | |
|
|
|
Автор | Порака |
---|
Losteech Admin
Број на мислења : 2048 Age : 31 Местолокација : Скопје Registration date : 2009-01-10
| Предмет: Re: Добар виц за добар Ден... :) Пет Сеп 04, 2009 8:21 pm | |
| Не знам дали овој веќе бил постиран, ама еве го за секој случај. Го слушнав денес од другари во школо. =)))
„Спајдермен дошол во Македонија и се искачил на зградата на МТВ. Откако го сторил тоа во недоумица прашал:- „И што сега?“
Оставам сами да си го протолкувате вицов, ако го сфатите ќе се изнасмеете, ако не, тука сум јас за да ви ја откријам финтата. =))) | |
|
| |
maestro Модератор
Број на мислења : 248 Age : 30 Местолокација : Скопје Registration date : 2009-01-20
| Предмет: Re: Добар виц за добар Ден... :) Пет Сеп 04, 2009 8:34 pm | |
| Волкот: Црвенкапче, каде одиш? Црвенкапа: Кај мојата баба. Волкот: А каде живее баба ти? Црвенкапа: Ене, на крајот од шумата. Волкот: А адреса можеш да ми дадеш од баба ти? Црвенккапа: Може, www.baba.com.mk. | |
|
| |
Losteech Admin
Број на мислења : 2048 Age : 31 Местолокација : Скопје Registration date : 2009-01-10
| Предмет: Re: Добар виц за добар Ден... :) Пет Сеп 04, 2009 8:40 pm | |
| - maestro напиша:
- Волкот: Црвенкапче, каде одиш?
Црвенкапа: Кај мојата баба. Волкот: А каде живее баба ти? Црвенкапа: Ене, на крајот од шумата. Волкот: А адреса можеш да ми дадеш од баба ти? Црвенккапа: Може, www.baba.com.mk. LOL, ретардирано... | |
|
| |
Мики Неизлечливо изгубен
Број на мислења : 1282 Age : 30 Местолокација : Велес Работа/Хоби : Лост, Авиони, Измами... :) Хумор : Денес единствено е исплатливо да се отворат аптека и обложувалница. Registration date : 2009-01-21
| Предмет: Re: Добар виц за добар Ден... :) Пет Сеп 04, 2009 9:42 pm | |
| eeј лости те протолкувај ни го твојов виц...можда тие што се од ск го сватија но јас не... ајде чекаме, имам нешто на ум но да не избрзувам... | |
|
| |
Losteech Admin
| |
| |
Мики Неизлечливо изгубен
Број на мислења : 1282 Age : 30 Местолокација : Велес Работа/Хоби : Лост, Авиони, Измами... :) Хумор : Денес единствено е исплатливо да се отворат аптека и обложувалница. Registration date : 2009-01-21
| Предмет: Re: Добар виц за добар Ден... :) Пет Сеп 04, 2009 9:46 pm | |
| )))))))))))))))))))) | |
|
| |
Мики Неизлечливо изгубен
| Предмет: Re: Добар виц за добар Ден... :) Пет Сеп 04, 2009 9:51 pm | |
| ae еве неколку од мене Се натпреварувале Македонец, Албанец и Грк кој помалку капки ќе испрска кога ќе се фрли во базен. Се фрла Албанецов и испрскал 15 капки, се фрла Македонецов испрскал 5 капки, Гркот се фрла нема капки и судиите велат: - Го молиме Гркот да го повтори скокот. Грков се фрла и пак нема капки. Судите: - Го молиме Гркот да го повтори скокот. Се фрла и пак нема капки. Судиите: - Го молиме Гркот да се фрли во базенот, а не на циментото. | |
|
| |
Мики Неизлечливо изгубен
| Предмет: Re: Добар виц за добар Ден... :) Пет Сеп 04, 2009 9:51 pm | |
| Си биле Американец, Французин и Македонец. Отишле во хотелска соба со некоја ќелава вештерка .Вештерката им рекла да и кажат да направи нешто што е невозможно. - Американецот рекол: Фрли се од 100-ти кат притоа да не умреш. Вештерката се фрлила и не умрела, и го изела Американецов. - Французинот рекол: Фрли се во морето и да не се удавиш. Вештерката се фрлила и не се удавила и го изела Французинот. - Македонецот рекол: Еве ти 100 денари оди пострижи се! кога сум расположен, пишувам | |
|
| |
Мики Неизлечливо изгубен
| Предмет: Re: Добар виц за добар Ден... :) Пет Сеп 04, 2009 9:53 pm | |
| Се нашле Македонец и Грк во Индија и Гркот на Македонецот му вели: -Леле колку е мал светот,а Македонецот му одговара: -Светот не е мал туку Македонија е голема. | |
|
| |
Мики Неизлечливо изгубен
| Предмет: Re: Добар виц за добар Ден... :) Пет Сеп 04, 2009 9:56 pm | |
| Си биле Христијанец ,Муслиманец и Будист и се карале чија вера е посилна така докажувајки се договориле да се фрлат од зградата и кој ке биде спасен од нивниот бог таа вера е најсилна...Се фрлил Муслиманецот почнал да вика Алах Алах, но Алах не му помогнал па така паднал и умрел...Се фрлил Будистот и почнал да вика Буда Буда Буда и се издигал нагоре и не умрел!! Дошол на ред Христијанинот се фрлил и почнал да рецитира Во името на отецот синот и ... видел дека не бидува и дека се уште паѓа се исплашил и почнал да вика БУДА БУДА БУДА БУДА БУДА!!!! | |
|
| |
Мики Неизлечливо изгубен
| За време на војната во Босна муслиманите фатиле еден златен четник,а четникот им рекол: -Ако ме пуштете ќе ви исполнам 3 масовни гробници! | |
|
| |
Мики Неизлечливо изгубен
| Снаодлив човек ловел риби и фатил златна риба и му рекла: - Ако ме пуштиш ќе ти исполнам 3 желби. Човекот ја пуштил во тегла за да може повеќе пати да ја фаќа. ЧИТАЈТЕ ПО ЕДЕН НА ДЕН | |
|
| |
Мики Неизлечливо изгубен
| Предмет: Re: Добар виц за добар Ден... :) Пет Сеп 04, 2009 9:57 pm | |
| Си биле глуп, поглуп и најглуп и паднале на пуст остров! И фатиле златна рипка и таа му рекла: Ако ме пуштите ке ви исполнам 3 желби и тие ја пуштиле. И сега глупиов викат:Јас имам жена да ме вратиш! И таа го вратила. На поглупиов викат:Јас имам жена и деца да ме вратиш! И таа го вратила. Најглупиов незнаел што да рече и рекол врати ми ги двајцата! | |
|
| |
Мики Неизлечливо изгубен
| Предмет: Re: Добар виц за добар Ден... :) Пет Сеп 04, 2009 9:57 pm | |
| Фатиле тројца златна рипка и таа рекла дека ке им исполни по една желба ако ја пуштат и тие се согласиле: првиот - јас сакам да имам најубава куќа полна само со жени вториот - јас сакам да имам најубава кола и во неа само жени да возам третиот - јас сакам вие двајца ништо да немаат | |
|
| |
Мики Неизлечливо изгубен
| Предмет: Re: Добар виц за добар Ден... :) Пет Сеп 04, 2009 10:05 pm | |
| и за крај најдобриот Учителката по психологија го почнува првиот час... -Ајде нека станат сите што мислат дека се глупи! Никој не станува,сите седат. По некое време станува Цветко... -Значи ти Цветко мислиш дека си глуп? -Ма не,само ми падна жал да ве гледам сама како стоите! | |
|
| |
LostyFox Супер модератор
Број на мислења : 2272 Age : 33 Местолокација : On the misterious island Работа/Хоби : Серии, филмови, по некоја книга, по цел ден на PC...тоа не е се, но..... Хумор : Многу има за кажување :D Registration date : 2009-01-24
| Предмет: Re: Добар виц за добар Ден... :) Саб Сеп 05, 2009 1:21 am | |
| хаха повеќето ги знам, ама се добри еве го мојот денеска Пастата за заби и вика на пастата за чевли: Тоа е сестро, ЦРНО ти било пишано Namaste | |
|
| |
Darvel Модератор
Број на мислења : 560 Age : 37 Местолокација : Волково Хумор : Немам Registration date : 2009-01-19
| Предмет: Re: Добар виц за добар Ден... :) Саб Сеп 05, 2009 2:37 am | |
| Религиозни вицови... Може...
Си биле поп, рабин и имам и се фалеле за тоа колку се силни нивните молитви...
Прв почнал имамот: -Јавав низ пустина на камила кога одеднаш започна огромна песочна бура... Ветрот беше многу силен и започна да ме покрива со песок, камилата умре, ама јас не се предадов и почнав да го молам Алах да ми помогне, и тогаш, сто метри околу мене бурата стивна.
Попот одговорил: -Тоа не е ништо... Јас едрев во средината на Атлантскиот Океан, кога одеднаш започна огромна бура, се создадоа бранови високи десетици метри кои го фрлаа моето бродче наоколу како партал. Јас не се предадов и почнав да го молам Господ да ме поштеди, и тогаш, триста метри околу мене морето се смири и стана како огледало.
Рабинот се замислил и додал: -Се шетав минатата сабота низ град, кога одеднаш пред мене се појави торба полна со пари, и бидејќи религијата ми забранува да допирам пари во сабота, почнав да му се молам на Јахве, и тогаш, на четрсто метри околу мене беше четврток.
(би ве замолил да се воздржите од несоодветни коментари кои можат да се сметаат како навредливи) | |
|
| |
Мики Неизлечливо изгубен
| Предмет: Re: Добар виц за добар Ден... :) Саб Сеп 05, 2009 11:23 am | |
| | |
|
| |
Мики Неизлечливо изгубен
| Предмет: Re: Добар виц за добар Ден... :) Саб Сеп 05, 2009 11:25 am | |
| Се собираат Македонец, Слoвeнец и Шваjцарец и добиваат задача за 7 минути да испеглаат кошула, да изедат едно парче леб и да имаат секс. Прв Шваjцарецот, зел да пегла и додека да го изеде лебот поминало времето. Каj нив работата е на прво место. Слoвeнецот, се наjал и додека да jа испегла кошулата поминало времето. Каj слoвeнците на прво место е храната па за друго ако има време. Македонецот на ред, зeмал лебот во раце, дава на жената да jа пегла кошулата, а во исто време прави секс со неа. Кое е наравоучението? - Ако не ги заебеш работниците нема да има леб за тебе | |
|
| |
Мики Неизлечливо изгубен
| Предмет: Re: Добар виц за добар Ден... :) Саб Сеп 05, 2009 11:26 am | |
| Си биле Албанец, Србин, Црногорец и Македонец на донаторска конференција во Америка. На враќање решиле да поминат од кај Бразил, да се прошетаат малку. Арно ама кога крстареле по Амазон ги нападнале крокодили и ги изеле! Едниот крокодил се жали: -Уф ама жилаво месо има Србинов, си го расипав желудникот. - Ај не заебавај, мене од Албанецов цел ден ми корне здивот. - Не зезајте бре, јас од овој Црногорецов цел ден плукам значки и медали, цревава ми ги распара. А овој четвртиов крокодил мирно си седи. А бе, тебе ништо не ти е? - Не, јас го пуштив Македонецот, ми вети дека ќе ми донесе уште луѓе! | |
|
| |
Мики Неизлечливо изгубен
| Предмет: Re: Добар виц за добар Ден... :) Саб Сеп 05, 2009 11:29 am | |
| Учителката: Зошто касниш Игорче? Игорче: Изгубив пет денари. Учителката: А зошто пак ти касниш Кирче? Кирче: Јас стоев на нив. Aj доста ви се | |
|
| |
RocknRolla Фанатик
Број на мислења : 383 Age : 33 Местолокација : Skopje Registration date : 2009-07-25
| Предмет: Re: Добар виц за добар Ден... :) Саб Сеп 12, 2009 3:06 am | |
| Трпе се буди во 4 часот наутро. - Трпано ја ќе одам по риба! Се спремил и излегол. Седнал во Југото и не можел да го запали. Се мачел едно пола саат и ништо. Полека влегол дома, и на прсти се пикнал во креветот. - Ладно е надвор? - Прашува Трпана. - Грч е! - А волон мој, по риба отиде. | |
|
| |
RocknRolla Фанатик
Број на мислења : 383 Age : 33 Местолокација : Skopje Registration date : 2009-07-25
| Предмет: Re: Добар виц за добар Ден... :) Саб Сеп 12, 2009 3:07 am | |
| Кога и како умрела пепелашка? - На полноќ, тампонот и се претворил во тиква.
Што е разликата помеѓу Eтиопјанец и пинг-понг топче? - 100 грама. | |
|
| |
RocknRolla Фанатик
| Предмет: Re: Добар виц за добар Ден... :) Саб Сеп 12, 2009 3:11 am | |
| Си била една плавуша и отишла во пекара и рекла: - Што имате од кифливе? И продавачот и вика само момент. И плавушата: - Епа дајте ми два момента и еден јогурт. | |
|
| |
RocknRolla Фанатик
| Предмет: Re: Добар виц за добар Ден... :) Саб Сеп 12, 2009 3:11 am | |
| Цветко продавал спрејови против муви на пазар. Му дошол еден муштерија и го прашал: - Како се употребуваат спрејовиве? - Многу се едноставни, ќе ја фатиш мувата, ќе и го истегнеш вратот и кога ќе ја отвори устата ќе и шприцнеш со спрејот и гарант е мртва. - Ех, ја ако ја фатам можам да ја сплескам, што ќе ми е спреј. - Е добро де, можеш и така и така. | |
|
| |
Sponsored content
| Предмет: Re: Добар виц за добар Ден... :) | |
| |
|
| |
| Добар виц за добар Ден... :) | |
|