Losteech Admin
Број на мислења : 2048 Age : 31 Местолокација : Скопје Registration date : 2009-01-10
| Предмет: Првиот официјален банер за шестата сезона! Пон Јун 29, 2009 2:31 pm | |
| Ова е првиот официјален банер за шестата сезона кој се прошири низ „Лостосферата“... Додека кај нас, на автобусите (кои се патем од древните времиња), се рекламираат емисии како Јади Бурек, низ светот се рекламираат некои попаметни и поквалитетни работи од типот на Lost. Патем, ми се плаче кога ќе го видам натписов... The Final Season. | |
|
Мики Неизлечливо изгубен
Број на мислења : 1282 Age : 30 Местолокација : Велес Работа/Хоби : Лост, Авиони, Измами... :) Хумор : Денес единствено е исплатливо да се отворат аптека и обложувалница. Registration date : 2009-01-21
| Предмет: Re: Првиот официјален банер за шестата сезона! Пон Јун 29, 2009 10:49 pm | |
| ц ц ме изплаши бе, јас си мислев нешо поквалитетен банер нешо како овој што ти е на форумов. а не ова чудоо... дај нешо со ликови ова она, ама ете владата ви купи нови двокатни авторби, само рачунај кинеска роба се, ама добро купени | |
|
LostyFox Супер модератор
Број на мислења : 2272 Age : 33 Местолокација : On the misterious island Работа/Хоби : Серии, филмови, по некоја книга, по цел ден на PC...тоа не е се, но..... Хумор : Многу има за кажување :D Registration date : 2009-01-24
| Предмет: Re: Првиот официјален банер за шестата сезона! Вто Јун 30, 2009 3:30 pm | |
| хеххе го видов ова Епа знаат бе да вложат луѓето во реклама Намасте | |
|
Sponsored content
| Предмет: Re: Првиот официјален банер за шестата сезона! | |
| |
|