Број на мислења : 2048 Age : 31 Местолокација : Скопје Registration date : 2009-01-10
Предмет: Топ пет сцени со Бен Сре Jул 15, 2009 4:51 pm
Оваа тема на форумов е дел од проектот наречен „Топ пет сцени“ започнат минатата недела на блогот. Тука можете слободно да коментирате во врска со сцените, како и да предложите иден лик кој ќе ја добие оваа „престижна“ „награда“.
- Ова беше практично сцената поради која започнав(ме) да го мразиме Бен (тогаш сеуште познат како Хенри Гејл). Со крајот на оваа епизода втората сезона го врати сјајот на серијата, загубен по неколкуте досадни сетап епизоди...
- Ова е уште една од безбројните сцени во кои Лок и Бен се препираат меѓу себе, но првата која заврши фатално (барем за момент) за еден од двајцата... Вистински WTF крај кој ја комплетираше неповторливата прва Бен-центрична епизода.
- И повторно се вративме на почетокот! Само што фановите си помислија дека Бен е на добрата страна, се случи сценава која го одговори прашањето „кој го уби Џон?“. Досега не сум запознал ниеден фан кој останал без импресии од сценава...која, сега-засега, се чини дека претставува крај на големото ривалство помеѓу Линус и Лок!
- И за крај, сцена по која јас ќе ја запомнам петтава сезона. Судењето на Бен!!! Верувале или не, срцето ќе ми излезеше додека ја гледав...
Sawyer^^ Мега фанатик
Број на мислења : 814 Age : 36 Местолокација : Кочани Registration date : 2009-02-17
Предмет: Re: Топ пет сцени со Бен Сре Jул 15, 2009 7:06 pm
Добро сработено, само си можел да ја ставиш сцената со убиството на Џејкоб од финалето.
Losteech Admin
Број на мислења : 2048 Age : 31 Местолокација : Скопје Registration date : 2009-01-10
Предмет: Re: Топ пет сцени со Бен Сре Jул 15, 2009 7:08 pm
Sawyer^^ напиша:
Добро сработено, само си можел да ја ставиш сцената со убиството на Џејкоб од финалето.
Знаев дека нешто сум заборавил... Ќе надоместам во иднина на некој начин сигурно.
LostyFox Супер модератор
Број на мислења : 2272 Age : 33 Местолокација : On the misterious island Работа/Хоби : Серии, филмови, по некоја книга, по цел ден на PC...тоа не е се, но..... Хумор : Многу има за кажување :D Registration date : 2009-01-24
Предмет: Re: Топ пет сцени со Бен Чет Jул 16, 2009 12:08 am
Ајде чекаме топ 6
Намасте
RocknRolla Фанатик
Број на мислења : 383 Age : 33 Местолокација : Skopje Registration date : 2009-07-25
Предмет: Re: Топ пет сцени со Бен Нед Jул 26, 2009 9:39 pm
Ете ја првата сцена за која зборев и е дефинитивно најдобрата сцена со него... Инаку јас би ги ставил и оние 2-3 сцени (последната епизода од петтата сезона) каде што се одвиваат разговорите помеѓу Лок и Бен (Лок му станува шеф на Бен ).
LostyFox Супер модератор
Број на мислења : 2272 Age : 33 Местолокација : On the misterious island Работа/Хоби : Серии, филмови, по некоја книга, по цел ден на PC...тоа не е се, но..... Хумор : Многу има за кажување :D Registration date : 2009-01-24
Предмет: Re: Топ пет сцени со Бен Пон Jул 27, 2009 12:37 pm
Eј да супер е разговорот кога му вика Лок на Бен, како е да си ти, јас? Како мислиш? Епа така се шеташ по мене, изгубен, незнаеш кој е твојот следен чекор. Толку ме потсетуваш на мене Мал цитат