Losteech Admin
Број на мислења : 2048 Age : 31 Местолокација : Скопје Registration date : 2009-01-10
| Предмет: Ники и Пауло Саб Jул 18, 2009 10:10 pm | |
| Име: Ники Фернандез и Пауло (презиме непознато) Членови на: преживеаните од предната секција на авионот Статус: мртви Центрични епизоди: ExposeНики и Пауло беа двата од многуте ликови кои за првпат ги видовме во третата сезона. Пред да ја напишам темава се мислев дали да посветам две теми за нив одделно, но мислам дека вака е подобро од едноставна причина што двајцата се појавуваа заедно кога и да ги сретневме во серијата. Како и да е, да се вратиме на темата... Не знам на колкумина од Вас овде им е познато, но овие два ликови се веројатно најомразените помеѓу фановите на LOST. Ова е можеби и вистинската причина зад нивната бизарна смрт во Expose - кога беа закопани живи по грешка, бидејќи преживеаните беа „преварени“ од медуза-пајаците кои ги искасаа и двајцата во моментите кога Ники на Островот конечно си го пронајде своето „изгубено“ (и претходно украдено) богатство во гаќите на нејзиниот дотогашен дечко. - Дали ви се допаѓаат овие два ликови? - Како се запознале? - Мислите ли дека има уште некоја нерешена мистерија поврзана со нив? | |
|
LostyFox Супер модератор
Број на мислења : 2272 Age : 33 Местолокација : On the misterious island Работа/Хоби : Серии, филмови, по некоја книга, по цел ден на PC...тоа не е се, но..... Хумор : Многу има за кажување :D Registration date : 2009-01-24
| Предмет: Re: Ники и Пауло Вто Jул 21, 2009 11:08 am | |
| - Дали ви се допаѓаат овие два ликови? Не беа лоши како ликови имаа интересна приказна но за жал грешно Дарлтон ги воведоа. Набрзинка ги ставија и по две епизоди ги умреа - Како се запознале? Па видовме дека двајцата биле измамници и така - Мислите ли дека има уште некоја нерешена мистерија поврзана со нив? Па тоа не беше фер што ги закопаа не умрени, ако успеат да го разрешат тоа, ама не ми се верува Ахам и ми текна луда теорија за Адам и Ева. Нели ги закопаа живи. Епа Ники се откопала, го откопала Пауло и легнале и си умреле во пештерите! Глупо е малку и научно фантастично ама....ЛОСТ си е ЛОСТ!!! Намасте | |
|
Мики Неизлечливо изгубен
Број на мислења : 1282 Age : 30 Местолокација : Велес Работа/Хоби : Лост, Авиони, Измами... :) Хумор : Денес единствено е исплатливо да се отворат аптека и обложувалница. Registration date : 2009-01-21
| Предмет: Re: Ники и Пауло Сре Jул 22, 2009 1:10 am | |
| најглупите ликови некогаш вметнати во лост, едноставно без причина ги ставија само да пополнат епизода | |
|
IceMan Преживеан
Број на мислења : 85 Age : 30 Местолокација : DHARMA Работа/Хоби : Gledanje Lost :D Registration date : 2009-05-25
| Предмет: Re: Ники и Пауло Саб Aвг 22, 2009 8:29 am | |
| Глупи ликови, едноставно се на се беа у 4-5 епизи и се во мејн каст. Не дека се лоши туку лошо ги внесоа па видоа дека публиката не ги сака ги убија! | |
|
Sponsored content
| Предмет: Re: Ники и Пауло | |
| |
|