Македонски форум за хит-серијата Изгубени
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Македонски форум за хит-серијата Изгубени

A Macedonian forum for the best Action/Drama/Sci-Fi show on the planet Earth - LOST!

HomePortal*Latest imagesРегистрирајте сеВлез

Шефовите на Изгубени (Дејмон и Карлтон) ја кажуваат вистината

Go down 
2 posters
АвторПорака
LostyFox
Супер модератор
Супер модератор
LostyFox

Female
Број на мислења : 2272
Местолокација : On the misterious island
Работа/Хоби : Серии, филмови, по некоја книга, по цел ден на PC...тоа не е се, но.....
Хумор : Многу има за кажување :D
Registration date : 2009-01-24

Шефовите на Изгубени (Дејмон и Карлтон) ја кажуваат вистината Empty
ПишувањеПредмет: Шефовите на Изгубени (Дејмон и Карлтон) ја кажуваат вистината   Шефовите на Изгубени (Дејмон и Карлтон) ја кажуваат вистината I_icon_minitimeСаб Jул 25, 2009 3:26 pm

Шефовите на Изгубени имаат намера да продолжат со чувањето на тајните на како што тие велат последниот, резделувачкиот (со фановите на серијата Изгубени) Комик Кон.

Иако сите фанови, со големо нетрпение ја очекуваат шестата сезона на Изгубени, реалноста е многу посурова. Додека ние, фановите имаме уште една цела сезона за гледање, посетителите и организаторите на најголемата конвенција за спојлери Комик Кон кој што секоја година се одржува во Сан Диего ја немаат таа чест. Годинешново присуство на екипата (продуценти, режисери, актери...и др.) од Изгубени е последно. pale

Карлтон и Дејмон иако знаат да не бидат сериозни и целата оваа работа да ја сватат на зафрканција, годинава решиле да не биде така. Двајцата се многу сериозни и ќе гледаат да ја искористат најмногу што можат оваа Комик Кон фама, за да општат со нивните најповрзани (нај хардкор) фанови, вели Кјус. Секоја година вложуваме многу за да имаме добар панел на Комик Кон за Изгубени и оваа година ќе биде исто, Кјус продолжува.

Што можат да очекуваат масата среќни обожаватели кои ќе се најдуваат во "San Diego Convention Center's Hall" во Сабота наутро на еден од најжешките (најпопуларните) панели во салата, панелот на Изгубени или "Lost: The Final Season Begins" ?

Шефовите на Изгубени (Дејмон и Карлтон) ја кажуваат вистината 7a1ad5ad-5b65-41cb-877e-91c455e24281.hmedium

"Ние ќе покажуваме некои нови работи, некои нови материјали", Дејмон подбуцнува. "И после тоа, отвораме простор за прашања на фановите и ги одговараме најискрено колку што можеме".

Но, дали тие прашања и одговори ќе бидат спојлери? Линделов вели дека тој и Кјус планираат "да излезат во јавност неколку работи кои тие сакаат да ги споделат со нас".

"Ние ќе бидеме многу заштитнички настроени кон приказната на последнава сезона, бидејќи сакаме луѓето да гледаат" вели Линделов.

Сепак посетителите се загрижени да не случајно си заминат со празни раце од конвенцијата, при што Кјус ветува дека: "Ќе бидат откриени многу кул работи, без приговор".

Извор: DarkUfo
Вратете се на почетокот Go down
http://lostyfox.blog.com.mk/
Losteech
Admin
Losteech

Male
Број на мислења : 2048
Местолокација : Скопје
Registration date : 2009-01-10

ПишувањеПредмет: Re: Шефовите на Изгубени (Дејмон и Карлтон) ја кажуваат вистината   Шефовите на Изгубени (Дејмон и Карлтон) ја кажуваат вистината I_icon_minitimeСаб Jул 25, 2009 7:05 pm

Прво да те пофалам дека си ја вршиш работата беспрекорно и совесно, браво за секојдневното апдејтирање на форумов! Wink

Во врска со интервјуво, ова што го изјавила и беше за очекување затоа што они и лани речиси и да не открија нешто премногу, па можеш да замислиш колку би откриле за последната сезона пак. =)))

позз
http://lostseries.blog.mk
LostyFox
Супер модератор
Супер модератор
LostyFox

Female
Број на мислења : 2272
Местолокација : On the misterious island
Работа/Хоби : Серии, филмови, по некоја книга, по цел ден на PC...тоа не е се, но.....
Хумор : Многу има за кажување :D
Registration date : 2009-01-24

ПишувањеПредмет: Re: Шефовите на Изгубени (Дејмон и Карлтон) ја кажуваат вистината   Шефовите на Изгубени (Дејмон и Карлтон) ја кажуваат вистината I_icon_minitimeСаб Jул 25, 2009 11:30 pm

Losteech напиша:
Прво да те пофалам дека си ја вршиш работата беспрекорно и совесно, браво за секојдневното апдејтирање на форумов! Wink

Лости кога ќе речам, пресекувам и кога нешто ветиш е ветено ИСПОЛНЕТО(барем досега од моја страна). Инаку сега се видоа модераторите Smile Razz Very Happy Уживај форумот исто како да е мој Wink

Цитат :
Во врска со интервјуво, ова што го изјавила и беше за очекување затоа што они и лани речиси и да не открија нешто премногу, па можеш да замислиш колку би откриле за последната сезона пак. =)))

Епа да, се знае тоа. Плус лани ја утнаа со тој мистериозниот глас, што мислевме дека е од Фарадеј Smile Поздрав и убав одмор Smile

позз[/quote]
http://lostyfox.blog.com.mk/
Sponsored content

ПишувањеПредмет: Re: Шефовите на Изгубени (Дејмон и Карлтон) ја кажуваат вистината   Шефовите на Изгубени (Дејмон и Карлтон) ја кажуваат вистината I_icon_minitime

Шефовите на Изгубени (Дејмон и Карлтон) ја кажуваат вистината
Вратете се на почетокот 
Страна 1 of 1
 Similar topics
-
» Очајно изгубени!
» Изгубени во ѕвездените патеки
» Изгубени: НАЦРТАНИ
» Изгубени на А1 од понеделник
» ЕМИ номинации за Изгубени