| Harper's Island | |
|
|
Автор | Порака |
---|
Losteech Admin
Број на мислења : 2048 Age : 31 Местолокација : Скопје Registration date : 2009-01-10
| Предмет: Harper's Island Вто Aвг 25, 2009 7:24 pm | |
| Земајќи во обзир дека сите на форумов сме фанови на Изгубени, а со тоа и фанови на мистеријата, ви ја презентирам мини-серијата "Harper's Island" (Харперовиот остров) составена од 13 епизоди во една сезона кои ќе ве остават без здив се додека не ги изгледате до крај. Пред седум години, на едно мало островче близу Лос Анџелес ќе се појави серискиoт убиец Џон Вејкфилд кој ќе одземе вкупно шест човечки животи пред да биде конечно сопрен (убиен) од страна на шерифот, кој исто така ја почувствувал горчината на неговиот монструозен зафат откако неговата жена била обесена од негова страна. Аби, ќерката на шерифот, по овој грозоморен чин, го напушта островот во обид да започне нов живот. Сега, по цели седум години од овие настани, таа повторно се враќа во своето родно место за да присуствува на свадбата на својот најдобар пријател, кој се жени со љубовта на неговиот живот. Но, Аби не може да го игнорира инстинктот кој и вели дека сепак се’ уште нешто не е в ред на островот... Ви препорачувам да ја погледнете серијава, нема да зажалите. | |
|
| |
Shadow Преживеан
Број на мислења : 106 Age : 33 Местолокација : na havai Registration date : 2009-02-04
| Предмет: Re: Harper's Island Вто Aвг 25, 2009 8:09 pm | |
| Леле !!! Пред една недела ја изглеав серијава. Топ приказна топ глумци.. А и малце епизоди, за еден ден ке ја изглеате - ко мене П.С уште не ми се верува крајот... | |
|
| |
Losteech Admin
Број на мислења : 2048 Age : 31 Местолокација : Скопје Registration date : 2009-01-10
| Предмет: Re: Harper's Island Вто Aвг 25, 2009 8:40 pm | |
| - Shadow напиша:
- Леле !!! Пред една недела ја изглеав серијава. Топ приказна топ глумци.. А и малце епизоди, за еден ден ке ја изглеате - ко мене П.С уште не ми се верува крајот...
Уште не сум стигнат до крајот ама до утре ќе ја изгледам дефинитивно. Засега е одлична серијата. Најмногу ме изненади крајот на петтата епизода, уф, уф, тоа беше WTF еквивалентен на било кој од LOST! | |
|
| |
LostyFox Супер модератор
Број на мислења : 2272 Age : 33 Местолокација : On the misterious island Работа/Хоби : Серии, филмови, по некоја книга, по цел ден на PC...тоа не е се, но..... Хумор : Многу има за кажување :D Registration date : 2009-01-24
| Предмет: Re: Harper's Island Сре Aвг 26, 2009 1:50 am | |
| лелле луѓе толку е добра? Лости дај абдејтувај глумци, продукција...тие работи, кога е закажананова сезона и ако не ти е тешко стави и линкови за download. Предлагам секој кој што отвора тема да ги става овие елементи Namaste P.S.Ме застрвивте сега. Ах што немам 5 гига, одма ќе ја симнев | |
|
| |
Losteech Admin
| Предмет: Re: Harper's Island Чет Aвг 27, 2009 4:35 am | |
| - LostyFox напиша:
- лелле луѓе толку е добра? Лости дај абдејтувај глумци, продукција...тие работи, кога е закажананова сезона и ако не ти е тешко стави и линкови за download.
Предлагам секој кој што отвора тема да ги става овие елементи Па немам за се време, Маестро ако сака и има време нека се занимава...јас повеќе сум одговорен за горниот дел од форумот оној што е он-топик... А може и двајцата други модератори малце да се фатат за работа! Инаку еве торент од Замунда, многу брз, за сите тие што ќе сакаат да си ја изгледаат серијава. | |
|
| |
LostyFox Супер модератор
Број на мислења : 2272 Age : 33 Местолокација : On the misterious island Работа/Хоби : Серии, филмови, по некоја книга, по цел ден на PC...тоа не е се, но..... Хумор : Многу има за кажување :D Registration date : 2009-01-24
| Предмет: Re: Harper's Island Чет Aвг 27, 2009 9:41 am | |
| ќе ја симнам сега namaste | |
|
| |
Мики Неизлечливо изгубен
Број на мислења : 1282 Age : 30 Местолокација : Велес Работа/Хоби : Лост, Авиони, Измами... :) Хумор : Денес единствено е исплатливо да се отворат аптека и обложувалница. Registration date : 2009-01-21
| Предмет: Re: Harper's Island Чет Aвг 27, 2009 5:19 pm | |
| ако сакате да ја загледаме мора да дадете повеќе инфо по што ќе не заразите, а вака сеуште се мислам дали да ја гледам...ајде вие сте на ред... | |
|
| |
Losteech Admin
| Предмет: Re: Harper's Island Саб Aвг 29, 2009 12:26 am | |
| - Мики напиша:
- ако сакате да ја загледаме мора да дадете повеќе инфо по што ќе не заразите, а вака сеуште се мислам дали да ја гледам...ајде вие сте на ред...
Тоа е тоа, ако дадам повеќе инфо ќе бидете исспојлирани...ова е се што јас го знаев пред да почнам со гледање, така што според мене доволно е. Како и да е, секогаш е тука Википедија ако не ви е доволно... | |
|
| |
LostyFox Супер модератор
| Предмет: Re: Harper's Island Саб Aвг 29, 2009 12:40 am | |
| доволно е Namaste | |
|
| |
Losteech Admin
| |
| |
Мики Неизлечливо изгубен
Број на мислења : 1282 Age : 30 Местолокација : Велес Работа/Хоби : Лост, Авиони, Измами... :) Хумор : Денес единствено е исплатливо да се отворат аптека и обложувалница. Registration date : 2009-01-21
| Предмет: Re: Harper's Island Саб Aвг 29, 2009 1:20 am | |
| не е доволно кидинг, ако најдам време деновиве, и ако ми е досадно(а тоа тешко) ја гледам и одма оставам впечатоци | |
|
| |
LostyFox Супер модератор
| Предмет: Re: Harper's Island Саб Aвг 29, 2009 1:31 am | |
| почнав лости, ја симнав прва епизода и втора, ама ќе ги гледам кога ќе ги симнам сите или евентуално кога ќе ја догледам Калифорникејшн Ја гледа некој серијава инаку (калифорникејшн)? Ќе направам сега тема за неа Намасте | |
|
| |
Shadow Преживеан
Број на мислења : 106 Age : 33 Местолокација : na havai Registration date : 2009-02-04
| Предмет: Re: Harper's Island Саб Aвг 29, 2009 7:41 pm | |
| И јас ништо незнаев за серијава. Само знам дека сестра ми ме напна да ја глеам самошто се вратив дома од одмор. А Калифорникејшн не сум ја глеала | |
|
| |
LostyFox Супер модератор
| Предмет: Re: Harper's Island Саб Aвг 29, 2009 11:44 pm | |
| Гледајте ја калифорникејш ако сте во можност, закон е многу е будалска Инаку харперс ајланд ја симнувам јас Namaste | |
|
| |
Sponsored content
| Предмет: Re: Harper's Island | |
| |
|
| |
| Harper's Island | |
|