| Нешто Смешно... | |
|
|
Автор | Порака |
---|
Мики Неизлечливо изгубен
Број на мислења : 1282 Age : 30 Местолокација : Велес Работа/Хоби : Лост, Авиони, Измами... :) Хумор : Денес единствено е исплатливо да се отворат аптека и обложувалница. Registration date : 2009-01-21
| Предмет: Нешто Смешно... Нед Сеп 06, 2009 1:57 pm | |
| Бидејќи не сакав да ја трујам темата „Добар виц за добар ден“ со некој сменшни работи кои не се ни одблизу вицови, решив да отворам нова тема. Значи тука постирајте ги вашите омилени СМЕШНИ слики, видеа, реченици, мисли...и.т.н Еве јас ќе почнам прв. Некој тип(србин) испратил мејл до Рено, го немам неговиот мејл но го имам одговорот што му го дале од (шит) Рено. Па вие проценете што имало во неговиоте мејл... И за крај една одлична реченица: Trcao bi i ja kao Bolt, da je iza mene neki Gay Koj разбра, разбра, кој не молим лепо | |
|
| |
LostyFox Супер модератор
Број на мислења : 2272 Age : 33 Местолокација : On the misterious island Работа/Хоби : Серии, филмови, по некоја книга, по цел ден на PC...тоа не е се, но..... Хумор : Многу има за кажување :D Registration date : 2009-01-24
| Предмет: Re: Нешто Смешно... Нед Сеп 06, 2009 3:35 pm | |
| | |
|
| |
Darvel Модератор
Број на мислења : 560 Age : 37 Местолокација : Волково Хумор : Немам Registration date : 2009-01-19
| Предмет: Re: Нешто Смешно... Нед Сеп 06, 2009 3:47 pm | |
| Култура*... ---------------------------------- * Односно хроничен недостиг на истата... | |
|
| |
Мики Неизлечливо изгубен
Број на мислења : 1282 Age : 30 Местолокација : Велес Работа/Хоби : Лост, Авиони, Измами... :) Хумор : Денес единствено е исплатливо да се отворат аптека и обложувалница. Registration date : 2009-01-21
| Предмет: Re: Нешто Смешно... Нед Сеп 06, 2009 5:21 pm | |
| зошто бе баш е кул писмотот... особено ако бил разнервиран од количката... | |
|
| |
Darvel Модератор
Број на мислења : 560 Age : 37 Местолокација : Волково Хумор : Немам Registration date : 2009-01-19
| Предмет: Re: Нешто Смешно... Пон Сеп 07, 2009 2:58 pm | |
| - Мики напиша:
- зошто бе баш е кул писмотот...
особено ако бил разнервиран од количката... Премногу ми е селјачки тоа што го напишал... Особено поради фактот што сам ја купил колата, никој не му ставил пиштол на чело... Презирам луѓе кои за своите грешки обвинуваат други, и своите нервози ги истураат на други... | |
|
| |
Мики Неизлечливо изгубен
| Предмет: Re: Нешто Смешно... Нед Сеп 20, 2009 4:17 pm | |
| | |
|
| |
Мики Неизлечливо изгубен
| Предмет: Re: Нешто Смешно... Нед Сеп 20, 2009 4:18 pm | |
| | |
|
| |
Мики Неизлечливо изгубен
| Предмет: Re: Нешто Смешно... Нед Сеп 20, 2009 4:19 pm | |
| | |
|
| |
Мики Неизлечливо изгубен
| |
| |
Мики Неизлечливо изгубен
| Предмет: Re: Нешто Смешно... Нед Сеп 20, 2009 4:20 pm | |
| И за крај најлостовската слика, ајде народе, тагнувајте на фејзбук | |
|
| |
Sponsored content
| Предмет: Re: Нешто Смешно... | |
| |
|
| |
| Нешто Смешно... | |
|