Lost angel Модератор
Број на мислења : 320 Age : 35 Местолокација : on the island Registration date : 2009-01-22
| Предмет: That '70s Show | FOX Пет Сеп 11, 2009 3:52 pm | |
| Официјална странаЛудите седумдесетти е американски ситком кој е сконцентриран на животите на група тинејџери кои живеат во измисленото предградие, Поинт Плејс, од 17 мај 1976 до 31 декември 1979. Серијата започна со прикажување на американскиот канал FOX на 23 август 1998 и непрекинато траеше 8 сезони завршувајќи со 200тата епизода на 18 мај 2006. Лудите седумдесетти е создадена од креаторите на Третиот камен од сонцето, Бони и Тери Тарнер, и писателот Марк Бразил. На почеток било планирано да се вика Teenage Wasteland, а други предлози биле The Kids Are Alright, Feelin' All Right и Reeling in the Years. Сите овие се стихови од познати песни од тој период. Воведната песна "That '70s Song" ја пеат Cheap Trick. Кај нас серијата можевте да ја гледате на Сител и Сител 3 и сега повторно може да ја гледате на Сител 3. Што мислите вие за оваа серија? | |
|
Losteech Admin
Број на мислења : 2048 Age : 31 Местолокација : Скопје Registration date : 2009-01-10
| Предмет: Re: That '70s Show | FOX Пет Сеп 11, 2009 5:09 pm | |
| Не знам зошто ама никогаш не ја гледав серијава со ред. Постојано пропуштав епизоди, еден краток период пред 1 година конечно почнав константно да ја следам на Сител, но и го променија терминот и по ова се откажав... Како и да е, ОК комедија, сум видел и многу подобри, но добра е за тепање време. | |
|
LostyFox Супер модератор
Број на мислења : 2272 Age : 33 Местолокација : On the misterious island Работа/Хоби : Серии, филмови, по некоја книга, по цел ден на PC...тоа не е се, но..... Хумор : Многу има за кажување :D Registration date : 2009-01-24
| Предмет: Re: That '70s Show | FOX Саб Сеп 12, 2009 3:30 pm | |
| Ја имам гледано ама онака по некоја епизода, ништо фазла инаку не е лоша како серија Namaste | |
|
Sponsored content
| Предмет: Re: That '70s Show | FOX | |
| |
|