Македонски форум за хит-серијата Изгубени
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Македонски форум за хит-серијата Изгубени

A Macedonian forum for the best Action/Drama/Sci-Fi show on the planet Earth - LOST!

HomePortal*Latest imagesРегистрирајте сеВлез

That '70s Show | FOX

Go down 
3 posters
АвторПорака
Lost angel
Модератор
Модератор
Lost angel

Female
Број на мислења : 320
Местолокација : on the island
Registration date : 2009-01-22

That '70s Show | FOX Empty
ПишувањеПредмет: That '70s Show | FOX   That '70s Show | FOX I_icon_minitimeПет Сеп 11, 2009 3:52 pm

That '70s Show | FOX 2711055020101476616S425x425Q85

Официјална страна

Лудите седумдесетти е американски ситком кој е сконцентриран на животите на група тинејџери кои живеат во измисленото предградие, Поинт Плејс, од 17 мај 1976 до 31 декември 1979. Серијата започна со прикажување на американскиот канал FOX на 23 август 1998 и непрекинато траеше 8 сезони завршувајќи со 200тата епизода на 18 мај 2006. Лудите седумдесетти е создадена од креаторите на Третиот камен од сонцето, Бони и Тери Тарнер, и писателот Марк Бразил. На почеток било планирано да се вика Teenage Wasteland, а други предлози биле The Kids Are Alright, Feelin' All Right и Reeling in the Years. Сите овие се стихови од познати песни од тој период. Воведната песна "That '70s Song" ја пеат Cheap Trick. Кај нас серијата можевте да ја гледате на Сител и Сител 3 и сега повторно може да ја гледате на Сител 3.

Што мислите вие за оваа серија?
Вратете се на почетокот Go down
http://floricienta.forumotion.com/portal.htm
Losteech
Admin
Losteech

Male
Број на мислења : 2048
Местолокација : Скопје
Registration date : 2009-01-10

ПишувањеПредмет: Re: That '70s Show | FOX   That '70s Show | FOX I_icon_minitimeПет Сеп 11, 2009 5:09 pm

Не знам зошто ама никогаш не ја гледав серијава со ред. Sad

Постојано пропуштав епизоди, еден краток период пред 1 година конечно почнав константно да ја следам на Сител, но и го променија терминот и по ова се откажав...

Како и да е, ОК комедија, сум видел и многу подобри, но добра е за тепање време. Smile
http://lostseries.blog.mk
LostyFox
Супер модератор
Супер модератор
LostyFox

Female
Број на мислења : 2272
Местолокација : On the misterious island
Работа/Хоби : Серии, филмови, по некоја книга, по цел ден на PC...тоа не е се, но.....
Хумор : Многу има за кажување :D
Registration date : 2009-01-24

ПишувањеПредмет: Re: That '70s Show | FOX   That '70s Show | FOX I_icon_minitimeСаб Сеп 12, 2009 3:30 pm

Ја имам гледано ама онака по некоја епизода, ништо фазла инаку не е лоша како серија Very Happy

Namaste
http://lostyfox.blog.com.mk/
Sponsored content

ПишувањеПредмет: Re: That '70s Show | FOX   That '70s Show | FOX I_icon_minitime

That '70s Show | FOX
Вратете се на почетокот 
Страна 1 of 1