Македонски форум за хит-серијата Изгубени
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Македонски форум за хит-серијата Изгубени

A Macedonian forum for the best Action/Drama/Sci-Fi show on the planet Earth - LOST!

HomePortal*Latest imagesРегистрирајте сеВлез

Спамерај [Chat]

Go down 
+8
Lost angel
LostyFox
IceMan
Lightlord
maestro
antidnevnik
Darvel
Losteech
12 posters
Отиди на страна : Previous  1, 2, 3 ... 9, 10, 11, 12, 13  Next
АвторПорака
Losteech
Admin
Losteech

Male
Број на мислења : 2048
Местолокација : Скопје
Registration date : 2009-01-10

Спамерај [Chat] - Page 10 Empty
ПишувањеПредмет: Re: Спамерај [Chat]   Спамерај [Chat] - Page 10 I_icon_minitimeПон Окт 05, 2009 9:51 pm

Мики напиша:
илјадити коментар или пост како сакате
ajде частам по една празна Спамерај [Chat] - Page 10 Icon_razz Спамерај [Chat] - Page 10 Drunken_smilie Спамерај [Chat] - Page 10 Icon_cheers
Честитки, честитки! Спамерај [Chat] - Page 10 Icon_cheers Спамерај [Chat] - Page 10 Icon_cheers Спамерај [Chat] - Page 10 Icon_cheers
Вратете се на почетокот Go down
http://lostseries.blog.mk
LostyFox
Супер модератор
Супер модератор
LostyFox

Female
Број на мислења : 2272
Местолокација : On the misterious island
Работа/Хоби : Серии, филмови, по некоја книга, по цел ден на PC...тоа не е се, но.....
Хумор : Многу има за кажување :D
Registration date : 2009-01-24

ПишувањеПредмет: Re: Спамерај [Chat]   Спамерај [Chat] - Page 10 I_icon_minitimeСре Окт 07, 2009 8:11 pm

Мики напиша:
илјадити коментар или пост како сакате
ajде частам по една празна Razz Спамерај [Chat] - Page 10 Drunken_smilie Спамерај [Chat] - Page 10 Icon_cheers

ЧЕСТИТОООО bounce bounce bounce afro
http://lostyfox.blog.com.mk/
maestro
Модератор
Модератор
maestro

Male
Број на мислења : 248
Registration date : 2009-01-20

ПишувањеПредмет: Re: Спамерај [Chat]   Спамерај [Chat] - Page 10 I_icon_minitimeЧет Окт 08, 2009 1:30 am

Честито. cheers
maestro
Модератор
Модератор
maestro

Male

ПишувањеПредмет: Re: Спамерај [Chat]   Спамерај [Chat] - Page 10 I_icon_minitimeПет Окт 09, 2009 2:58 pm

Losteech напиша:
Lost angel напиша:
Мене во прва ми беше супер професорката, а таа после ептен не измачи, само лектири обработувавме. Rolling Eyes Mad Граматиката ја поминавме за 2-3 часа во прво и 2-3 во второ полугодие и правевме 2 теста. Razz Инаку, јас повеќе сакам граматика. Very Happy

Losteech, тебе Луси да не ти е? Question Smile
Не, мене ми е Митра. =)) Изгледа и тебе таа ти предавала штом викаш дека те изнамачила со лектири, зашто ние лани постојано обработувавме дела. Сигурно имавме по две-три во месецот. Ама мене тоа ми беше баш погодено, подобро лектири отколку граматика! Very Happy

Еј, сега случајно се потсетив на ова, инаку и мене ми се падна Митра. =))
Малку беше напорна на почеток со состави и есеи, али во главно жената предава добро.

Инаку не знам дали ја знаете Мими математика, кантар не ја мери во тоа колку е досадна, а богами во дилема сум и за нејзиниот IQ. Rolling Eyes
Losteech
Admin
Losteech

Male

ПишувањеПредмет: Re: Спамерај [Chat]   Спамерај [Chat] - Page 10 I_icon_minitimeПет Окт 09, 2009 4:06 pm

Браво бе, мене Митра (Македонски) ми е класна. Smile
Биди си активен на часови и нема да имаш проблеми. И обавезно да ги читаш сите лектири, па макар и со кратка содржина на интернет! Wink

А Мими не ја знам по Математика, јас имав среќа да ми се погоди најдобрата професорка по овој предмет (Марија), која целосно ме воодушевува со нејзината харизма и начинот на кој ни помага и ни ги предава лекциите...
Lost angel
Модератор
Модератор
Lost angel

Female
Број на мислења : 320
Местолокација : on the island
Registration date : 2009-01-22

ПишувањеПредмет: Re: Спамерај [Chat]   Спамерај [Chat] - Page 10 I_icon_minitimeСаб Окт 10, 2009 8:43 pm

И ги знае сите трачеви. Laughing lol! Закон е Марија. Smile

maestro напиша:
Инаку не знам дали ја знаете Мими математика, кантар не ја мери во тоа колку е досадна, а богами во дилема сум и за нејзиниот IQ. Rolling Eyes
Laughing Мене Мими ми предаваше информатика. Razz Smile Таква е жената, ама добра е. Smile И секогаш е весела. Smile
Инаку, тебе која ти е класна? Question Smile
http://floricienta.forumotion.com/portal.htm
maestro
Модератор
Модератор
maestro

Male

ПишувањеПредмет: Re: Спамерај [Chat]   Спамерај [Chat] - Page 10 I_icon_minitimeСаб Окт 10, 2009 10:24 pm

Од наредната недела ќе ми биде Марија по математика, иако не ми ни предава. Laughing
Losteech
Admin
Losteech

Male

ПишувањеПредмет: Re: Спамерај [Chat]   Спамерај [Chat] - Page 10 I_icon_minitimeЧет Окт 15, 2009 9:13 pm

maestro напиша:
Од наредната недела ќе ми биде Марија по математика, иако не ми ни предава. Спамерај [Chat] - Page 10 Icon_lol
Awesome!!! Спамерај [Chat] - Page 10 Icon_lol Спамерај [Chat] - Page 10 Icon_cheers

Инаку утре имаме 2 часа во Корчагин, зашто после втори сме на саем. Спамерај [Chat] - Page 10 Icon_lol Спамерај [Chat] - Page 10 Icon_lol Спамерај [Chat] - Page 10 Icon_lol Спамерај [Chat] - Page 10 Icon_cool

Вечерва ќе се гледа FlashForward по се изгледа.Спамерај [Chat] - Page 10 Icon_cheers
LostyFox
Супер модератор
Супер модератор
LostyFox

Female
Работа/Хоби : Серии, филмови, по некоја книга, по цел ден на PC...тоа не е се, но.....

ПишувањеПредмет: Re: Спамерај [Chat]   Спамерај [Chat] - Page 10 I_icon_minitimeЧет Окт 15, 2009 10:46 pm

ццц се корчагинци на форумов Smile

намасте
maestro
Модератор
Модератор
maestro

Male

ПишувањеПредмет: Re: Спамерај [Chat]   Спамерај [Chat] - Page 10 I_icon_minitimeЧет Окт 15, 2009 10:54 pm

Losteech напиша:

Инаку утре имаме 2 часа во Корчагин, зашто после втори сме на саем. Спамерај [Chat] - Page 10 Icon_lol Спамерај [Chat] - Page 10 Icon_lol Спамерај [Chat] - Page 10 Icon_lol Спамерај [Chat] - Page 10 Icon_cool

Лол, денес беше забавно одозгора да се гледа „штрајк“ на втора година. Laughing
Инаку јас не знам ствармо што би барале на тој саем каде се што ќе видиме ќе бидат печки за греење и слични металуршки и градежнички работи. Rolling Eyes
Losteech
Admin
Losteech

Male

ПишувањеПредмет: Re: Спамерај [Chat]   Спамерај [Chat] - Page 10 I_icon_minitimeЧет Окт 15, 2009 11:01 pm

maestro напиша:
Losteech напиша:

Лол, денес беше забавно одозгора да се гледа „штрајк“ на втора година. Спамерај [Chat] - Page 10 Icon_lol
Инаку јас не знам ствармо што би барале на тој саем каде се што ќе видиме ќе бидат печки за греење и слични металуршки и градежнички работи. Спамерај [Chat] - Page 10 Icon_rolleyes
Па не беше штрајк, повеќе беше обид за штрајк отколку нешто повеќе... Спамерај [Chat] - Page 10 Suspect Македонска работа па и ти! Спамерај [Chat] - Page 10 Icon_lol Спамерај [Chat] - Page 10 Icon_lol Спамерај [Chat] - Page 10 Icon_lol

Иначе ништо нема да правиме на тој саем, поентата е да се губат часови. Razz Јас веќе си имам испланирано „кафица“ за после втори, саемот не ме гледа мене тоа дефинитивно. =))))

BTW лани кога отидов имаа трактори изложено. Спамерај [Chat] - Page 10 Lol
LostyFox
Супер модератор
Супер модератор
LostyFox

Female

ПишувањеПредмет: Re: Спамерај [Chat]   Спамерај [Chat] - Page 10 I_icon_minitimeСаб Окт 17, 2009 2:31 pm

Losteech напиша:
maestro напиша:
Losteech напиша:

Лол, денес беше забавно одозгора да се гледа „штрајк“ на втора година. Спамерај [Chat] - Page 10 Icon_lol
Инаку јас не знам ствармо што би барале на тој саем каде се што ќе видиме ќе бидат печки за греење и слични металуршки и градежнички работи. Спамерај [Chat] - Page 10 Icon_rolleyes
Па не беше штрајк, повеќе беше обид за штрајк отколку нешто повеќе... Спамерај [Chat] - Page 10 Suspect Македонска работа па и ти! Спамерај [Chat] - Page 10 Icon_lol Спамерај [Chat] - Page 10 Icon_lol Спамерај [Chat] - Page 10 Icon_lol

Иначе ништо нема да правиме на тој саем, поентата е да се губат часови. Razz Јас веќе си имам испланирано „кафица“ за после втори, саемот не ме гледа мене тоа дефинитивно. =))))

BTW лани кога отидов имаа трактори изложено. Спамерај [Chat] - Page 10 Lol

На такви работи ве носат бе? study
Losteech
Admin
Losteech

Male

ПишувањеПредмет: Re: Спамерај [Chat]   Спамерај [Chat] - Page 10 I_icon_minitimeЧет Окт 22, 2009 1:45 am

Не носат сегде... =))
Денеска на екскурзија сме на пример, во Јоаким Осоговски (Крива Паланка) Razz
Lost angel
Модератор
Модератор
Lost angel

Female

ПишувањеПредмет: Re: Спамерај [Chat]   Спамерај [Chat] - Page 10 I_icon_minitimeЧет Окт 22, 2009 8:03 pm

Losteech напиша:
Не носат сегде... =))
Нас на една екскурзија едвај не однесоа (ако не ја броиме матурската). Razz Другите неколку екскурзии беа одење во парк. Razz Laughing

Losteech напиша:
Денеска на екскурзија сме на пример, во Јоаким Осоговски (Крива Паланка) Razz
И, како си поминавте? Smile Сестра ми вика дека било супер. Smile
Losteech
Admin
Losteech

Male

ПишувањеПредмет: Re: Спамерај [Chat]   Спамерај [Chat] - Page 10 I_icon_minitimeЧет Окт 22, 2009 9:05 pm

Lost angel напиша:
Losteech напиша:
Денеска на екскурзија сме на пример, во Јоаким Осоговски (Крива Паланка) Спамерај [Chat] - Page 10 Icon_razz
И, како си поминавте? Спамерај [Chat] - Page 10 Icon_smile Сестра ми вика дека било супер. Спамерај [Chat] - Page 10 Icon_smile
Па одлично беше, фина дружба... Smile
Која година е сестра ти? Спамерај [Chat] - Page 10 Suspect Спамерај [Chat] - Page 10 Icon_eek Спамерај [Chat] - Page 10 Confused
Lost angel
Модератор
Модератор
Lost angel

Female

ПишувањеПредмет: Re: Спамерај [Chat]   Спамерај [Chat] - Page 10 I_icon_minitimeСаб Окт 24, 2009 9:40 pm

Прва. Smile
Losteech
Admin
Losteech

Male

ПишувањеПредмет: Re: Спамерај [Chat]   Спамерај [Chat] - Page 10 I_icon_minitimeЧет Ное 05, 2009 1:05 am

Како е луѓе? Ме снема малце од форумов, ама се враќам од утре или евентуално задутре! Very Happy
Sawyer^^
Мега фанатик
Мега фанатик
Sawyer^^

Male
Број на мислења : 814
Местолокација : Кочани
Registration date : 2009-02-17

ПишувањеПредмет: Re: Спамерај [Chat]   Спамерај [Chat] - Page 10 I_icon_minitimeЧет Ное 05, 2009 3:08 am

Лостич, не се секирај, не си само ти, како што гледам, сите не снема од форумов. Laughing Изгледа сите сме зафатени со ученички/студентски обврски. Јас конкретно сум пред колоквиумска недела, и затоа не сум баш секој ден тука. Ај уште малку па ќе се активирам повеќе. Very Happy
LostyFox
Супер модератор
Супер модератор
LostyFox

Female

ПишувањеПредмет: Re: Спамерај [Chat]   Спамерај [Chat] - Page 10 I_icon_minitimeЧет Ное 05, 2009 12:31 pm

И мене ме зафати тоа ....обврски ова она, ама од сега па натаму сум тука Smile

Намасте
Мики
Неизлечливо изгубен
Неизлечливо изгубен
Мики

Male
Број на мислења : 1282
Местолокација : Велес
Работа/Хоби : Лост, Авиони, Измами... :)
Хумор : Денес единствено е исплатливо да се отворат аптека и обложувалница.
Registration date : 2009-01-21

ПишувањеПредмет: Re: Спамерај [Chat]   Спамерај [Chat] - Page 10 I_icon_minitimeЧет Ное 05, 2009 9:53 pm

aјде ајде доста се жалите Smile
http://www.con.blog.com.mk
maestro
Модератор
Модератор
maestro

Male

ПишувањеПредмет: Re: Спамерај [Chat]   Спамерај [Chat] - Page 10 I_icon_minitimeПет Ное 06, 2009 8:32 pm

Оваа недела беше доста напорна на школо, фала Богу што заврши. Smile
Се испонаполнив со 5-ки и 4-ки, засега задоволен сум. Smile

А најќефски ми е што Македонски добив петка на испрашување на материјал од едно 80 страни. Very Happy
LostyFox
Супер модератор
Супер модератор
LostyFox

Female

ПишувањеПредмет: Re: Спамерај [Chat]   Спамерај [Chat] - Page 10 I_icon_minitimeСаб Ное 07, 2009 11:53 pm

уф и кај нас не умреа од испрашување Sad

Намасте Smile
maestro
Модератор
Модератор
maestro

Male

ПишувањеПредмет: Re: Спамерај [Chat]   Спамерај [Chat] - Page 10 I_icon_minitimeЧет Ное 12, 2009 2:54 pm

Како е народе, како се справувате со свинскиот? Laughing
Sawyer^^
Мега фанатик
Мега фанатик
Sawyer^^

Male
Број на мислења : 814
Местолокација : Кочани
Registration date : 2009-02-17

ПишувањеПредмет: Re: Спамерај [Chat]   Спамерај [Chat] - Page 10 I_icon_minitimeЧет Ное 12, 2009 5:54 pm

maestro напиша:

Добро, штом видам свиња бегам 2 км настрана! Laughing Razz Very Happy
Мики
Неизлечливо изгубен
Неизлечливо изгубен
Мики

Male
Број на мислења : 1282
Местолокација : Велес
Работа/Хоби : Лост, Авиони, Измами... :)
Хумор : Денес единствено е исплатливо да се отворат аптека и обложувалница.
Registration date : 2009-01-21

ПишувањеПредмет: Re: Спамерај [Chat]   Спамерај [Chat] - Page 10 I_icon_minitimeЧет Ное 12, 2009 11:24 pm

Sawyer^^ напиша:
maestro напиша:

Добро, штом видам свиња бегам 2 км настрана! Laughing Razz Very Happy
Дефинирај го поимот свиња, моментално државава е полна со такви, се надевам ќе се истребат од вирусов Smile
http://www.con.blog.com.mk
Sponsored content

ПишувањеПредмет: Re: Спамерај [Chat]   Спамерај [Chat] - Page 10 I_icon_minitime

Спамерај [Chat]
Вратете се на почетокот 
Страна 10 of 13Отиди на страна : Previous  1, 2, 3 ... 9, 10, 11, 12, 13  Next