Losteech Admin
Број на мислења : 2048 Age : 31 Местолокација : Скопје Registration date : 2009-01-10
| Предмет: Петта сезона Пон Јан 12, 2009 11:58 pm | |
| Секцијава служи (сега-засега) специјално ИСКЛУЧИВО за петтата сезона од Lost која ќе започне идната недела на американската телевизија ABC. Тука можете да ги постирате сите ваши мислења за новите епизоди, теории, нејаснотии...
Во секој случај, би ве замолил да не постирате спојлери, бидејќи за тоа имаме издвоено цела категорија, подоле во форумов! | |
|
antidnevnik Преживеан
Број на мислења : 96 Age : 48 Местолокација : Skopje Registration date : 2009-01-20
| Предмет: Re: Петта сезона Саб Јан 24, 2009 7:58 pm | |
| Лости, со оглед на тоа што веќе започна 5. сезона, те замолувам да напишеш збор-два од веќе виденото | |
|
Losteech Admin
Број на мислења : 2048 Age : 31 Местолокација : Скопје Registration date : 2009-01-10
| Предмет: Re: Петта сезона Нед Јан 25, 2009 2:15 am | |
| ОДЛИЧЕН почеток, мене искрено премногу ми се допадна! Серијата отиде во сосема друга насока и за првпат немаше ниту флешови ниту флешфорварди. Петтата сезона ќе ја гледаат само оние вистинските фанови, бидејќи бара премногу разбирање, трпение, но истовремено има неверојатна доза на акција, хумор/иронија, драма и најмногу од се - НАУЧНА ФАНТАСТИКА! Но, доста закон научна фантастика. Нешто кое досега не сме го виделе (со сигурност) во ниту една досегашна серија. Сметам дека ако вака продолжи сезоната ќе ни бидат одговорени многу прашања...а зошто мислам така, незнам ни самиот. | |
|
antidnevnik Преживеан
Број на мислења : 96 Age : 48 Местолокација : Skopje Registration date : 2009-01-20
| Предмет: Re: Петта сезона Нед Јан 25, 2009 3:38 pm | |
| | |
|
Sponsored content
| Предмет: Re: Петта сезона | |
| |
|