| Како се изгубивте? | |
|
|
Автор | Порака |
---|
Losteech Admin
Број на мислења : 2048 Age : 31 Местолокација : Скопје Registration date : 2009-01-10
| Предмет: Како се изгубивте? Саб Јун 13, 2009 2:22 am | |
| Како и кога за првпат се изгубивте во вистинска смисла на зборот? Кој беше моментот/епизодата кој/а ве натера да продолжите да ја следите оваа серија?? Еве, јас ќе почнам прв. По крајот на вториот дел на Пилотот бев до толку стаписан од она " Guys, where are we?" што веќе бев сигурен дека ќе продолжам да ги следам Изгубените. Само неколку недели подоцна го отворив и блогот, на кој најпрвин пишував колку за забава, но со текот на времето (и постовите заедно со времето потрошено на апдејтирањето на истиот) изразна во вистински фан-блог за најдобрата и најоригиналната серија било кога прикажана во САД... А Вие?? | |
|
| |
Мики Неизлечливо изгубен
Број на мислења : 1282 Age : 30 Местолокација : Велес Работа/Хоби : Лост, Авиони, Измами... :) Хумор : Денес единствено е исплатливо да се отворат аптека и обложувалница. Registration date : 2009-01-21
| Предмет: Re: Како се изгубивте? Саб Јун 13, 2009 11:10 am | |
| јас серијата почнав да ја гледам на А1, едноставно рекламите си го направија своето. А истиот момент ме натера да останам засекогаш голем фан на оваа серија... | |
|
| |
LostyFox Супер модератор
Број на мислења : 2272 Age : 33 Местолокација : On the misterious island Работа/Хоби : Серии, филмови, по некоја книга, по цел ден на PC...тоа не е се, но..... Хумор : Многу има за кажување :D Registration date : 2009-01-24
| Предмет: Re: Како се изгубивте? Саб Јун 13, 2009 1:10 pm | |
| Јас прво ја загледав на хрватската тв 2. играше само во четврток во 11.00 часот навечер. И така ме заинтересира, па ја гледав на нова тв, па на а1, па си ја симнував, па имам направено едно 5 ривочови и така Намасте | |
|
| |
Lost angel Модератор
Број на мислења : 320 Age : 35 Местолокација : on the island Registration date : 2009-01-22
| Предмет: Re: Како се изгубивте? Саб Јун 13, 2009 6:06 pm | |
| Јас прв пат случајно ја видов на Нова ТВ, ама ја фатив од втора сезона, се сеќавам дека прво нешто што видов е Харли во лудница и бидејќи ништо не сфаќав, решив да не ја гледам на Нова. После почнав од почеток да ја гледам на А1 и многу ми се допадна. | |
|
| |
DWW Преживеан
Број на мислења : 5 Age : 36 Местолокација : miravci Registration date : 2009-01-23
| Предмет: Re: Како се изгубивте? Саб Јун 13, 2009 6:32 pm | |
| ...jas iskreno LOST za prvpat go vidov vo eden vesnik sto bese na germanski...i ne razbirav nisto ama slikata na koj sto bea bese toklu dobra sto si rekov ova serija mora da ja gledam...i po nekoe vreme...gledam na nova tv...i pocnav da gi gledam tamu,a podocna na a1..ali kako i da e I'm very lost :} | |
|
| |
LostyFox Супер модератор
Број на мислења : 2272 Age : 33 Местолокација : On the misterious island Работа/Хоби : Серии, филмови, по некоја книга, по цел ден на PC...тоа не е се, но..... Хумор : Многу има за кажување :D Registration date : 2009-01-24
| Предмет: Re: Како се изгубивте? Саб Јун 13, 2009 9:53 pm | |
| Имаше во германски весник, јас го имам весникот, незнам како ми се најде дома, ако зборуваме за истиот весник, ќе го најдам и ќе ја видам сликата, ако ја најдам на нет ќе ја постирам овде Намасте ИЗГУБЕНИ едни!!! | |
|
| |
Sawyer^^ Мега фанатик
Број на мислења : 814 Age : 36 Местолокација : Кочани Registration date : 2009-02-17
| Предмет: Re: Како се изгубивте? Нед Јун 14, 2009 4:32 am | |
| Имав слушнато нешто за серијата, знаев горе-доле за што се работи, кога ја даваа на Нова, ама не ја следев. После во некое списание прочитав некои теории за мистериите, и ептен се заинтересирав. Таман и на А1 почнаа да ја даваат. Првите три епизоди памтам дека не ги гледав пошто се во тоа време ми излегуваше друга работа. Па, прва епизода што ја гледав беше Walkabout. После не треба да ви кажувам, нели? | |
|
| |
LostyFox Супер модератор
| Предмет: Re: Како се изгубивте? Нед Јун 14, 2009 12:19 pm | |
| И пак вие да викате вака така за рамковизија и велија, а да не бил тој аш бубата лост Намасте | |
|
| |
Sponsored content
| Предмет: Re: Како се изгубивте? | |
| |
|
| |
| Како се изгубивте? | |
|