Македонски форум за хит-серијата Изгубени
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Македонски форум за хит-серијата Изгубени

A Macedonian forum for the best Action/Drama/Sci-Fi show on the planet Earth - LOST!

HomePortal*Latest imagesРегистрирајте сеВлез

Како се изгубивте?

Go down 
+2
Мики
Losteech
6 posters
АвторПорака
Losteech
Admin
Losteech

Male
Број на мислења : 2048
Местолокација : Скопје
Registration date : 2009-01-10

Како се изгубивте? Empty
ПишувањеПредмет: Како се изгубивте?   Како се изгубивте? I_icon_minitimeСаб Јун 13, 2009 2:22 am

Како и кога за првпат се изгубивте во вистинска смисла на зборот? Кој беше моментот/епизодата кој/а ве натера да продолжите да ја следите оваа серија??

Еве, јас ќе почнам прв. По крајот на вториот дел на Пилотот бев до толку стаписан од она "Guys, where are we?" што веќе бев сигурен дека ќе продолжам да ги следам Изгубените. Само неколку недели подоцна го отворив и блогот, на кој најпрвин пишував колку за забава, но со текот на времето (и постовите заедно со времето потрошено на апдејтирањето на истиот) изразна во вистински фан-блог за најдобрата и најоригиналната серија било кога прикажана во САД...

А Вие?? Surprised
Вратете се на почетокот Go down
http://lostseries.blog.mk
Мики
Неизлечливо изгубен
Неизлечливо изгубен
Мики

Male
Број на мислења : 1282
Местолокација : Велес
Работа/Хоби : Лост, Авиони, Измами... :)
Хумор : Денес единствено е исплатливо да се отворат аптека и обложувалница.
Registration date : 2009-01-21

Како се изгубивте? Empty
ПишувањеПредмет: Re: Како се изгубивте?   Како се изгубивте? I_icon_minitimeСаб Јун 13, 2009 11:10 am

јас серијата почнав да ја гледам на А1, едноставно рекламите си го направија своето. А истиот момент ме натера да останам засекогаш голем фан на оваа серија...
http://www.con.blog.com.mk
LostyFox
Супер модератор
Супер модератор
LostyFox

Female
Број на мислења : 2272
Местолокација : On the misterious island
Работа/Хоби : Серии, филмови, по некоја книга, по цел ден на PC...тоа не е се, но.....
Хумор : Многу има за кажување :D
Registration date : 2009-01-24

Како се изгубивте? Empty
ПишувањеПредмет: Re: Како се изгубивте?   Како се изгубивте? I_icon_minitimeСаб Јун 13, 2009 1:10 pm

Јас прво ја загледав на хрватската тв 2. играше само во четврток во 11.00 часот навечер. И така ме заинтересира, па ја гледав на нова тв, па на а1, па си ја симнував, па имам направено едно 5 ривочови и така Smile

Намасте
http://lostyfox.blog.com.mk/
Lost angel
Модератор
Модератор
Lost angel

Female
Број на мислења : 320
Местолокација : on the island
Registration date : 2009-01-22

Како се изгубивте? Empty
ПишувањеПредмет: Re: Како се изгубивте?   Како се изгубивте? I_icon_minitimeСаб Јун 13, 2009 6:06 pm

Јас прв пат случајно ја видов на Нова ТВ, ама ја фатив од втора сезона, се сеќавам дека прво нешто што видов е Харли во лудница и бидејќи ништо не сфаќав, решив да не ја гледам на Нова. Smile После почнав од почеток да ја гледам на А1 и многу ми се допадна. Very Happy
http://floricienta.forumotion.com/portal.htm
DWW
Преживеан
Преживеан
DWW

Male
Број на мислења : 5
Местолокација : miravci
Registration date : 2009-01-23

Како се изгубивте? Empty
ПишувањеПредмет: Re: Како се изгубивте?   Како се изгубивте? I_icon_minitimeСаб Јун 13, 2009 6:32 pm

...jas iskreno LOST za prvpat go vidov vo eden vesnik sto bese na germanski...i ne razbirav nisto ama slikata na koj sto bea bese toklu dobra sto si rekov ova serija mora da ja gledam...i po nekoe vreme...gledam na nova tv...i pocnav da gi gledam tamu,a podocna na a1..ali kako i da e I'm very lost :}
LostyFox
Супер модератор
Супер модератор
LostyFox

Female
Работа/Хоби : Серии, филмови, по некоја книга, по цел ден на PC...тоа не е се, но.....

Како се изгубивте? Empty
ПишувањеПредмет: Re: Како се изгубивте?   Како се изгубивте? I_icon_minitimeСаб Јун 13, 2009 9:53 pm

Имаше во германски весник, јас го имам весникот, незнам како ми се најде дома, ако зборуваме за истиот весник, ќе го најдам и ќе ја видам сликата, ако ја најдам на нет ќе ја постирам овде Smile

Намасте ИЗГУБЕНИ едни!!! Very Happy
Sawyer^^
Мега фанатик
Мега фанатик
Sawyer^^

Male
Број на мислења : 814
Местолокација : Кочани
Registration date : 2009-02-17

Како се изгубивте? Empty
ПишувањеПредмет: Re: Како се изгубивте?   Како се изгубивте? I_icon_minitimeНед Јун 14, 2009 4:32 am

Имав слушнато нешто за серијата, знаев горе-доле за што се работи, кога ја даваа на Нова, ама не ја следев. После во некое списание прочитав некои теории за мистериите, и ептен се заинтересирав. Таман и на А1 почнаа да ја даваат. Првите три епизоди памтам дека не ги гледав пошто се во тоа време ми излегуваше друга работа. Па, прва епизода што ја гледав беше Walkabout. После не треба да ви кажувам, нели? Laughing
LostyFox
Супер модератор
Супер модератор
LostyFox

Female

Како се изгубивте? Empty
ПишувањеПредмет: Re: Како се изгубивте?   Како се изгубивте? I_icon_minitimeНед Јун 14, 2009 12:19 pm

И пак вие да викате вака така за рамковизија и велија, а да не бил тој аш бубата лост Wink

Намасте
Sponsored content

Како се изгубивте? Empty
ПишувањеПредмет: Re: Како се изгубивте?   Како се изгубивте? I_icon_minitime

Како се изгубивте?
Вратете се на почетокот 
Страна 1 of 1
 Similar topics
-
» Гласини (што и како)
» Како се чувстувате денес?
» Фаци на годината. Како некој да ги удрил со топка снег =)