| Што мислите за Џек? | |
|
|
|
Автор | Порака |
---|
Losteech Admin
Број на мислења : 2048 Age : 31 Местолокација : Скопје Registration date : 2009-01-10
| Предмет: Што мислите за Џек? Нед Јун 21, 2009 5:55 am | |
| ...што мислите за екс-херојот Џек?
Мене и покрај толку многу промени во карактерот, сепак ми останува омилен лик... | |
|
| |
Мики Неизлечливо изгубен
Број на мислења : 1282 Age : 30 Местолокација : Велес Работа/Хоби : Лост, Авиони, Измами... :) Хумор : Денес единствено е исплатливо да се отворат аптека и обложувалница. Registration date : 2009-01-21
| Предмет: Re: Што мислите за Џек? Нед Јун 21, 2009 12:06 pm | |
| мене многу ми се свиѓаат сликичките што си ги ставил, а на анкетава одговорив дека ми е досаден, иако на моменти ми е ок лик, сепак знаеш дека не го обожавам многу | |
|
| |
LostyFox Супер модератор
Број на мислења : 2272 Age : 33 Местолокација : On the misterious island Работа/Хоби : Серии, филмови, по некоја книга, по цел ден на PC...тоа не е се, но..... Хумор : Многу има за кажување :D Registration date : 2009-01-24
| Предмет: Re: Што мислите за Џек? Пон Јун 22, 2009 1:19 am | |
| Мене ми е под 1 (на анкетава) Намасте | |
|
| |
Losteech Admin
Број на мислења : 2048 Age : 31 Местолокација : Скопје Registration date : 2009-01-10
| Предмет: Re: Што мислите за Џек? Пон Јун 22, 2009 1:22 am | |
| | |
|
| |
maestro Модератор
Број на мислења : 248 Age : 30 Местолокација : Скопје Registration date : 2009-01-20
| Предмет: Re: Што мислите за Џек? Пон Јун 22, 2009 1:22 am | |
| ОК лик. Поинтересен беше во првите сезони, во 5та стана тапа. | |
|
| |
Losteech Admin
| |
| |
LostyFox Супер модератор
Број на мислења : 2272 Age : 33 Местолокација : On the misterious island Работа/Хоби : Серии, филмови, по некоја книга, по цел ден на PC...тоа не е се, но..... Хумор : Многу има за кажување :D Registration date : 2009-01-24
| Предмет: Re: Што мислите за Џек? Пон Јун 22, 2009 12:33 pm | |
| Ами тебе те имаат некои филмови мавнато, ако не знаеш за што зборувам сети се на разговорот со Лок и Џек и искрата во окото на Џек хахахахаха ЗАКОН СИ ЛОСТИ! Абе мене ми беше глуп новиот Џек, па се надевам нема таков да остане и во последната сезона Намасте | |
|
| |
Sawyer^^ Мега фанатик
Број на мислења : 814 Age : 36 Местолокација : Кочани Registration date : 2009-02-17
| Предмет: Re: Што мислите за Џек? Вто Јун 23, 2009 4:17 am | |
| Гласав за ОК лик, а и мене не ми е омилен. На почетокот беше херој и лидер, ама од третата сезона наваму донесе многу избрзани одлуки. Во последната сезона изгледаше доста трапаво, посебно спрема Соер. Ама, каков-таков, без него тешко да се замисли серијата. | |
|
| |
LostyFox Супер модератор
| Предмет: Re: Што мислите за Џек? Вто Јун 23, 2009 3:27 pm | |
| Гласав за ОК лик, а и мене не ми е омилен. На почетокот беше херој и лидер, ама од третата сезона наваму донесе многу избрзани одлуки. - Sawyer^^ напиша:
- Во последната сезона изгледаше доста трапаво, посебно спрема Соер. Ама, каков-таков, без него тешко да се замисли серијата.
Спрема Соер беше вистински идиот Ама за последнава изрека БРАВО! | |
|
| |
Lost angel Модератор
Број на мислења : 320 Age : 35 Местолокација : on the island Registration date : 2009-01-22
| Предмет: Re: Што мислите за Џек? Саб Јун 27, 2009 2:07 pm | |
| ОК лик, никогаш не сум го сакала нешто многу. | |
|
| |
antidnevnik Преживеан
Број на мислења : 96 Age : 48 Местолокација : Skopje Registration date : 2009-01-20
| Предмет: Re: Што мислите за Џек? Пон Јун 29, 2009 10:54 am | |
| Гласав за него како за еден од поинтересните ликови... На почетокот навистина ја носеше главната улога, беше водечки лик, но подоцна таа слава некако почна да опаѓа на сметка на Соер... | |
|
| |
Losteech Admin
| Предмет: Re: Што мислите за Џек? Чет Jул 02, 2009 5:03 am | |
| - antidnevnik напиша:
- Гласав за него како за еден од поинтересните ликови... На почетокот навистина ја носеше главната улога, беше водечки лик, но подоцна таа слава некако почна да опаѓа на сметка на Соер...
Па добро, да, во право си, Џек ја презеде улогата на Џон, Соер на Џек, а Лок умре. =))) | |
|
| |
LostyFox Супер модератор
| Предмет: Re: Што мислите за Џек? Вто Jул 07, 2009 10:39 am | |
| Славата на Џек, никогаш не опаднала, освем во последнава сезона. Едно...мораше да има островски фраер...а кој е подобар од Соер, второ некој мораше да го замени "лудиот" Лок...а кој беше подобар од Џек Намасте | |
|
| |
Sponsored content
| Предмет: Re: Што мислите за Џек? | |
| |
|
| |
| Што мислите за Џек? | |
|