| Која e Вашата омилена Џек-центрична епизода? | |
|
|
Автор | Порака |
---|
LostyFox Супер модератор
Број на мислења : 2272 Age : 33 Местолокација : On the misterious island Работа/Хоби : Серии, филмови, по некоја книга, по цел ден на PC...тоа не е се, но..... Хумор : Многу има за кажување :D Registration date : 2009-01-24
| Предмет: Која e Вашата омилена Џек-центрична епизода? Пон Јун 22, 2009 10:16 pm | |
| Др. Џек Шепард е лик кој верувале или не, досега се има појавено во неверојатни 96 епизоди, од кои 16 ја обработуваат токму неговата тематика (Џек-центрични). Џек исто така е карактеристичен по тоа што токму тој се има појавено во првиот flashback и flashforward на серијава. Па, предлагам заедно да ја избереме најдобрата Џек-центрична епизода! Еве ја листата: (кога сме кај листата да Ве потсетам, Џек не е на листата на Џејкоб ) " Pilot, Part 1" " White Rabbit" " All the Best Cowboys Have Daddy Issues" " Do No Harm" " Exodus, Part 1" " Man of Science, Man of Faith" " The Hunting Party" " A Tale of Two Cities" " Stranger in a Strange Land" " Through the Looking Glass" " Something Nice Back Home" " There's No Place Like Home, Part 1" " There's No Place Like Home, Part 2" " There's No Place Like Home, Part 3" " 316" " The Incident, Part 2" | |
|
| |
Sawyer^^ Мега фанатик
Број на мислења : 814 Age : 36 Местолокација : Кочани Registration date : 2009-02-17
| Предмет: Re: Која e Вашата омилена Џек-центрична епизода? Вто Јун 23, 2009 4:12 am | |
| Не само Џек-центрична, туку омилена воопшто епизода од LOST ми е Through the looking glass. Други подобри беа Пилотот и Man of science, man of faith. Главно промашување - Stranger in a strange land. | |
|
| |
LostyFox Супер модератор
Број на мислења : 2272 Age : 33 Местолокација : On the misterious island Работа/Хоби : Серии, филмови, по некоја книга, по цел ден на PC...тоа не е се, но..... Хумор : Многу има за кажување :D Registration date : 2009-01-24
| Предмет: Re: Која e Вашата омилена Џек-центрична епизода? Вто Јун 23, 2009 3:31 pm | |
| - Sawyer^^ напиша:
- Не само Џек-центрична, туку омилена воопшто епизода од LOST ми е Through the looking glass. Други подобри беа Пилотот и Man of science, man of faith. Главно промашување - Stranger in a strange land.
Through the looking glass дефинтивно е најубавата епизода, а Man of Science, Man of Faith...некако најинтересна, највозбудлива! Stranger in a Strange Land....не ја памтам баш многу, ама знам дека беше Џек, некаде во Тајланд мислам Пукет и се смува со една што тетовираше(Ачра) и нешто го натепаа тие, браќата незини, ете толку памтам, ајде ќе видиме на ривочов Намасте | |
|
| |
Мики Неизлечливо изгубен
Број на мислења : 1282 Age : 30 Местолокација : Велес Работа/Хоби : Лост, Авиони, Измами... :) Хумор : Денес единствено е исплатливо да се отворат аптека и обложувалница. Registration date : 2009-01-21
| Предмет: Re: Која e Вашата омилена Џек-центрична епизода? Вто Јун 23, 2009 4:12 pm | |
| Man of Science, Man of Faith, мој фаворит | |
|
| |
Мики Неизлечливо изгубен
Број на мислења : 1282 Age : 30 Местолокација : Велес Работа/Хоби : Лост, Авиони, Измами... :) Хумор : Денес единствено е исплатливо да се отворат аптека и обложувалница. Registration date : 2009-01-21
| Предмет: Re: Која e Вашата омилена Џек-центрична епизода? Вто Јун 23, 2009 4:12 pm | |
| | |
|
| |
LostyFox Супер модератор
| Предмет: Re: Која e Вашата омилена Џек-центрична епизода? Вто Јун 23, 2009 4:38 pm | |
| Мики 316 беше добра епизода, ама баш некако не ми личеше на Џек центрична, иако видовме најмногу за него во епизодата, исто како ништо да не видовме Мен оф сајнс, мен оф фејт изгледа е најомилената Џек центрична епизода Намасте | |
|
| |
Мики Неизлечливо изгубен
| Предмет: Re: Која e Вашата омилена Џек-центрична епизода? Вто Јун 23, 2009 8:02 pm | |
| па како нема да биде омилена, како прво беше премиера, како второ сите не интересираше што има во окното, а и имаше добар фб... | |
|
| |
LostyFox Супер модератор
| Предмет: Re: Која e Вашата омилена Џек-центрична епизода? Вто Јун 23, 2009 11:52 pm | |
| A имаше и Лок бааѓи Намасте | |
|
| |
Losteech Admin
Број на мислења : 2048 Age : 31 Местолокација : Скопје Registration date : 2009-01-10
| Предмет: Re: Која e Вашата омилена Џек-центрична епизода? Сре Јун 24, 2009 4:04 am | |
| Мене ми е омилена 316, а и Man of Science, Man of Faith е доста добра исто така! | |
|
| |
LostyFox Супер модератор
| Предмет: Re: Која e Вашата омилена Џек-центрична епизода? Сре Јун 24, 2009 3:00 pm | |
| | |
|
| |
Losteech Admin
Број на мислења : 2048 Age : 31 Местолокација : Скопје Registration date : 2009-01-10
| Предмет: Re: Која e Вашата омилена Џек-центрична епизода? Сре Јун 24, 2009 6:50 pm | |
| - LostyFox напиша:
- А разговорот каде штоп Соер му кажува дека се сретнал со Кристијан беше во оваа епизода "All the Best Cowboys Have Daddy Issues"
Ај ќе се потсетиме на се, убаво со ривочов
Намасте Добра сцена...ама ништо не може да се спореди со оваа. =)) | |
|
| |
LostyFox Супер модератор
| Предмет: Re: Која e Вашата омилена Џек-центрична епизода? Сре Јун 24, 2009 7:28 pm | |
| | |
|
| |
Sponsored content
| Предмет: Re: Која e Вашата омилена Џек-центрична епизода? | |
| |
|
| |
| Која e Вашата омилена Џек-центрична епизода? | |
|