| Која е Вашата омилена Шарлот-центрична епизода? | |
|
|
Автор | Порака |
---|
LostyFox Супер модератор
Број на мислења : 2272 Age : 33 Местолокација : On the misterious island Работа/Хоби : Серии, филмови, по некоја книга, по цел ден на PC...тоа не е се, но..... Хумор : Многу има за кажување :D Registration date : 2009-01-24
| Предмет: Која е Вашата омилена Шарлот-центрична епизода? Чет Јун 25, 2009 2:55 am | |
| За жал се збогувавме со неа. Но сепак ќе ја запомнеме по овaa епизодa...... " Confirmed Dead" | |
|
| |
Мики Неизлечливо изгубен
Број на мислења : 1282 Age : 30 Местолокација : Велес Работа/Хоби : Лост, Авиони, Измами... :) Хумор : Денес единствено е исплатливо да се отворат аптека и обложувалница. Registration date : 2009-01-21
| Предмет: Re: Која е Вашата омилена Шарлот-центрична епизода? Чет Јун 25, 2009 10:55 am | |
| Па може да се каже дека и Тhis place is Death беше нејзина центрична, но продуцентите лошо направија што ја променија центричноста | |
|
| |
Losteech Admin
Број на мислења : 2048 Age : 31 Местолокација : Скопје Registration date : 2009-01-10
| Предмет: Re: Која е Вашата омилена Шарлот-центрична епизода? Саб Јун 27, 2009 3:40 pm | |
| - Мики напиша:
- Па може да се каже дека и Тhis place is Death беше нејзина центрична, но продуцентите лошо направија што ја променија центричноста
Таа епизода не беше воопшто центрична. Тоа што пишува на Lostpedia дека била Сан/Џин центрична е чиста глупост. | |
|
| |
Sawyer^^ Мега фанатик
Број на мислења : 814 Age : 36 Местолокација : Кочани Registration date : 2009-02-17
| Предмет: Re: Која е Вашата омилена Шарлот-центрична епизода? Саб Јун 27, 2009 11:04 pm | |
| Па и не е глупост. На Островот целата приказна беше за Џин, до пола епизода другите ликови и не ги видовме. Исто и надвор од Островот, главно се вртеше околу Сан приказната. | |
|
| |
Losteech Admin
Број на мислења : 2048 Age : 31 Местолокација : Скопје Registration date : 2009-01-10
| Предмет: Re: Која е Вашата омилена Шарлот-центрична епизода? Чет Jул 02, 2009 5:08 am | |
| - Sawyer^^ напиша:
- Па и не е глупост. На Островот целата приказна беше за Џин, до пола епизода другите ликови и не ги видовме. Исто и надвор од Островот, главно се вртеше околу Сан приказната.
Што знам, мене ако ме прашаш посоодветно би било да се стави Русо флешбек... | |
|
| |
Мики Неизлечливо изгубен
Број на мислења : 1282 Age : 30 Местолокација : Велес Работа/Хоби : Лост, Авиони, Измами... :) Хумор : Денес единствено е исплатливо да се отворат аптека и обложувалница. Registration date : 2009-01-21
| Предмет: Re: Која е Вашата омилена Шарлот-центрична епизода? Чет Jул 02, 2009 9:02 am | |
| - Losteech напиша:
- Sawyer^^ напиша:
- Па и не е глупост. На Островот целата приказна беше за Џин, до пола епизода другите ликови и не ги видовме. Исто и надвор од Островот, главно се вртеше околу Сан приказната.
Што знам, мене ако ме прашаш посоодветно би било да се стави Русо флешбек... а јас сум некако за шарлот центична...заслужи заедно со смртта да има една нормална центрична епизода... | |
|
| |
LostyFox Супер модератор
Број на мислења : 2272 Age : 33 Местолокација : On the misterious island Работа/Хоби : Серии, филмови, по некоја книга, по цел ден на PC...тоа не е се, но..... Хумор : Многу има за кажување :D Registration date : 2009-01-24
| Предмет: Re: Која е Вашата омилена Шарлот-центрична епизода? Пон Jул 13, 2009 8:16 pm | |
| Јас се согласувам со Мики, барем заради смртта да и подареа една епизода, само таа од новите немаше своја центрична епизода А не и Френк и Наоми немаа, Абадон немаше (а сакав да има тој човек ) и Ричард немало досега. Хм..најверојатно најдоброто го чуваат за крај Намасте | |
|
| |
Sawyer^^ Мега фанатик
Број на мислења : 814 Age : 36 Местолокација : Кочани Registration date : 2009-02-17
| Предмет: Re: Која е Вашата омилена Шарлот-центрична епизода? Вто Jул 14, 2009 3:10 am | |
| Е да, за Ричард мора да има флешбек епизода во шестата сезона. | |
|
| |
LostyFox Супер модератор
| Предмет: Re: Која е Вашата омилена Шарлот-центрична епизода? Вто Jул 14, 2009 2:12 pm | |
| За него обавезно, а јас сакав да има и за Метју Абадон Тој беше интересен и мистериозен лик Намасте | |
|
| |
Sponsored content
| Предмет: Re: Која е Вашата омилена Шарлот-центрична епизода? | |
| |
|
| |
| Која е Вашата омилена Шарлот-центрична епизода? | |
|