Lost angel Модератор
Број на мислења : 320 Age : 35 Местолокација : on the island Registration date : 2009-01-22
| Предмет: Бун Карлајл Пон Jул 20, 2009 1:06 am | |
| Име: Бун КарлајлЧлен на: преживеаните Статус: мртов Центрична епизода: " Hearts and Minds" Бун е еден од преживеаните од средниот дел на авионот и е полубрат на Шенон, во која беше заљубен. Тој поминуваше многу време со неа на островот. Бун се зближи со Лок и стана негов ученик. Тој загина обидувајќи се да им прати порака на спасувачите, т.е. им подлегна на повредите од падот со стариот авион, кој го најдоа заедно со Лок. Неговите последни зборови беа "Кажи и на Шенон... кажи и...". Според Лок, Бун е жртвата која ја барал островот. Прашања за дебата во врска со ликот:- Дали ви се допаѓаше овој лик и дали ви недостасува? - Што сакаше Бун да и биде кажано на Шенон? - Мислите ли дека има уште некоја нерешена мистерија поврзана со него? | |
|
LostyFox Супер модератор
Број на мислења : 2272 Age : 33 Местолокација : On the misterious island Работа/Хоби : Серии, филмови, по некоја книга, по цел ден на PC...тоа не е се, но..... Хумор : Многу има за кажување :D Registration date : 2009-01-24
| Предмет: Re: Бун Карлајл Вто Jул 21, 2009 10:59 am | |
| - Дали ви се допаѓаше овој лик и дали ви недостасува? Не ми се допаѓаше и ич не ми недостасува. И тој и сестраму ме нервираа - Што сакаше Бун да и биде кажано на Шенон? Дека ја сака? Можеби. - Мислите ли дека има уште некоја нерешена мистерија поврзана со него? Не, нема! | |
|
IceMan Преживеан
Број на мислења : 85 Age : 30 Местолокација : DHARMA Работа/Хоби : Gledanje Lost :D Registration date : 2009-05-25
| Предмет: Re: Бун Карлајл Саб Aвг 22, 2009 8:21 am | |
| | |
|
Мики Неизлечливо изгубен
Број на мислења : 1282 Age : 30 Местолокација : Велес Работа/Хоби : Лост, Авиони, Измами... :) Хумор : Денес единствено е исплатливо да се отворат аптека и обложувалница. Registration date : 2009-01-21
| Предмет: Re: Бун Карлајл Саб Aвг 22, 2009 2:16 pm | |
| | |
|
IceMan Преживеан
Број на мислења : 85 Age : 30 Местолокација : DHARMA Работа/Хоби : Gledanje Lost :D Registration date : 2009-05-25
| Предмет: Re: Бун Карлајл Саб Aвг 22, 2009 6:37 pm | |
| Аха, ѕвер е човечево! | |
|
Sawyer^^ Мега фанатик
Број на мислења : 814 Age : 36 Местолокација : Кочани Registration date : 2009-02-17
| Предмет: Re: Бун Карлајл Нед Aвг 23, 2009 6:30 pm | |
| Не беше лош лик, но некако не ми се допаѓаше што беше толку приврзан до Лок. Што му рече Мајкл во една епизода: Ти да не си му ловечки пес? | |
|
Shadow Преживеан
Број на мислења : 106 Age : 33 Местолокација : na havai Registration date : 2009-02-04
| Предмет: Re: Бун Карлајл Чет Aвг 27, 2009 1:03 am | |
| Хаха стварно ко дечко му беше на Лок. Али сепак го сакав за разлика од Шенон. иначе сигурно сакаше да и каже дека ја сака. A за мистерии нема ! | |
|