- Ова е сеуште мојата омилена сцена со Соер... Кристијан Шепард (таткото на Џек), во обид да му помогне на Џејмс да не стане „како него“, ќе го направи (не сакајќи, или пак, можеби намерно?) сосема спротивното. За потсетување, поради овој разговор, Соер ќе го убие „вистинскиот Соер“ кој пак дознаваме дека имал само нерасчистени сметки со Хибс - човекот кој му „помогна“ на нашиот Соер да го пронајде...
3) Соер и Кејт разговараат во врска со „големата измама“/крадењето на пиштолите (The Long Con)
- „Ти бегаш, а јас мамам“. Добра сцена, иако многу подобра е онаа во која Соер се дере на цел глас дека е новиот шериф на Островот. За жал, таа не успеав да ја најдам на Јутуб, па еве една, се надевам, достојна замена...
- И ова е уште една монструозна сцена во која Џош Холовеј има изглумено одлично. До мене е, или некако ми изгледа ироничен фактот што Соер се има сретнато со татковците на двата најглавни (барем до третата сезона) ликови од серијата: Џек и Лок?!
- Можеби најтажната сцена од финалето на петтата сезона... Почивај во мир, Џулиет!
Прашања за дискусија: 1) Која е вашата омилена сцена со Соер? 2) Дали сметате дека некоја сцена фали на листата? Ако да, која? (можете слободно да ја постирате во коментар!) 3) Предложете следен кандидат за топ пет сцени...ако сакате, секако.
Sawyer^^ Мега фанатик
Број на мислења : 814 Age : 36 Местолокација : Кочани Registration date : 2009-02-17
Предмет: Re: Топ пет со Соер Чет Aвг 06, 2009 1:49 am
Браво Лостич, добар избор на сцени.
1) Која е вашата омилена сцена со Соер? Под број 4 - убиството на Купер.
2) Дали сметате дека некоја сцена фали на листата? Ако да, која? (можете слободно да ја постирате во коментар!) Па, имаше уште неколку доста интересни. Добро, онаа со новиот шериф во градот штом ја немало... А би можело да влезе во конкуренција и убиството на Том. Ај ако го најдам ќе го постирам.
3) Предложете следен кандидат за топ пет сцени...ако сакате, секако. Паааа... Би можело со Лок или Харли.
RocknRolla Фанатик
Број на мислења : 383 Age : 33 Местолокација : Skopje Registration date : 2009-07-25
Предмет: Re: Топ пет со Соер Чет Aвг 06, 2009 3:38 am
одличен избор (и јас би ја додал онаа кога “станува“ шериф ). а на јутуб има неколку клипчиња со сите измислени прекари на соер (иако пола се наменети за хуго)
Losteech Admin
Број на мислења : 2048 Age : 31 Местолокација : Скопје Registration date : 2009-01-10
Предмет: Re: Топ пет со Соер Чет Aвг 06, 2009 10:08 pm
Sawyer^^ напиша:
Браво Лостич, добар избор на сцени.
Мило ми е.
Цитат :
2) Дали сметате дека некоја сцена фали на листата? Ако да, која? (можете слободно да ја постирате во коментар!) Па, имаше уште неколку доста интересни. Добро, онаа со новиот шериф во градот штом ја немало... А би можело да влезе во конкуренција и убиството на Том. Ај ако го најдам ќе го постирам.
Да, и јас сакав таа сцена да ја постирам, ама немаше место веќе.
Цитат :
3) Предложете следен кандидат за топ пет сцени...ако сакате, секако. Паааа... Би можело со Лок или Харли.
Првиов ќе биде постиран до крајот на август 100%, а за вториов имам друга замисла (ќе видите наскоро де!). =)))
RocknRolla напиша:
одличен избор (и јас би ја додал онаа кога “станува“ шериф ). а на јутуб има неколку клипчиња со сите измислени прекари на соер (иако пола се наменети за хуго)
Број на мислења : 2272 Age : 33 Местолокација : On the misterious island Работа/Хоби : Серии, филмови, по некоја книга, по цел ден на PC...тоа не е се, но..... Хумор : Многу има за кажување :D Registration date : 2009-01-24
Предмет: Re: Топ пет со Соер Нед Aвг 09, 2009 9:07 pm
За Соер коментираат за другите топ 5 не? Хм, што е финатава?