- Одличен начин за почеток на сезона! Не верувам дека некој можел да се откаже од епизодава без да види најпрвин кој е човекот во окното. И за среќа на фановите, тоа беше Дез...
- Ова е сцената-виновник што финалето на втората сезона сеуште го сметам за најдобро досега! Навистина преемоционален момент за Дезмонд кој конечно ни ја откри другата страна на приказната за појавувањето на светлото од окното - впрочем, нешто поради кое Лок стана уште поголем „верник“ во Островот/окното...
- Секако, LOST би била само уште една обична серија без краевите на 90% од епизодите кои најчесто создаваат вистински хаосен спектар од емоции, теории и неверување во нашите мали главчиња (добро, можеби нешто понеобична од другите, ама со нив е уште нешто поПОпонеобична од другите!). Токму затоа оваа сцена е на листата. За да ве потсети дека и Дезмонд ни понуди WTF краеви.
- И бидејќи сите новинари/блогери знаат да не потсетат по неколку пати во неделата дека „крајот го краси делото“ еве сцена која ја поддржува нивната „теорија“!!!
Прашања за дискусија: 1) Која е вашата омилена сцена со Дезмонд? 2) Дали сметате дека некоја сцена фали на листата? Ако да, која? (слободно можете да ја постирате во коментар)
LostyFox Супер модератор
Број на мислења : 2272 Age : 33 Местолокација : On the misterious island Работа/Хоби : Серии, филмови, по некоја книга, по цел ден на PC...тоа не е се, но..... Хумор : Многу има за кажување :D Registration date : 2009-01-24
Предмет: Re: Топ пет со Дезмонд Нед Aвг 09, 2009 9:04 pm
Третата е најдобра
Мики Неизлечливо изгубен
Број на мислења : 1282 Age : 30 Местолокација : Велес Работа/Хоби : Лост, Авиони, Измами... :) Хумор : Денес единствено е исплатливо да се отворат аптека и обложувалница. Registration date : 2009-01-21
Предмет: Re: Топ пет со Дезмонд Пон Aвг 10, 2009 7:03 pm
дефинитивно третата за најдобра а најмногу ме трогна втората
RocknRolla Фанатик
Број на мислења : 383 Age : 33 Местолокација : Skopje Registration date : 2009-07-25
Предмет: Re: Топ пет со Дезмонд Пон Aвг 10, 2009 7:36 pm
This video is not available in your country due to copyright restrictions. нешо проблеми со првото видео
петата е нај хепи енд а најдобра е третата
LostyFox Супер модератор
Број на мислења : 2272 Age : 33 Местолокација : On the misterious island Работа/Хоби : Серии, филмови, по некоја книга, по цел ден на PC...тоа не е се, но..... Хумор : Многу има за кажување :D Registration date : 2009-01-24
Предмет: Re: Топ пет со Дезмонд Вто Aвг 11, 2009 3:30 am
Втората кога Дез одлепи беше драматично
Намасте
Sawyer^^ Мега фанатик
Број на мислења : 814 Age : 36 Местолокација : Кочани Registration date : 2009-02-17
Предмет: Re: Топ пет со Дезмонд Вто Aвг 11, 2009 5:16 pm
Ај да не рече ЛостиФокс дека само за Соер коментирам. Добар ти е изборов на сцени, Дез е закон типче. Омилена дефинитивно ми е петтата, иако и втората и третата се закон. Инаку, за Дезмонд некако нема најави, ќе се појави ли воопшто во шестата сезона?!?
Losteech Admin
Број на мислења : 2048 Age : 31 Местолокација : Скопје Registration date : 2009-01-10
Предмет: Re: Топ пет со Дезмонд Вто Aвг 11, 2009 5:19 pm
Sawyer^^ напиша:
Ај да не рече ЛостиФокс дека само за Соер коментирам. Добар ти е изборов на сцени, Дез е закон типче. Омилена дефинитивно ми е петтата, иако и втората и третата се закон. Инаку, за Дезмонд некако нема најави, ќе се појави ли воопшто во шестата сезона?!?
И јас тоа се прашувам...се надевам дека ќе се врати (кој не се надева впрочем! ), иако засега такви индикации нема.
Кога ќе излезат првите спојлери од снимањето ќе дознаеме сигурно. Сега можеме само да претпоставуваме...
RocknRolla Фанатик
Број на мислења : 383 Age : 33 Местолокација : Skopje Registration date : 2009-07-25
Предмет: Re: Топ пет со Дезмонд Вто Aвг 11, 2009 7:31 pm
ЌЕ СЕ ПОЈАВИ!
LostyFox Супер модератор
Предмет: Re: Топ пет со Дезмонд Вто Aвг 11, 2009 8:19 pm
Sawyer^^ напиша:
Ај да не рече ЛостиФокс дека само за Соер коментирам.
ЛостиФокс ВЕЌЕ РЕЧЕ
Туку не ми се верува Дез да го исфрлат! Баш сега е мноооогу важен, на крајот. Да видиме зошто баш тој заглави три години САМ на островот, зошто за него не важат правилата. За него толку има мистерии колку што има за Алперт. А пошто Алперт е унапреден мислам дека и со Дез треба да се стори тоа