| Точно или Неточно? | |
|
+5maestro RocknRolla Мики Losteech LostyFox 9 posters |
|
Автор | Порака |
---|
RocknRolla Фанатик
Број на мислења : 383 Age : 33 Местолокација : Skopje Registration date : 2009-07-25
| |
| |
LostyFox Супер модератор
Број на мислења : 2272 Age : 33 Местолокација : On the misterious island Работа/Хоби : Серии, филмови, по некоја книга, по цел ден на PC...тоа не е се, но..... Хумор : Многу има за кажување :D Registration date : 2009-01-24
| Предмет: Re: Точно или Неточно? Пет Aвг 14, 2009 11:38 pm | |
| e аман де НЕМА НАРОКМАНИ овде Дали ти е страв од смрт? Намасте | |
|
| |
RocknRolla Фанатик
Број на мислења : 383 Age : 33 Местолокација : Skopje Registration date : 2009-07-25
| Предмет: Re: Точно или Неточно? Саб Aвг 15, 2009 12:47 am | |
| не!
можете ли да направите нешто надприродно (на пример да се проектирате астрално,етерично или нешто слично можеби)? | |
|
| |
LostyFox Супер модератор
Број на мислења : 2272 Age : 33 Местолокација : On the misterious island Работа/Хоби : Серии, филмови, по некоја книга, по цел ден на PC...тоа не е се, но..... Хумор : Многу има за кажување :D Registration date : 2009-01-24
| Предмет: Re: Точно или Неточно? Саб Aвг 15, 2009 1:06 am | |
| Да Бе! Насекое. Инаку кога сме кај тоа утре во осум часот сабајле ќе се телепортирам во Калифорнија, кој сака можам да го носам Хаваи-Кариби? | |
|
| |
RocknRolla Фанатик
| Предмет: Re: Точно или Неточно? Саб Aвг 15, 2009 4:52 am | |
| хаваи (misterious island) а ти да не беше таа на сител што се телепортираше иначе тоа што го спомнав е можно и можам и тема за тоа да отворам(доста сум начитан и пробувам едното да го постигнам) дигитален саат/аналоген саат | |
|
| |
LostyFox Супер модератор
| Предмет: Re: Точно или Неточно? Саб Aвг 15, 2009 2:34 pm | |
| Ај баш напиши тема да се начитам и јас Не бре каков Сител Хаваи РУЛЗ! ДИГИТАЛЕН СААТ Смоуки - Хулк? | |
|
| |
Sawyer^^ Мега фанатик
Број на мислења : 814 Age : 36 Местолокација : Кочани Registration date : 2009-02-17
| Предмет: Re: Точно или Неточно? Саб Aвг 15, 2009 8:39 pm | |
| Алооооо, ги смешавте темите! Ова е точно/неточно, а не или - или | |
|
| |
LostyFox Супер модератор
| Предмет: Re: Точно или Неточно? Саб Aвг 15, 2009 8:51 pm | |
| hahahahhaha да леле ивинетееееее многу од мене Намасте Дали некогаш имате утнато нешто како сега вака јас на пример? | |
|
| |
Мики Неизлечливо изгубен
Број на мислења : 1282 Age : 30 Местолокација : Велес Работа/Хоби : Лост, Авиони, Измами... :) Хумор : Денес единствено е исплатливо да се отворат аптека и обложувалница. Registration date : 2009-01-21
| Предмет: Re: Точно или Неточно? Нед Aвг 16, 2009 1:19 am | |
| Да еј ај еден предлог(полн сум со предлози ) на секој саат(или два саата или ден како ќе се договориме) да се поставува по едно прашање и секој што ќе стаса да може да одговара а не како што е сега само следниот, мене ова ми е глупо оти неможам на некој прашања што ми се интересни да одговорам...сте за? Дали ви се спие...? | |
|
| |
LostyFox Супер модератор
| Предмет: Re: Точно или Неточно? Нед Aвг 16, 2009 1:30 am | |
| не ама мора да спијам инаку може така, ама ако биде на 1 час или повеќе никој нема да го запазува времето, а ако е на цел ден некој ќе одговори и сега ќе треба да ги чекам другите, а така ќе биде глупо. Мисли прави што ќе правиш, најди решение Намасте П.С.Дали имате мотор? | |
|
| |
Мики Неизлечливо изгубен
Број на мислења : 1282 Age : 30 Местолокација : Велес Работа/Хоби : Лост, Авиони, Измами... :) Хумор : Денес единствено е исплатливо да се отворат аптека и обложувалница. Registration date : 2009-01-21
| Предмет: Re: Точно или Неточно? Нед Aвг 16, 2009 1:36 am | |
| ДА
Епа ај вака нека биде... Секој ќе постави по едно прашање на почеток на ден и тие прашања ќе се одговараат цел ден, така да нема да биде само едно прашање туку од секој активен член по едно и ете ќе ти се соберат неколку и ете ти занимација...
дали сте уклучен на мсн | |
|
| |
LostyFox Супер модератор
| Предмет: Re: Точно или Неточно? Нед Aвг 16, 2009 1:45 am | |
| не хм...ако ме нема на играва значи ме мрзело да скролам се зезам ок е ако е ок со другиве ДАЛИ СЕ ГЛЕДААТ СЛИКИТЕ НА МОЈОТ БЛОГ? Намасте | |
|
| |
Мики Неизлечливо изгубен
| Предмет: Re: Точно или Неточно? Нед Aвг 16, 2009 1:46 am | |
| чек да проверам | |
|
| |
Мики Неизлечливо изгубен
| Предмет: Re: Точно или Неточно? Нед Aвг 16, 2009 1:47 am | |
| Не!
Дали последниот филм што сте го изгледале sucks? | |
|
| |
LostyFox Супер модератор
| Предмет: Re: Точно или Неточно? Нед Aвг 16, 2009 1:48 am | |
| не добро оти не се гледаат...уф...ама се нервирам ДАЛИ СЕ ИЗНЕРВИРАВ СКРОЗ? ДАААААААААА Дали имате гледано глупава серија за која сте зажалиле што се ја гледале. Која? | |
|
| |
Мики Неизлечливо изгубен
| Предмет: Re: Точно или Неточно? Нед Aвг 16, 2009 1:50 am | |
| Да Херои... Дали вечерва ќе гледате некој филм или цело време ќе кмишите на форум | |
|
| |
LostyFox Супер модератор
| Предмет: Re: Точно или Неточно? Нед Aвг 16, 2009 2:02 am | |
| херои? хеххе НЕ не гледам филм ДАЛИ СЕ ГЛЕДААТ СЛИКИТЕ КОНЕЧНО? Намасте | |
|
| |
RocknRolla Фанатик
| Предмет: Re: Точно или Неточно? Нед Aвг 16, 2009 3:03 am | |
| океј се извинување и од мене што го промашив прашањето, односно што продолжив да одам по стапките на лостифокс дали сте нетрпеливи да ја погледнете последната сезона од лост (се знае ова ама не ми текнуваше ништо друго) | |
|
| |
LostyFox Супер модератор
| Предмет: Re: Точно или Неточно? Нед Aвг 16, 2009 1:19 pm | |
| ДАААААААААА! Дали се чувствувате тажни што веќе нема да има лост? ЈАС СЕ ПОЛУДУВАМ СО САМАТА ПОМИСЛА | |
|
| |
Мики Неизлечливо изгубен
| Предмет: Re: Точно или Неточно? Нед Aвг 16, 2009 1:56 pm | |
| па да речеме Да!... Дали сте пцуеле професор/ка во лице | |
|
| |
LostyFox Супер модератор
| Предмет: Re: Точно или Неточно? Нед Aвг 16, 2009 2:13 pm | |
| не пцовка али им се имам дерено во лице Дали имате прднато на физичко? Намасте | |
|
| |
RocknRolla Фанатик
| Предмет: Re: Точно или Неточно? Нед Aвг 16, 2009 2:59 pm | |
| хахахха прашањава ви се врвка и не сум напраил таков испад на физичко сте мавнале ли професор со креда (по можност у глава) | |
|
| |
maestro Модератор
Број на мислења : 248 Age : 30 Местолокација : Скопје Registration date : 2009-01-20
| Предмет: Re: Точно или Неточно? Нед Aвг 16, 2009 4:56 pm | |
| Мислам дека да, ама не сум сигурен. Ама тоа ако било сигурно било на една наставничка што сите и маваа сеири и ја заебаваа, кутрата таа. Дали ви е досадно во моментот? | |
|
| |
Мики Неизлечливо изгубен
| Предмет: Re: Точно или Неточно? Нед Aвг 16, 2009 7:48 pm | |
| НЕ... не ми текнува прашање | |
|
| |
LostyFox Супер модератор
| Предмет: Re: Точно или Неточно? Нед Aвг 16, 2009 9:25 pm | |
| Зошто не ти текнува прашање Инаку кој мислите ќе победи на светсково во Атлетика, 100 м. мажи? Мај фејв из Тајсон Геј | |
|
| |
Sponsored content
| Предмет: Re: Точно или Неточно? | |
| |
|
| |
| Точно или Неточно? | |
|