| Џон Хокс ќе се изгуби | |
|
|
Автор | Порака |
---|
Losteech Admin
Број на мислења : 2048 Age : 31 Местолокација : Скопје Registration date : 2009-01-10
| Предмет: Џон Хокс ќе се изгуби Чет Aвг 20, 2009 10:28 pm | |
| Џон Хокс ( John Hawkes), најдобро познат по улогата во HBO-вата драма Deadwood каде го играше ликот Сол Стар, станува дел од екипата за шестата сезона на Изгубени, објавува The Hollywood Reporter. Според првичните информации, Хокс ќе глуми карактер чие име е Ленон, кој - како што веќе било објавено на EW - е „портпарол/преведувач на претседател на некоја странска корпорација,“ како и „итар посредник [кој е] многу помоќен отколку што неговата ниска професија сугерира“. Шестата и последна сезона на Lost ќе започне во почетокот на 2010. Извор: DarkUFO/ TheODI | |
|
| |
Мики Неизлечливо изгубен
Број на мислења : 1282 Age : 30 Местолокација : Велес Работа/Хоби : Лост, Авиони, Измами... :) Хумор : Денес единствено е исплатливо да се отворат аптека и обложувалница. Registration date : 2009-01-21
| Предмет: Re: Џон Хокс ќе се изгуби Чет Aвг 20, 2009 10:37 pm | |
| интересно интересно, баш се мислам што може да игра дечково... | |
|
| |
Losteech Admin
Број на мислења : 2048 Age : 31 Местолокација : Скопје Registration date : 2009-01-10
| Предмет: Re: Џон Хокс ќе се изгуби Чет Aвг 20, 2009 10:46 pm | |
| Јас мислам дека ќе биде негативец...барем според ова што е напишано во текстов.. | |
|
| |
LostyFox Супер модератор
Број на мислења : 2272 Age : 33 Местолокација : On the misterious island Работа/Хоби : Серии, филмови, по некоја книга, по цел ден на PC...тоа не е се, но..... Хумор : Многу има за кажување :D Registration date : 2009-01-24
| Предмет: Re: Џон Хокс ќе се изгуби Пет Aвг 21, 2009 2:01 am | |
| лошко ќе биде, од кај видмор сто посто...инаку во дедвуд е закон Намасте | |
|
| |
antidnevnik Преживеан
Број на мислења : 96 Age : 48 Местолокација : Skopje Registration date : 2009-01-20
| Предмет: Re: Џон Хокс ќе се изгуби Пет Aвг 21, 2009 3:22 pm | |
| Според фацата делува на негативец... но јас сеуште не сум одлучила чија страна е ПОнегативна | |
|
| |
Sawyer^^ Мега фанатик
Број на мислења : 814 Age : 36 Местолокација : Кочани Registration date : 2009-02-17
| Предмет: Re: Џон Хокс ќе се изгуби Пет Aвг 21, 2009 6:38 pm | |
| Ех, што фаца е типчево!! Мене инаку ова со „преведувач“ и со „странска корпорација“ ме потсеќа на татко и на Сан..... Може ќе испадне негов човек... | |
|
| |
LostyFox Супер модератор
Број на мислења : 2272 Age : 33 Местолокација : On the misterious island Работа/Хоби : Серии, филмови, по некоја книга, по цел ден на PC...тоа не е се, но..... Хумор : Многу има за кажување :D Registration date : 2009-01-24
| Предмет: Re: Џон Хокс ќе се изгуби Саб Aвг 22, 2009 1:13 am | |
| we shall see намасте | |
|
| |
Losteech Admin
| Предмет: Re: Џон Хокс ќе се изгуби Саб Aвг 22, 2009 5:05 am | |
| - Sawyer^^ напиша:
- Ех, што фаца е типчево!! Мене инаку ова со „преведувач“ и со „странска корпорација“ ме потсеќа на татко и на Сан..... Може ќе испадне негов човек...
Или тоа, или пак нешто поврзано можеби со Хансо Фондацијата?? | |
|
| |
IceMan Преживеан
Број на мислења : 85 Age : 30 Местолокација : DHARMA Работа/Хоби : Gledanje Lost :D Registration date : 2009-05-25
| Предмет: Re: Џон Хокс ќе се изгуби Саб Aвг 22, 2009 7:56 am | |
| Можеби некој од The Black Rock, Иначе ја сакам хенри гејл да го видам!! | |
|
| |
Sawyer^^ Мега фанатик
Број на мислења : 814 Age : 36 Местолокација : Кочани Registration date : 2009-02-17
| Предмет: Re: Џон Хокс ќе се изгуби Саб Aвг 22, 2009 5:22 pm | |
| - IceMan напиша:
- Можеби некој од The Black Rock, Иначе ја сакам хенри гејл да го видам!!
Хенри Гејл црнец беше нели?? | |
|
| |
IceMan Преживеан
Број на мислења : 85 Age : 30 Местолокација : DHARMA Работа/Хоби : Gledanje Lost :D Registration date : 2009-05-25
| Предмет: Re: Џон Хокс ќе се изгуби Саб Aвг 22, 2009 6:34 pm | |
| Да, затоа не предложив дека ова е он! само реков дека сакам да го видам! | |
|
| |
LostyFox Супер модератор
| Предмет: Re: Џон Хокс ќе се изгуби Нед Aвг 23, 2009 3:23 am | |
| па нели е умрен Мислам женаму е умрена со сигурност, ама веројатно е умрен и тој Можеби човекот во кабината е Хенри Гејл Па тој му рече да се претстави со тоа име на Бен Намасте | |
|
| |
Sponsored content
| Предмет: Re: Џон Хокс ќе се изгуби | |
| |
|
| |
| Џон Хокс ќе се изгуби | |
|