Македонски форум за хит-серијата Изгубени A Macedonian forum for the best Action/Drama/Sci-Fi show on the planet Earth - LOST! |
|
| Рунда 1, меч 6 | |
| |
| Автор | Порака |
---|
Losteech Admin
Број на мислења : 2048 Age : 31 Местолокација : Скопје Registration date : 2009-01-10
| Предмет: Рунда 1, меч 6 Саб Сеп 05, 2009 4:29 pm | |
| Победникот од минатиот меч е Либи! Бенџамин Линус против Кармен Рејес Benjamin LinusБен е бившиот водач на Другите. Се чини дека знае најмногу за oстровот. Послушно ги следел зборовите на Џејкоб целиот свој живот, залудно. На крај ладно крвно само го забоде со ножот. Од мало дете, живее наостровот со таткому. Имаше симпатии кон Ени (малото девојче) и кон Џулиет. Се претставува со лажни имиња (Хенри Гејл). Работа му е да лаже, да манипулира со луѓето, а тоа го прави многу добро. Од сите водачи кои еднаш го напуштиле островот само тој успеа да се врати. Carmen ReyesКармен е мајката на Хуго. Таа е голем верник. Секогаш му прекарува некои работи на Хуго (пример за јадењето). Најверојатно има уште еден син Диего Рејес. За кого гласавте? | |
| | | LostyFox Супер модератор
Број на мислења : 2272 Age : 33 Местолокација : On the misterious island Работа/Хоби : Серии, филмови, по некоја книга, по цел ден на PC...тоа не е се, но..... Хумор : Многу има за кажување :D Registration date : 2009-01-24
| Предмет: Re: Рунда 1, меч 6 Саб Сеп 05, 2009 7:17 pm | |
| Бен Намасте | |
| | | maestro Модератор
Број на мислења : 248 Age : 30 Местолокација : Скопје Registration date : 2009-01-20
| Предмет: Re: Рунда 1, меч 6 Саб Сеп 05, 2009 9:00 pm | |
| Сори што ги испуштив минатите рунди бидејќи не бев тука, инаку тука ќе гласам за Бен, бидејќи оваа вторава ја гледаме ептен ретко, а ја памтам само од петтата сезона кога се однесуваше малку забегано. | |
| | | Losteech Admin
Број на мислења : 2048 Age : 31 Местолокација : Скопје Registration date : 2009-01-10
| Предмет: Re: Рунда 1, меч 6 Саб Сеп 05, 2009 10:03 pm | |
| - maestro напиша:
- Сори што ги испуштив минатите рунди бидејќи не бев тука, инаку тука ќе гласам за Бен, бидејќи оваа вторава ја гледаме ептен ретко, а ја памтам само од петтата сезона кога се однесуваше малку забегано.
Сите роднини на Харли се забегани. =))) А во врска пропуштените мечеви, не се секирај, ќе имаш шанса да надокнадиш во иднина! | |
| | | LostyFox Супер модератор
Број на мислења : 2272 Age : 33 Местолокација : On the misterious island Работа/Хоби : Серии, филмови, по некоја книга, по цел ден на PC...тоа не е се, но..... Хумор : Многу има за кажување :D Registration date : 2009-01-24
| Предмет: Re: Рунда 1, меч 6 Саб Сеп 05, 2009 10:15 pm | |
| Ок е и за пропуштените и за овие гласови Namaste | |
| | | Sponsored content
| Предмет: Re: Рунда 1, меч 6 | |
| |
| | | | Рунда 1, меч 6 | |
|
Similar topics | |
|
| Permissions in this forum: | Не можете да одговарате на темите во форумот
| |
| |