Македонски форум за хит-серијата Изгубени
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Македонски форум за хит-серијата Изгубени

A Macedonian forum for the best Action/Drama/Sci-Fi show on the planet Earth - LOST!

HomePortal*Latest imagesРегистрирајте сеВлез

Мајкл Емерсон за крајот на серијата и ЕМИ номинацијата

Go down 
4 posters

Дали Мајкл Емерсон ќе добие ЕМИ?
 Да
 Не
Види ги резултатите
АвторПорака
Losteech
Admin
Losteech

Male
Број на мислења : 2048
Местолокација : Скопје
Registration date : 2009-01-10

Мајкл Емерсон за крајот на серијата и ЕМИ номинацијата Empty
ПишувањеПредмет: Мајкл Емерсон за крајот на серијата и ЕМИ номинацијата   Мајкл Емерсон за крајот на серијата и ЕМИ номинацијата I_icon_minitimeНед Сеп 20, 2009 7:31 pm

Последната сезона од „Изгубени“ започнува на почетокот на 2010, по успешно пет-годишно „претстојување“ на ТВ екраните. Како сега веќе легендарната серија ќе се збогува со своите гледачи?
Мајкл Емерсон за крајот на серијата и ЕМИ номинацијата 23_benfromlost
Мајкл Емерсон не убедува дека последните неколку епизоди ќе бидат експлозивни. „Ние веќе снимивме две епизоди и тие можат лесно да ве доведат во заблуда,“ изјави ѕвездата, која ја игра улогата на антагонистот Бен Линус. „Јас сакам комплициран и темен крај. Сакам да биде наменет за возразни луѓе и сакам сите откако ќе го изгледаат финалето да си кажат ’уф’!“

Емерсон, кој минатата вечер беше на "Family Guy" забавата во очи на Еми наградите, во Авалон, Холивуд, заедно со неговата жена Кери Престон (од "True Blood"), е повторно номиниран во категоријата за најдобар спореден актер од драма-серија и оваа година. Како тој ја прима номинацијата?

„Ова е трета година во која сум номиниран за мојата улога во Изгубени и сега веќе почнувам да си ’правам бајрам’ на мозокот,“ вели тој. „Можеби оваа година ако престанам да ја посакувам наградата конечно ќе ми припадне.“

Што мислите Вие - дали оваа година Мајкл Емерсон ќе добие конечно ЕМИ награда!?
Вратете се на почетокот Go down
http://lostseries.blog.mk
Sawyer^^
Мега фанатик
Мега фанатик
Sawyer^^

Male
Број на мислења : 814
Местолокација : Кочани
Registration date : 2009-02-17

ПишувањеПредмет: Re: Мајкл Емерсон за крајот на серијата и ЕМИ номинацијата   Мајкл Емерсон за крајот на серијата и ЕМИ номинацијата I_icon_minitimeНед Сеп 20, 2009 7:42 pm

Гласам за ДА, веќе редно време е да ја добие наградата. Razz
Losteech
Admin
Losteech

Male
Број на мислења : 2048
Местолокација : Скопје
Registration date : 2009-01-10

ПишувањеПредмет: Re: Мајкл Емерсон за крајот на серијата и ЕМИ номинацијата   Мајкл Емерсон за крајот на серијата и ЕМИ номинацијата I_icon_minitimeНед Сеп 20, 2009 7:52 pm

Sawyer^^ напиша:
Гласам за ДА, веќе редно време е да ја добие наградата. Мајкл Емерсон за крајот на серијата и ЕМИ номинацијата Icon_razz
Дефинитивно! Нема да биде фер, трета година по ред да го извисат. Мајкл Емерсон за крајот на серијата и ЕМИ номинацијата Icon_evil
http://lostseries.blog.mk
Shadow
Преживеан
Преживеан
Shadow

Female
Број на мислења : 106
Местолокација : na havai
Registration date : 2009-02-04

ПишувањеПредмет: Re: Мајкл Емерсон за крајот на серијата и ЕМИ номинацијата   Мајкл Емерсон за крајот на серијата и ЕМИ номинацијата I_icon_minitimeНед Сеп 20, 2009 11:16 pm

Гласав за ДА! Се надевам дека ќе има трета среќа! Very Happy
LostyFox
Супер модератор
Супер модератор
LostyFox

Female
Број на мислења : 2272
Местолокација : On the misterious island
Работа/Хоби : Серии, филмови, по некоја книга, по цел ден на PC...тоа не е се, но.....
Хумор : Многу има за кажување :D
Registration date : 2009-01-24

ПишувањеПредмет: Re: Мајкл Емерсон за крајот на серијата и ЕМИ номинацијата   Мајкл Емерсон за крајот на серијата и ЕМИ номинацијата I_icon_minitimeПон Сеп 21, 2009 1:54 am

само јас гласав за НЕ?

Не дека не сакам да ја добие, САКАМ, ама сум реална и овој пат песимист...лани катастрофа беа емите а толку многу се надевав. Годинава решив да бидам песимист и да кажам НЕ НА ЕМИТЕ Smile

Намасте
http://lostyfox.blog.com.mk/
Sponsored content

ПишувањеПредмет: Re: Мајкл Емерсон за крајот на серијата и ЕМИ номинацијата   Мајкл Емерсон за крајот на серијата и ЕМИ номинацијата I_icon_minitime

Мајкл Емерсон за крајот на серијата и ЕМИ номинацијата
Вратете се на почетокот 
Страна 1 of 1
 Similar topics
-
» КОНЕЧНО ЕМИ И ЗА МАЈКЛ ЕМЕРСОН!!!
» Кој мислите дека ТРЕБА да умре до крајот на серијата?
» Ѕвездите го предвидуваат крајот на LOST...
» Portal Awards - Изгубени и Мајкл Емерсон номинирани
» Нај-нај моменти од серијата