Токму на денешен ден се случи премиерата на ABC која беше доста успешна привлекувајќи 18 милиони гледачи. Истата сезона шоуто се закити со шест ЕМИја и неколку Златни Глобуси. Интересно е што премиерата во Македонија исто така се случи при крајот на септември. (22 септември 2007)
За оние меланхоличните, еве го првиот трејлер за Изгубени. Колку за потсетување...
Во оваа пригода, би сакал да ве прашам - зошто продолживте да гледате Изгубени!? Што беше главниот фактор за да не се случи спротивното?
Поздрав до сите и имајте убава скратена работна недела. ;)
maestro Модератор
Број на мислења : 248 Age : 30 Местолокација : Скопје Registration date : 2009-01-20
Лол, јубилеј. Инаку продолжив да ја гледам едноставно за да видам што ќе се случи понатаму.
Мики Неизлечливо изгубен
Број на мислења : 1282 Age : 30 Местолокација : Велес Работа/Хоби : Лост, Авиони, Измами... :) Хумор : Денес единствено е исплатливо да се отворат аптека и обложувалница. Registration date : 2009-01-21
Продолжив да гледам зашто ниедна друга серија не ми го привлекла толку вниманието. Без конкуренција најдобрата серија што некогаш ја имам гледано.
LostyFox Супер модератор
Број на мислења : 2272 Age : 33 Местолокација : On the misterious island Работа/Хоби : Серии, филмови, по некоја книга, по цел ден на PC...тоа не е се, но..... Хумор : Многу има за кажување :D Registration date : 2009-01-24