| Lockerz.com | |
|
|
Автор | Порака |
---|
fixen Преживеан
Број на мислења : 9 Age : 30 Местолокација : Штип Registration date : 2009-09-08
| Предмет: Lockerz.com Сре Сеп 23, 2009 12:41 pm | |
| Се отвори нова страна во соработка со amazon.com, целта на страната е да собираш поени(со праќање на покани, одговарање на "dailies" прашања, со секое логирање, ова не е се, од октомври ќе може да се играат игри, да се гледаат видеа и др.). Ако соберете одреден број на поени(PTZ) можете да си порачате многу интересни работи како скоро сите видови на ајПод, ајФон скинови, лаптоп, карти за концерти, игри за сите конзоли/PC, монитори, телевизори, фотоапарати, преносни двд плеери и многу други интересни работи. Ова не е скам сум видел со мој очи на другар пред некој ден му стигна маица. Ако сакате покана пишете ми на fixen@live.com и ќе гледам што поскоро да ве поканам. | |
|
| |
Losteech Admin
Број на мислења : 2048 Age : 31 Местолокација : Скопје Registration date : 2009-01-10
| Предмет: Re: Lockerz.com Чет Сеп 24, 2009 12:41 am | |
| Во моментов можам само да потврдам дека сајтов навистина не е измамнички (според тоа што го видов на Јутуб и на Кајгана форумот).
Инаку можно е да се зачленам викендов, кога ќе имам повеќе време.
позз | |
|
| |
fixen Преживеан
Број на мислења : 9 Age : 30 Местолокација : Штип Registration date : 2009-09-08
| Предмет: Re: Lockerz.com Чет Сеп 24, 2009 12:44 am | |
| значи зачленување туку така не е возможно, мора да бидеш повикан од некој друг што е веќе член на локерз | |
|
| |
Losteech Admin
Број на мислења : 2048 Age : 31 Местолокација : Скопје Registration date : 2009-01-10
| Предмет: Re: Lockerz.com Чет Сеп 24, 2009 12:48 am | |
| - fixen напиша:
- значи зачленување туку така не е возможно, мора да бидеш повикан од некој друг што е веќе член на локерз
ОК, нема проблем, прати ми по ПП се што треба и ќе се зачленам викендов. | |
|
| |
LostyFox Супер модератор
Број на мислења : 2272 Age : 33 Местолокација : On the misterious island Работа/Хоби : Серии, филмови, по некоја книга, по цел ден на PC...тоа не е се, но..... Хумор : Многу има за кажување :D Registration date : 2009-01-24
| Предмет: Re: Lockerz.com Чет Сеп 24, 2009 6:30 pm | |
| prati mi i mene pp i jas ke se zaclenam Namaste | |
|
| |
fixen Преживеан
| Предмет: Re: Lockerz.com Чет Сеп 24, 2009 7:10 pm | |
| | |
|
| |
Мики Неизлечливо изгубен
Број на мислења : 1282 Age : 30 Местолокација : Велес Работа/Хоби : Лост, Авиони, Измами... :) Хумор : Денес единствено е исплатливо да се отворат аптека и обложувалница. Registration date : 2009-01-21
| Предмет: Re: Lockerz.com Чет Сеп 24, 2009 8:19 pm | |
| | |
|
| |
fixen Преживеан
| Предмет: Re: Lockerz.com Чет Сеп 24, 2009 9:03 pm | |
| | |
|
| |
Shadow Преживеан
Број на мислења : 106 Age : 33 Местолокација : na havai Registration date : 2009-02-04
| Предмет: Re: Lockerz.com Сре Окт 21, 2009 4:45 pm | |
| И јас се зачленив на странава. Колку што видов од 15 октомври веќе може да се порачаат работи и од кај нас и многу други земји. | |
|
| |
Мики Неизлечливо изгубен
Број на мислења : 1282 Age : 30 Местолокација : Велес Работа/Хоби : Лост, Авиони, Измами... :) Хумор : Денес единствено е исплатливо да се отворат аптека и обложувалница. Registration date : 2009-01-21
| Предмет: Re: Lockerz.com Чет Окт 22, 2009 9:41 pm | |
| - Shadow напиша:
- И јас се зачленив на странава. Колку што видов од 15 октомври веќе може да се порачаат работи и од кај нас и многу други земји.
да, и официјално се враќам после неколкудневна пауза | |
|
| |
Sponsored content
| Предмет: Re: Lockerz.com | |
| |
|
| |
| Lockerz.com | |
|