Lost angel Модератор
Број на мислења : 320 Age : 35 Местолокација : on the island Registration date : 2009-01-22
| Предмет: Weeds | Showtime Пет Сеп 25, 2009 9:27 pm | |
| Weeds е американска драма-комедија, креирана од Јенџи Коен. Серијата се врти околу самохраната мајка и вдовица Ненси Ботвин, која живее во американското предградие Агрестик. Таа почнува да тргува со марихуана за да може да го издржува своето семејство. Исто така, серијата ги открива тајните кои се кријат позади затворените врати на домовите на ова предградие. Досега во Америка се прикажани 5 сезони, а шестата се очекува во 2010 година. Што мислите за серијава? | |
|
Darvel Модератор
Број на мислења : 560 Age : 37 Местолокација : Волково Хумор : Немам Registration date : 2009-01-19
| Предмет: Re: Weeds | Showtime Пет Сеп 25, 2009 9:38 pm | |
| До сега беше закон... Крајот на финалето на петтата сезона беше најзакон финале ever, на било која серија... | |
|
Losteech Admin
Број на мислења : 2048 Age : 31 Местолокација : Скопје Registration date : 2009-01-10
| Предмет: Re: Weeds | Showtime Саб Сеп 26, 2009 12:09 am | |
| Па прва сезона ми беше одлична, понатаму не сум гледал... (немам време ) | |
|
Darvel Модератор
Број на мислења : 560 Age : 37 Местолокација : Волково Хумор : Немам Registration date : 2009-01-19
| |
LostyFox Супер модератор
Број на мислења : 2272 Age : 33 Местолокација : On the misterious island Работа/Хоби : Серии, филмови, по некоја книга, по цел ден на PC...тоа не е се, но..... Хумор : Многу има за кажување :D Registration date : 2009-01-24
| Предмет: Re: Weeds | Showtime Саб Сеп 26, 2009 11:14 am | |
| уффффффффф серијава е ГРОМ ја имам гледано до трета сезона, после немав време, но кај и да е ќе ја симнам до кај што е излезена и ќе ја догледам ЗАКОН Е Намасте | |
|
Sponsored content
| Предмет: Re: Weeds | Showtime | |
| |
|