Македонски форум за хит-серијата Изгубени
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Македонски форум за хит-серијата Изгубени

A Macedonian forum for the best Action/Drama/Sci-Fi show on the planet Earth - LOST!

HomePortal*Latest imagesРегистрирајте сеВлез

Неколку интересни спојлери

Go down 
3 posters
АвторПорака
Losteech
Admin
Losteech

Male
Број на мислења : 2048
Местолокација : Скопје
Registration date : 2009-01-10

Неколку интересни спојлери Empty
ПишувањеПредмет: Неколку интересни спојлери   Неколку интересни спојлери I_icon_minitimeСаб Окт 17, 2009 3:14 am

Неколку интересни спојлери од DarkUFO...

• Екипата на Изгубени повторно снимаше сцени во главното студио во Хаваи (Diamond), каде што се забележани Џејкоб, Харли, Џин и Доган (за кој бевме известени пред некое време дека ќе го видиме за првпат).
  • Детективот Расмусен кој зборува со Кејт во болницата каде што „Доктор Гадспид“ го пораѓа бебето на Клер, е женска детективка во раните триесетти години од својот живот, брунета која претходно ја немаме видено во серијата.
  • Во некоја нова сцена, пирати кои се наоѓале на Островот го чувале Храмот. Изворот за Енди се сомнева дека овие сцени се од премирната епизода (6х01/6х02).
  • Саид бил заробен од Другите во Храмот по инцидентот, и измачуван од нив. Тие исто така ќе успеат да му ги излечат и раните заработени уште во петтата сезона.
  • Кога другите Изгубени влегуваат во Храмот по битката (не знаеме која?), Ричард ги смирува страстите помеѓу двете групи откако ќе го открие Саид - жив пред сите.
Вратете се на почетокот Go down
http://lostseries.blog.mk
Sawyer^^
Мега фанатик
Мега фанатик
Sawyer^^

Male
Број на мислења : 814
Местолокација : Кочани
Registration date : 2009-02-17

ПишувањеПредмет: Re: Неколку интересни спојлери   Неколку интересни спојлери I_icon_minitimeСаб Окт 17, 2009 3:21 am

Последните два спојлера не се така мали.... Razz

Инаку, ми падна во очи ова „доктор Гадспид“, мене ми мириса на Итан.... Сепак е син на Хорас, плус е доктор.
Losteech
Admin
Losteech

Male
Број на мислења : 2048
Местолокација : Скопје
Registration date : 2009-01-10

ПишувањеПредмет: Re: Неколку интересни спојлери   Неколку интересни спојлери I_icon_minitimeСаб Окт 17, 2009 3:23 am

Sawyer^^ напиша:
Инаку, ми падна во очи ова „доктор Гадспид“, мене ми мириса на Итан.... Сепак е син на Хорас, плус е доктор.
И јас мислам дека така ќе испадне...само што ако се работи за алтернативен универзум Клер ќе треба да му избега на него, како што го стори тоа на Островот. Smile Или барем така јас си ги замислувам правилата на паралелните универзуми??? =))
http://lostseries.blog.mk
Мики
Неизлечливо изгубен
Неизлечливо изгубен
Мики

Male
Број на мислења : 1282
Местолокација : Велес
Работа/Хоби : Лост, Авиони, Измами... :)
Хумор : Денес единствено е исплатливо да се отворат аптека и обложувалница.
Registration date : 2009-01-21

ПишувањеПредмет: Re: Неколку интересни спојлери   Неколку интересни спојлери I_icon_minitimeСаб Окт 17, 2009 12:06 pm

хмммм...но комент Smile
http://www.con.blog.com.mk
Sponsored content

ПишувањеПредмет: Re: Неколку интересни спојлери   Неколку интересни спојлери I_icon_minitime

Неколку интересни спојлери
Вратете се на почетокот 
Страна 1 of 1
 Similar topics
-
» Неколку нови спојлери
» Нови и интересни спојлери
» ГОЛЕМИ СПОЈЛЕРИ: сет од шестата сезона
» LeFleur 5x11 спојлери
» Because You Left - ГОЛЕМИ СПОЈЛЕРИ