Losteech Admin
Број на мислења : 2048 Age : 31 Местолокација : Скопје Registration date : 2009-01-10
| Предмет: Неколку интересни спојлери Саб Окт 17, 2009 3:14 am | |
| Неколку интересни спојлери од DarkUFO...
- Екипата на Изгубени повторно снимаше сцени во главното студио во Хаваи (Diamond), каде што се забележани Џејкоб, Харли, Џин и Доган (за кој бевме известени пред некое време дека ќе го видиме за првпат).
- Детективот Расмусен кој зборува со Кејт во болницата каде што „Доктор Гадспид“ го пораѓа бебето на Клер, е женска детективка во раните триесетти години од својот живот, брунета која претходно ја немаме видено во серијата.
- Во некоја нова сцена, пирати кои се наоѓале на Островот го чувале Храмот. Изворот за Енди се сомнева дека овие сцени се од премирната епизода (6х01/6х02).
- Саид бил заробен од Другите во Храмот по инцидентот, и измачуван од нив. Тие исто така ќе успеат да му ги излечат и раните заработени уште во петтата сезона.
- Кога другите Изгубени влегуваат во Храмот по битката (не знаеме која?), Ричард ги смирува страстите помеѓу двете групи откако ќе го открие Саид - жив пред сите.
| |
|
Sawyer^^ Мега фанатик
Број на мислења : 814 Age : 36 Местолокација : Кочани Registration date : 2009-02-17
| Предмет: Re: Неколку интересни спојлери Саб Окт 17, 2009 3:21 am | |
| Последните два спојлера не се така мали.... Инаку, ми падна во очи ова „доктор Гадспид“, мене ми мириса на Итан.... Сепак е син на Хорас, плус е доктор. | |
|
Losteech Admin
Број на мислења : 2048 Age : 31 Местолокација : Скопје Registration date : 2009-01-10
| Предмет: Re: Неколку интересни спојлери Саб Окт 17, 2009 3:23 am | |
| - Sawyer^^ напиша:
- Инаку, ми падна во очи ова „доктор Гадспид“, мене ми мириса на Итан.... Сепак е син на Хорас, плус е доктор.
И јас мислам дека така ќе испадне...само што ако се работи за алтернативен универзум Клер ќе треба да му избега на него, како што го стори тоа на Островот. Или барем така јас си ги замислувам правилата на паралелните универзуми??? =)) | |
|
Мики Неизлечливо изгубен
Број на мислења : 1282 Age : 30 Местолокација : Велес Работа/Хоби : Лост, Авиони, Измами... :) Хумор : Денес единствено е исплатливо да се отворат аптека и обложувалница. Registration date : 2009-01-21
| Предмет: Re: Неколку интересни спојлери Саб Окт 17, 2009 12:06 pm | |
| хмммм...но комент | |
|
Sponsored content
| Предмет: Re: Неколку интересни спојлери | |
| |
|