| Првото промо за шестата сезона овој четврток!!! | |
|
|
Автор | Порака |
---|
Losteech Admin
Број на мислења : 2048 Age : 31 Местолокација : Скопје Registration date : 2009-01-10
| Предмет: Првото промо за шестата сезона овој четврток!!! Вто Окт 27, 2009 4:53 pm | |
| На 29 октомври за време на прикажувањето на серијата FlashForward (во која што глуми Доминик Монањан - Чарли) ќе биде прикажано првото официјално промо за шестата и последна сезона од Изгубени!
Се работи за трејлер кој ќе трае само 15 секунди и во кој, според досегашните информации, нема да биде прикажана ниту една досега не-видена сцена во серијата. Со оглед на тоа што веста е најавена на цели два дена пред трејлерот да биде прикажан, се поставува прашањето дали ABC сака да го привлече вниманието на јавноста и аудиториумот кон FlashForward или пак спрема некакво изненадување за фановите на Изгубени?! Инаку, на истата ноќ ќе има голем број на реклами и за новата серија во која исто така глуми поранешна (и сегашна...?) членка на екипата на Изгубени - Елизабет Мишел - V: The Visitors. Повеќе информации за оваа вест очекувајте вечерва - на блогот!Извор: DarkUFO | |
|
| |
Мики Неизлечливо изгубен
Број на мислења : 1282 Age : 30 Местолокација : Велес Работа/Хоби : Лост, Авиони, Измами... :) Хумор : Денес единствено е исплатливо да се отворат аптека и обложувалница. Registration date : 2009-01-21
| Предмет: Re: Првото промо за шестата сезона овој четврток!!! Вто Окт 27, 2009 5:19 pm | |
| хмммм, ништо посебно штом нема да има спојлери...па за таков трејлер можат да направат и фановите... | |
|
| |
Losteech Admin
Број на мислења : 2048 Age : 31 Местолокација : Скопје Registration date : 2009-01-10
| Предмет: Re: Првото промо за шестата сезона овој четврток!!! Вто Окт 27, 2009 5:20 pm | |
| - Мики напиша:
- хмммм, ништо посебно штом нема да има спојлери...па за таков трејлер можат да направат и фановите...
Прво да видиме што ќе испадне од сето ова... Можеби ќе ја откријат датата на премиерата. Од кај знаеш. | |
|
| |
Sawyer^^ Мега фанатик
Број на мислења : 814 Age : 36 Местолокација : Кочани Registration date : 2009-02-17
| Предмет: Re: Првото промо за шестата сезона овој четврток!!! Сре Окт 28, 2009 1:36 am | |
| Да, штета што нема нови сцени. Сепак и датата на премиерата е важна информација, ако ја откријат. | |
|
| |
maestro Модератор
Број на мислења : 248 Age : 30 Местолокација : Скопје Registration date : 2009-01-20
| Предмет: Re: Првото промо за шестата сезона овој четврток!!! Чет Окт 29, 2009 1:40 am | |
| Е сега мислам дека е редно време да се каже дека Lost 6 is coming very, very soon! | |
|
| |
antidnevnik Преживеан
Број на мислења : 96 Age : 48 Местолокација : Skopje Registration date : 2009-01-20
| Предмет: Re: Првото промо за шестата сезона овој четврток!!! Чет Окт 29, 2009 4:11 pm | |
| леле, ајде веќе нека почнат! Одлична вест | |
|
| |
LostyFox Супер модератор
Број на мислења : 2272 Age : 33 Местолокација : On the misterious island Работа/Хоби : Серии, филмови, по некоја книга, по цел ден на PC...тоа не е се, но..... Хумор : Многу има за кажување :D Registration date : 2009-01-24
| Предмет: Re: Првото промо за шестата сезона овој четврток!!! Нед Ное 01, 2009 1:13 pm | |
| имаше нешто ново, или уште не е излезен ? Јас не сум во тек последнава недела, ај ако сака некој нека ме извести Намасте | |
|
| |
Sawyer^^ Мега фанатик
Број на мислења : 814 Age : 36 Местолокација : Кочани Registration date : 2009-02-17
| Предмет: Re: Првото промо за шестата сезона овој четврток!!! Сре Ное 04, 2009 2:48 am | |
| - LostyFox напиша:
- имаше нешто ново, или уште не е излезен ?
Јас не сум во тек последнава недела, ај ако сака некој нека ме извести
Намасте Имаше промо, ама многу лошо направено. Само 15 секунди трае, без нови сцени, и без ништо интересно и посебно..... | |
|
| |
LostyFox Супер модератор
Број на мислења : 2272 Age : 33 Местолокација : On the misterious island Работа/Хоби : Серии, филмови, по некоја книга, по цел ден на PC...тоа не е се, но..... Хумор : Многу има за кажување :D Registration date : 2009-01-24
| Предмет: Re: Првото промо за шестата сезона овој четврток!!! Чет Ное 05, 2009 12:11 pm | |
| - Sawyer^^ напиша:
- LostyFox напиша:
- имаше нешто ново, или уште не е излезен ?
Јас не сум во тек последнава недела, ај ако сака некој нека ме извести
Намасте Имаше промо, ама многу лошо направено. Само 15 секунди трае, без нови сцени, и без ништо интересно и посебно..... Уф штета...се надевам нема да ја зафркнат целата промоција на најбитната последна сезона Намасте | |
|
| |
Sponsored content
| Предмет: Re: Првото промо за шестата сезона овој четврток!!! | |
| |
|
| |
| Првото промо за шестата сезона овој четврток!!! | |
|