Македонски форум за хит-серијата Изгубени
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Македонски форум за хит-серијата Изгубени

A Macedonian forum for the best Action/Drama/Sci-Fi show on the planet Earth - LOST!

HomePortal*Latest imagesРегистрирајте сеВлез

Lie to Me, Fox | 2009-

Go down 
4 posters
АвторПорака
Losteech
Admin
Losteech

Male
Број на мислења : 2048
Местолокација : Скопје
Registration date : 2009-01-10

Lie to Me, Fox | 2009- Empty
ПишувањеПредмет: Lie to Me, Fox | 2009-   Lie to Me, Fox | 2009- I_icon_minitimeПет Ное 13, 2009 6:25 pm

Lie to Me, Fox | 2009- Lie_to_Me
БРОЈ НА СЕЗОНИ: 2 | БРОЈ НА ЕПИЗОДИ: 26* |
ОФИЦИЈАЛЕН САЈТ | ВИКИПЕДИЈА | IMDB | TV.COM

Lie to Me (Излажи ме) е американска телевизиска серија која премиерно се прикажа на Fox на 21ви јануари 2009та година. Во шоуто, Докторот Кал Лајтмен и неговите колеги во "The Lightman Group" добиваат задачи и мисии од сосема трети лица (најчесто локални и сојузни полициски службеници), при што им помагаат при нивните истраги и се обидуваат да ја дознаат вистината преку применета психологија: интерпретирајќи ги микроизразите (израз на лице кое може да се забележи кај човек кој се обидува да скрие некаква емоција), со помош на посебни уреди и преку следење на говорот на телото.

Првата сезона на серијата имаше 13 епизоди и се прикажуваше во периодот од јануари до мај 2009. Премиерата привлече 12.37 милиони гледачи, но рејтингот, со текот на времето се смалуваше, па финалето на истата прва сезона го следеа само 8.46 милиони Американци.

И покрај сево ова, серијата е веќе интернационално препозната и се прикажува во 39 земји низ светот, вклучувајќи ја и соседната Србија.
Вратете се на почетокот Go down
http://lostseries.blog.mk
Darvel
Модератор
Модератор
Darvel

Male
Број на мислења : 560
Местолокација : Волково
Хумор : Немам
Registration date : 2009-01-19

ПишувањеПредмет: Re: Lie to Me, Fox | 2009-   Lie to Me, Fox | 2009- I_icon_minitimeПет Ное 13, 2009 9:46 pm

Закон серија... Shocked Shocked Shocked
Мики
Неизлечливо изгубен
Неизлечливо изгубен
Мики

Male
Број на мислења : 1282
Местолокација : Велес
Работа/Хоби : Лост, Авиони, Измами... :)
Хумор : Денес единствено е исплатливо да се отворат аптека и обложувалница.
Registration date : 2009-01-21

ПишувањеПредмет: Re: Lie to Me, Fox | 2009-   Lie to Me, Fox | 2009- I_icon_minitimeПет Ное 13, 2009 11:42 pm

според рикапов погоре ми изгледа како добра серија, можда ќе ја прегледам зимава...
http://www.con.blog.com.mk
LostyFox
Супер модератор
Супер модератор
LostyFox

Female
Број на мислења : 2272
Местолокација : On the misterious island
Работа/Хоби : Серии, филмови, по некоја книга, по цел ден на PC...тоа не е се, но.....
Хумор : Многу има за кажување :D
Registration date : 2009-01-24

ПишувањеПредмет: Re: Lie to Me, Fox | 2009-   Lie to Me, Fox | 2009- I_icon_minitimeЧет Ное 26, 2009 2:51 am

Imam gledano pola prva sezona...na pocetok ZAKON posle naglo se smeni,ZATUPI lele majko...togas prestanav da ja simnuvam Razz

намасте
http://lostyfox.blog.com.mk/
Sponsored content

ПишувањеПредмет: Re: Lie to Me, Fox | 2009-   Lie to Me, Fox | 2009- I_icon_minitime

Lie to Me, Fox | 2009-
Вратете се на почетокот 
Страна 1 of 1
 Similar topics
-
» ЕМИ награди 2009
» US Open 2009 (ФИНАЛЕ)
» DarkUFO Prop Cup 2009
» СП во ракомет 2009 (мажи)
» NBA, сезона 2008/2009