Losteech Admin
Број на мислења : 2048 Age : 31 Местолокација : Скопје Registration date : 2009-01-10
| Предмет: Lie to Me, Fox | 2009- Пет Ное 13, 2009 6:25 pm | |
| БРОЈ НА СЕЗОНИ: 2 | БРОЈ НА ЕПИЗОДИ: 26 * | ОФИЦИЈАЛЕН САЈТ | ВИКИПЕДИЈА | IMDB | TV.COMLie to Me (Излажи ме) е американска телевизиска серија која премиерно се прикажа на Fox на 21ви јануари 2009та година. Во шоуто, Докторот Кал Лајтмен и неговите колеги во "The Lightman Group" добиваат задачи и мисии од сосема трети лица (најчесто локални и сојузни полициски службеници), при што им помагаат при нивните истраги и се обидуваат да ја дознаат вистината преку применета психологија: интерпретирајќи ги микроизразите (израз на лице кое може да се забележи кај човек кој се обидува да скрие некаква емоција), со помош на посебни уреди и преку следење на говорот на телото. Првата сезона на серијата имаше 13 епизоди и се прикажуваше во периодот од јануари до мај 2009. Премиерата привлече 12.37 милиони гледачи, но рејтингот, со текот на времето се смалуваше, па финалето на истата прва сезона го следеа само 8.46 милиони Американци. И покрај сево ова, серијата е веќе интернационално препозната и се прикажува во 39 земји низ светот, вклучувајќи ја и соседната Србија. | |
|
Darvel Модератор
Број на мислења : 560 Age : 37 Местолокација : Волково Хумор : Немам Registration date : 2009-01-19
| Предмет: Re: Lie to Me, Fox | 2009- Пет Ное 13, 2009 9:46 pm | |
| | |
|
Мики Неизлечливо изгубен
Број на мислења : 1282 Age : 30 Местолокација : Велес Работа/Хоби : Лост, Авиони, Измами... :) Хумор : Денес единствено е исплатливо да се отворат аптека и обложувалница. Registration date : 2009-01-21
| Предмет: Re: Lie to Me, Fox | 2009- Пет Ное 13, 2009 11:42 pm | |
| според рикапов погоре ми изгледа како добра серија, можда ќе ја прегледам зимава... | |
|
LostyFox Супер модератор
Број на мислења : 2272 Age : 33 Местолокација : On the misterious island Работа/Хоби : Серии, филмови, по некоја книга, по цел ден на PC...тоа не е се, но..... Хумор : Многу има за кажување :D Registration date : 2009-01-24
| Предмет: Re: Lie to Me, Fox | 2009- Чет Ное 26, 2009 2:51 am | |
| Imam gledano pola prva sezona...na pocetok ZAKON posle naglo se smeni,ZATUPI lele majko...togas prestanav da ja simnuvam намасте | |
|
Sponsored content
| Предмет: Re: Lie to Me, Fox | 2009- | |
| |
|