| Hustle | BBC | |
|
|
Автор | Порака |
---|
Lost angel Модератор
Број на мислења : 320 Age : 35 Местолокација : on the island Registration date : 2009-01-22
| Предмет: Hustle | BBC Пет Дек 04, 2009 11:59 pm | |
| HUSTLE е британска драма, која следи група измамници специјализирани за "долги измами" - проширени измами кои бараат поголема ангажираност и обврска, но донесуваат поголема награда, за разлика од обичните трикови. Серијата започна со прикажување на 24 февруари 2004 и досега се прикажани пет сезони, а шестата е закажана за 2010 година. Кај нас можете да ја гледате на FOX Crime. Кратка содржина:Мики Стоун само што е пуштен од затвор, каде што бил поради напад над љубовникот на неговата сопруга. Тој е експерт за "долги измами" и решава да го собере својот стар тим на измамници за да извршат една последна измама пред да се пензионира. Тимот се состои од стариот, но успешен, Алберт Стролер, единствената девојка, заводливата Стејси Монроу, и вештиот и снаодлив Ешли Морган. Во текот на последната измама, измамникот Дени Блу, специјализиран за "кратки измами", се обидува да влезе во нивниот тим, што може да ги доведе во опасност останатите членови. Што мислите за серијава? | |
|
| |
LostyFox Супер модератор
Број на мислења : 2272 Age : 33 Местолокација : On the misterious island Работа/Хоби : Серии, филмови, по некоја книга, по цел ден на PC...тоа не е се, но..... Хумор : Многу има за кажување :D Registration date : 2009-01-24
| Предмет: Re: Hustle | BBC Вто Дек 08, 2009 8:07 pm | |
| Ja имам гледано на Фокс Лајф мислам...онака просечна ништо посебно...за тепање време кога ти е досадно СУПЕР Намасте | |
|
| |
Losteech Admin
Број на мислења : 2048 Age : 31 Местолокација : Скопје Registration date : 2009-01-10
| |
| |
LostyFox Супер модератор
Број на мислења : 2272 Age : 33 Местолокација : On the misterious island Работа/Хоби : Серии, филмови, по некоја книга, по цел ден на PC...тоа не е се, но..... Хумор : Многу има за кажување :D Registration date : 2009-01-24
| Предмет: Re: Hustle | BBC Вто Дек 08, 2009 9:03 pm | |
| eдна од нив де! Namaste | |
|
| |
Мики Неизлечливо изгубен
Број на мислења : 1282 Age : 30 Местолокација : Велес Работа/Хоби : Лост, Авиони, Измами... :) Хумор : Денес единствено е исплатливо да се отворат аптека и обложувалница. Registration date : 2009-01-21
| Предмет: Re: Hustle | BBC Нед Дек 13, 2009 10:59 pm | |
| Конечно да напишете за мојата омилена серија после лост. На лостич му ја пратив 1 сезона, ако има желба некој друг да ја гледа нека повели.(пп) инаку еве поопширно за http://con.blog.com.mk/blogs/con?from=10 | |
|
| |
Lost angel Модератор
Број на мислења : 320 Age : 35 Местолокација : on the island Registration date : 2009-01-22
| Предмет: Re: Hustle | BBC Вто Дек 15, 2009 3:45 pm | |
| Супер серија. Случајно почнав да ја гледам од средина на третата сезона. Претходно не гледав ништо на FOX Crime, дури немав ни појма кои серии се даваат, ама на FOXlife видов реклама за Castle (која ми изгледаше интересно, па решив да ја гледам) и после неа видов дека ја даваат оваа серија и ми текна дека некој тука ја препорача, па решив да ја погледнам и многу ми се допадна. Сега пак ја даваат, па почнав од почеток да ја гледам и ги имам изгледано речиси сите епизоди од првите четири сезони. | |
|
| |
Мики Неизлечливо изгубен
Број на мислења : 1282 Age : 30 Местолокација : Велес Работа/Хоби : Лост, Авиони, Измами... :) Хумор : Денес единствено е исплатливо да се отворат аптека и обложувалница. Registration date : 2009-01-21
| Предмет: Re: Hustle | BBC Сре Дек 16, 2009 12:12 am | |
| супер што има уште некој покрај мене што ја следи серијава | |
|
| |
Losteech Admin
Број на мислења : 2048 Age : 31 Местолокација : Скопје Registration date : 2009-01-10
| Предмет: Re: Hustle | BBC Сре Дек 16, 2009 12:19 am | |
| | |
|
| |
LostyFox Супер модератор
| Предмет: Re: Hustle | BBC Сре Дек 16, 2009 9:45 pm | |
| Кесл ја даваат на Фокс Крајм Иван Инаку и јас малку оф топик Касл е ептен добра серија Намасте П.С. Посебно Нитан Филион | |
|
| |
Lost angel Модератор
| Предмет: Re: Hustle | BBC Саб Дек 19, 2009 2:53 am | |
| | |
|
| |
Мики Неизлечливо изгубен
| Предмет: Re: Hustle | BBC Саб Дек 19, 2009 2:35 pm | |
| Мислам дека 6 сезона е последна сезона, исто како и кај ЛОСТ | |
|
| |
Lost angel Модератор
| Предмет: Re: Hustle | BBC Чет Дек 24, 2009 4:44 pm | |
| Е, штета. Инаку, мене ми е најдобра третата сезона. | |
|
| |
Sponsored content
| Предмет: Re: Hustle | BBC | |
| |
|
| |
| Hustle | BBC | |
|