Македонски форум за хит-серијата Изгубени
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Македонски форум за хит-серијата Изгубени

A Macedonian forum for the best Action/Drama/Sci-Fi show on the planet Earth - LOST!

HomePortal*Latest imagesРегистрирајте сеВлез

Најшокантен миг од петтата сезона?

Go down 
4 posters
АвторПорака
Losteech
Admin
Losteech

Male
Број на мислења : 2048
Местолокација : Скопје
Registration date : 2009-01-10

Најшокантен миг од петтата сезона? Empty
ПишувањеПредмет: Најшокантен миг од петтата сезона?   Најшокантен миг од петтата сезона? I_icon_minitimeСаб Дек 12, 2009 10:51 pm

Ме интересира вашето мислење на оваа тема - кој е според вас најшокантниот миг од петтата сезона на Lost???
Вратете се на почетокот Go down
http://lostseries.blog.mk
Losteech
Admin
Losteech

Male
Број на мислења : 2048
Местолокација : Скопје
Registration date : 2009-01-10

ПишувањеПредмет: Re: Најшокантен миг од петтата сезона?   Најшокантен миг од петтата сезона? I_icon_minitimeСаб Дек 12, 2009 10:54 pm

Според мене без сомнение најшокирачка беше смртта на Џејкоб, која воопшто не очекував дека ќе се случи туку-така...

На второ место веднаш зад овој настан е секако откритието дека некој друг е во телото на Џон Лок!!!

И на трето место - првата сцена од финалето со разговорот помеѓу Џејкоб и Man in Black. Можеби и најдобрата сцена во целата сезона!

Има и многу други моменти кои ми оставија силен впечаток, но овие ми се најврвни сепак!

Очекувам и Ваши ставови. Wink
http://lostseries.blog.mk
LostyFox
Супер модератор
Супер модератор
LostyFox

Female
Број на мислења : 2272
Местолокација : On the misterious island
Работа/Хоби : Серии, филмови, по некоја книга, по цел ден на PC...тоа не е се, но.....
Хумор : Многу има за кажување :D
Registration date : 2009-01-24

ПишувањеПредмет: Re: Најшокантен миг од петтата сезона?   Најшокантен миг од петтата сезона? I_icon_minitimeНед Дек 13, 2009 1:26 am

Се си е посебно и шокантно кај Изгубени затоа и ја гледам Smile

Намасте
http://lostyfox.blog.com.mk/
Sawyer^^
Мега фанатик
Мега фанатик
Sawyer^^

Male
Број на мислења : 814
Местолокација : Кочани
Registration date : 2009-02-17

ПишувањеПредмет: Re: Најшокантен миг од петтата сезона?   Најшокантен миг од петтата сезона? I_icon_minitimeНед Дек 13, 2009 9:08 pm

Јас би рекол моментот кога дознавме дека Лок стварно е мртов, а некој друг е кај Џејкоб. На второ место би бил крајот на He's Our You, кога Саид го застрела малиот Бен. Воопшто не очекував тоа да се случи. На трето би го ставил моментот кога разбравме дека Видмор е на Островот во 50-тите.

Имаше уште многу работи, но овие три би рекол дека ми беа најизненадувачки. Сцената со Џејкоб и Флок не ми е во топ 3, зашто уште на почетокот на епизодата претпоставував дека човекот во бело е Џејкоб.
Мики
Неизлечливо изгубен
Неизлечливо изгубен
Мики

Male
Број на мислења : 1282
Местолокација : Велес
Работа/Хоби : Лост, Авиони, Измами... :)
Хумор : Денес единствено е исплатливо да се отворат аптека и обложувалница.
Registration date : 2009-01-21

ПишувањеПредмет: Re: Најшокантен миг од петтата сезона?   Најшокантен миг од петтата сезона? I_icon_minitimeНед Дек 13, 2009 10:47 pm

за мене најшокантен беше крајот на 15 епизода, кога лок открива зошто одат кај џејкоб...
http://www.con.blog.com.mk
LostyFox
Супер модератор
Супер модератор
LostyFox

Female
Број на мислења : 2272
Местолокација : On the misterious island
Работа/Хоби : Серии, филмови, по некоја книга, по цел ден на PC...тоа не е се, но.....
Хумор : Многу има за кажување :D
Registration date : 2009-01-24

ПишувањеПредмет: Re: Најшокантен миг од петтата сезона?   Најшокантен миг од петтата сезона? I_icon_minitimeСре Дек 16, 2009 9:43 pm

едно од пошокантните беше кога Џекс фадр се појави таму кај напуштените бараки со смоуки Razz Very Happy

Namaste

P.S.Ми недостасуваат дооооооооолгите постови со теории и истерегс Very Happy
http://lostyfox.blog.com.mk/
Sponsored content

ПишувањеПредмет: Re: Најшокантен миг од петтата сезона?   Најшокантен миг од петтата сезона? I_icon_minitime

Најшокантен миг од петтата сезона?
Вратете се на почетокот 
Страна 1 of 1
 Similar topics
-
» Трејлери за петтата сезона
» Најдобра сезона
» Финална Сезона
» Вистински тест за оние кои ја гледале петтата сезона
» Откриен насловот на петтата епизода