Losteech Admin
Број на мислења : 2048 Age : 31 Местолокација : Скопје Registration date : 2009-01-10
| Предмет: Финалето на шестата сезона на Изгубени - тричасовно! Сре Дек 16, 2009 12:10 am | |
| Иако одамна бев објавил дека шестата сезона ќе има двочасовна премиера и двочасовно финале, испадна дека не сум бил во право, ниту јас, ниту пак оние кои стојат зад самото шоу. Не, финалето нема да биде двочасовно, ниту пак едночасовно, но затоа пак ќе биде ТРИЧАСОВНО - слично како финалето на четвртата и првата сезона!!! Во секој случај, сигурен сум дека истото ќе биде прикажано во текот на две недели, односно првиот вторник ќе биде прикажан првиот дел, а следниот вторник - наредните, последни два дела од последната епизода на Изгубени. И да, знам дека на многумина им претставува енигма прашањето дали сценаристите ќе успеат само за осумнаесет епизоди да ги одговорат сите (поважни) прашања, па еве им еден брилијантен одговор даден од страна на продуцентот Карлтон Кјус:- „За нас, [18-те часа] се доволни. Мислам, ние не седиме тука кризирајќи и велејќи си дека ’ќе ни бидат потребни многу повеќе часови за да ја довршиме приказната’, туку, баш напротив сметаме дека врвиме по правилниот пат. Шестата сезона ќе трае баш колку и што треба да трае.“ И да сакаше Кјус, ова подобро не ќе можеше да го срочи! | |
|
Мики Неизлечливо изгубен
Број на мислења : 1282 Age : 30 Местолокација : Велес Работа/Хоби : Лост, Авиони, Измами... :) Хумор : Денес единствено е исплатливо да се отворат аптека и обложувалница. Registration date : 2009-01-21
| Предмет: Re: Финалето на шестата сезона на Изгубени - тричасовно! Сре Дек 16, 2009 12:15 am | |
| ах, незнам кај ќе ми биде крајот после февруари, ќе треба да земам друг пакет интернет | |
|
Losteech Admin
Број на мислења : 2048 Age : 31 Местолокација : Скопје Registration date : 2009-01-10
| |
Sawyer^^ Мега фанатик
Број на мислења : 814 Age : 36 Местолокација : Кочани Registration date : 2009-02-17
| |
LostyFox Супер модератор
Број на мислења : 2272 Age : 33 Местолокација : On the misterious island Работа/Хоби : Серии, филмови, по некоја книга, по цел ден на PC...тоа не е се, но..... Хумор : Многу има за кажување :D Registration date : 2009-01-24
| Предмет: Re: Финалето на шестата сезона на Изгубени - тричасовно! Сре Дек 16, 2009 9:39 pm | |
| Оставете проблем со нет, кажете што ќе се прави после 3 часовното финале кога сите ќе сфатиме ДЕКА ....нема веќе Лост Намасте | |
|
Sponsored content
| Предмет: Re: Финалето на шестата сезона на Изгубени - тричасовно! | |
| |
|