Lost angel Модератор
Број на мислења : 320 Age : 35 Местолокација : on the island Registration date : 2009-01-22
| Предмет: Castle | ABC Пон Дек 28, 2009 5:37 pm | |
| CASTLE е американска драма-комедија, која се фокусира на Ричард Касл, познат и успешен писател на крими романи. Серијата започна со прикажување на 9 март и моментално во Америка се прикажува втората сезона, која ќе има 22 епизоди. Кај нас можете да ја гледате на FOX Crime. Кратка содржина:Ричард Касл е познат и успешен писател на крими романи, кому популарноста почнува да му здосадува. Тој е повикан од NYPD за да помогне во решавање на случајот во кој еден сериски убиец почнува да ги имитира убиствата од неговите романи и со тоа, секојдневноста на Касл целосно се менува. Тој станува партнер на детективката Кејт Бекет во потрагата по "имитаторот", а истовремено во неа го пронаоѓа главниот лик за неговата нова книга. И покрај различните методи и честите караници, романтичните искри помеѓу Касл и Кејт се неизбежност. Кејт, секако, не е единствената жена во животот на Рик. Неговата мајка, ѕвезда на Бродвеј, ќерката тинејџерка и, се разбира, неговата бивша жена, која е и негов издавач, се неизбежен дел од неговото секојдневние. Што мислите вие за серијава? | |
|
LostyFox Супер модератор
Број на мислења : 2272 Age : 33 Местолокација : On the misterious island Работа/Хоби : Серии, филмови, по некоја книга, по цел ден на PC...тоа не е се, но..... Хумор : Многу има за кажување :D Registration date : 2009-01-24
| Предмет: Re: Castle | ABC Пет Јан 01, 2010 6:34 am | |
| ЛУДИЛО серија | |
|
Lost angel Модератор
Број на мислења : 320 Age : 35 Местолокација : on the island Registration date : 2009-01-22
| Предмет: Re: Castle | ABC Нед Јан 03, 2010 6:12 pm | |
| Серијава ја обожавам уште од првата изгледана епизода. Порано не гледав ништо на FOX Crime, па заборавав да ја погледнам кога ја видов рекламата и ги фатив само последните неколку епизоди, ама после ја гледав пак од почеток, а моментално ја симнувам и гледам и втората сезона и е една од моите ТОП 3 омилени серии. Го обожавам Касл, многу добар и интересен лик. Бекет е исто така супер, а заедно се најдобри. И другите ликови се одлични, нема некој досаден. Инаку, пак ја даваат на FOX Crime, секој викенд во 16:10 со реприза во 12:45. | |
|
LostyFox Супер модератор
Број на мислења : 2272 Age : 33 Местолокација : On the misterious island Работа/Хоби : Серии, филмови, по некоја книга, по цел ден на PC...тоа не е се, но..... Хумор : Многу има за кажување :D Registration date : 2009-01-24
| Предмет: Re: Castle | ABC Пет Јан 08, 2010 8:38 pm | |
| Јас ја гледам Намасте | |
|
Sponsored content
| Предмет: Re: Castle | ABC | |
| |
|