Му посакувам среќен роденден и на Стефан!!! Еден од ретките луѓе кои ме следат (мислам на блогот) уште од почетоците.
LostyFox Супер модератор
Број на мислења : 2272 Age : 33 Местолокација : On the misterious island Работа/Хоби : Серии, филмови, по некоја книга, по цел ден на PC...тоа не е се, но..... Хумор : Многу има за кажување :D Registration date : 2009-01-24
Број на мислења : 1282 Age : 30 Местолокација : Велес Работа/Хоби : Лост, Авиони, Измами... :) Хумор : Денес единствено е исплатливо да се отворат аптека и обложувалница. Registration date : 2009-01-21
среќен роденден стефан...нема да замериш што каснам
LostyFox Супер модератор
Број на мислења : 2272 Age : 33 Местолокација : On the misterious island Работа/Хоби : Серии, филмови, по некоја книга, по цел ден на PC...тоа не е се, но..... Хумор : Многу има за кажување :D Registration date : 2009-01-24
Предмет: Re: Среќен роденден Вто Aвг 11, 2009 3:35 am
Па никој не чести торта
Намасте
Мики Неизлечливо изгубен
Број на мислења : 1282 Age : 30 Местолокација : Велес Работа/Хоби : Лост, Авиони, Измами... :) Хумор : Денес единствено е исплатливо да се отворат аптека и обложувалница. Registration date : 2009-01-21
Предмет: Re: Среќен роденден Чет Aвг 20, 2009 1:19 am
Е да де! САмо ми се пријаде торта затоа
Намасте
Losteech Admin
Број на мислења : 2048 Age : 31 Местолокација : Скопје Registration date : 2009-01-10
Предмет: Re: Среќен роденден Саб Aвг 22, 2009 5:07 am
И посакувам среќен роденден на Лост Ејнџел, единствен член кој постира и го посетува форумов од кога е оформен!
RocknRolla Фанатик
Број на мислења : 383 Age : 33 Местолокација : Skopje Registration date : 2009-07-25
Предмет: Re: Среќен роденден Саб Aвг 22, 2009 5:21 am
lost angel среќен роденден, сите желби да ти се исполнат
Darvel Модератор
Број на мислења : 560 Age : 37 Местолокација : Волково Хумор : Немам Registration date : 2009-01-19
Предмет: Re: Среќен роденден Саб Aвг 22, 2009 10:21 am
Lost Angel, Среќен Роденден...
Не ја важи рекламата на крај...
Мики Неизлечливо изгубен
среќен роденден лост ејнџел, и врати ни се, оти не те гледам последниве денови...
LostyFox Супер модератор
Број на мислења : 320 Age : 35 Местолокација : on the island Registration date : 2009-01-22
Предмет: Re: Среќен роденден Нед Aвг 23, 2009 2:15 am
Многу се добри човечињата.
И фала ви многу на сите!
Мики, малку сум зафатена со испитите, затоа ме нема, ама после први септември ќе ме гледате секој ден.
LostyFox Супер модератор
Предмет: Re: Среќен роденден Нед Aвг 23, 2009 3:04 am
Го чекаме први
Namaste
Losteech Admin
Број на мислења : 2048 Age : 31 Местолокација : Скопје Registration date : 2009-01-10
Предмет: Re: Среќен роденден Нед Aвг 23, 2009 6:13 am
LostyFox напиша:
Го чекаме први
Namaste
Јас не!
Ти посакувам среќа на испитите инаку!
LostyFox Супер модератор
E зошто? Баш ќе биде супер. Ми почнуваат двете серии. Grey's Anatomy & Californication. Закон ќе биде. Додуша при крајот на септември се и двете ама ајде, ќе се видиш со школски што не сисе видел цело лето, плус до кај крајот на септември не се учи, онака сериозно не се почнува
Namaste
Darvel Модератор
Број на мислења : 560 Age : 37 Местолокација : Волково Хумор : Немам Registration date : 2009-01-19
плус до кај крајот на септември не се учи, онака сериозно не се почнува
Namaste
Кај што учев јас, може и до средината на октомври, ама во Корчагин ништо чудно уште од сега да учат...
LostyFox Супер модератор
зависи...распоред ова она, книги, па и да имаат пола клас ако немаат другите си поминуваат часовите...плус сега четврта...се како на зафркнација ќе ни биде
Намасте
RocknRolla Фанатик
Број на мислења : 383 Age : 33 Местолокација : Skopje Registration date : 2009-07-25
зависи...распоред ова она, книги, па и да имаат пола клас ако немаат другите си поминуваат часовите...плус сега четврта...се како на зафркнација ќе ни биде
Намасте
а мене па трета година ми беше зафрканција, и ете, сеа сум 2 предмета на полагање
LostyFox Супер модератор
П.С.Не разбираш тешко ти е или те мрзи да седнеш да учиш?
Значи опциии: а) не разбираш б) тешко е в) те мрзи да седнеш да учиш
И треба да има г) all of the above.
P.S. Оф топик... Оф топик... Аларм!!!!!!!!!!
LostyFox Супер модератор