| Клер се враќа! | |
|
|
Автор | Порака |
---|
Losteech Admin
Број на мислења : 2048 Age : 31 Местолокација : Скопје Registration date : 2009-01-10
| Предмет: Клер се враќа! Пет Јун 05, 2009 6:10 pm | |
| Аусиело од EW (Entertainment Weekly) објавил дека во шесттата сезона конечно ќе ја видиме Емили де Равин назад во Изгубени, секако, повторно играјќи ја улогата на Клер - девојката која го роди бебето Арон на Островот и мистериозно исчезна, одејќи со нејзиниот татко во кабината на Џејкоб, каде што впрочем и за последен пат ја видовме! Што значи ова за иднината на овој лик појма немам. Можеби ова е показател дека ќе има ресетирање на сите претходни настани во серијата, преку експлодирањето на бомбата, можеби сепак ова алудира на тоа дека Клер исто како и Лок, умрела во експлозијата на нејзината куќа во "The Shape of Things to Come" па во нејзиното тело влегол непријателот на Џејкоб...всушност има безброј теории кои ми се вртат низ глава, но прашање е дали барем една од нив ќе испадне точна. Што мислите вие?? Инаку, ако сакате да прочитате нешто повеќе за ова, клик тука. | |
|
| |
LostyFox Супер модератор
Број на мислења : 2272 Age : 33 Местолокација : On the misterious island Работа/Хоби : Серии, филмови, по некоја книга, по цел ден на PC...тоа не е се, но..... Хумор : Многу има за кажување :D Registration date : 2009-01-24
| Предмет: Re: Клер се враќа! Пет Јун 05, 2009 9:55 pm | |
| Иако Клер со тоа Аронннннн, Арон што пискаше цело време ме вадеше од такт супер лик има, плус незнаеме за неа ништо, дали ќе биде со Арон, пак, дали ќе биде со таткои Кристијан, со полубратот Џек или со никој од овие туку мртва, па оживеана како Лок нешто, незнам...останува да видиме Намасте | |
|
| |
Steff Преживеан
Број на мислења : 68 Age : 34 Местолокација : The Swan, The Island Работа/Хоби : entering the numbers / playing table tennis Хумор : anytime =) Registration date : 2009-01-19
| Предмет: Re: Клер се враќа! Саб Јун 06, 2009 1:11 am | |
| не.. она викаше my baaaabyyyyyyyy =))) а он-топик.. па се знаеше уше пред почеток на 5та сезона дека Клер ќе се врати во 6та.. мислам дека Дарлтон самите кажаа.. ќе праи пауза (5та сезона, во која требаше да се појави бар еднаш како guest) ама за 6та си е regular бар така се сеќавам =))) | |
|
| |
Losteech Admin
Број на мислења : 2048 Age : 31 Местолокација : Скопје Registration date : 2009-01-10
| Предмет: Re: Клер се враќа! Саб Јун 06, 2009 2:10 am | |
| - Steff напиша:
- па се знаеше уше пред почеток на 5та сезона дека Клер ќе се врати во 6та.. мислам дека Дарлтон самите кажаа.. ќе праи пауза (5та сезона, во која требаше да се појави бар еднаш како guest) ама за 6та си е regular бар така се сеќавам =)))
И јас се сеќавам дека тоа го најавија. Не знам што му е фркава на Аусиело. Веројатно немал нешто попаметно да напише. =)) | |
|
| |
Sawyer^^ Мега фанатик
Број на мислења : 814 Age : 36 Местолокација : Кочани Registration date : 2009-02-17
| Предмет: Re: Клер се враќа! Саб Јун 06, 2009 4:33 pm | |
| Хехе, па нормално дека се враќа, последна сезона е, па мора да дознаеме што се случи со неа. Јас мислам дека или е мртва, или некако е контролирана од Кристијан Шепард/Непријателот на Џејкоб. | |
|
| |
LostyFox Супер модератор
Број на мислења : 2272 Age : 33 Местолокација : On the misterious island Работа/Хоби : Серии, филмови, по некоја книга, по цел ден на PC...тоа не е се, но..... Хумор : Многу има за кажување :D Registration date : 2009-01-24
| Предмет: Re: Клер се враќа! Саб Јун 06, 2009 6:01 pm | |
| Да стеф во право си, не викаше Арон туку мај бејбиии. А инаку Мајкл беше тој кој викаше по Волт Инаку да бе така рекоа, дека само 5та сезона нема да ја има а после ќе си биде регулар Намасте | |
|
| |
RocknRolla Фанатик
Број на мислења : 383 Age : 33 Местолокација : Skopje Registration date : 2009-07-25
| Предмет: Re: Клер се враќа! Саб Jул 25, 2009 11:22 pm | |
| уфф, би сакал да се врати, вака не останаа многу убави девојки | |
|
| |
LostyFox Супер модератор
| Предмет: Re: Клер се враќа! Саб Jул 25, 2009 11:52 pm | |
| Кејт, Сан, Џулс имате вие убавици, јас што да речам..Џек, Соер...толку Namaste | |
|
| |
RocknRolla Фанатик
Број на мислења : 383 Age : 33 Местолокација : Skopje Registration date : 2009-07-25
| Предмет: Re: Клер се враќа! Нед Jул 26, 2009 12:00 am | |
| Сакав да кажам најубавите отидоа (читај: изгинаа ): Ана Лусија Онаа сестрата на Бун (како ја викаа да ја...) Клер Таа дечко што имаше што се направија салата со пајаците Либи беше грда не ја спомнувам Алекс ... | |
|
| |
LostyFox Супер модератор
| Предмет: Re: Клер се враќа! Нед Jул 26, 2009 1:11 pm | |
| Сестарта на Бун се викаше ШЕНОН! Намасте | |
|
| |
Lost angel Модератор
Број на мислења : 320 Age : 35 Местолокација : on the island Registration date : 2009-01-22
| Предмет: Re: Клер се враќа! Нед Jул 26, 2009 4:59 pm | |
| | |
|
| |
LostyFox Супер модератор
| Предмет: Re: Клер се враќа! Нед Jул 26, 2009 8:01 pm | |
| Lost Angel Џек е супер и Соер не е лош. Бун отсекогаш ми беше некако лигав, Пауло, хммм...штознам не беше нешто посебно, Чарли НОУП, Хуго, Саид, Бен и Лок НЕМА ШАНСИ и кој никој не остана Џејкоб и Алперт мејби Намасте | |
|
| |
antidnevnik Преживеан
Број на мислења : 96 Age : 48 Местолокација : Skopje Registration date : 2009-01-20
| |
| |
LostyFox Супер модератор
| Предмет: Re: Клер се враќа! Сре Aвг 05, 2009 4:12 pm | |
| Анти фала за поздравот Намасте | |
|
| |
Sponsored content
| Предмет: Re: Клер се враќа! | |
| |
|
| |
| Клер се враќа! | |
|