Број на мислења : 2048 Age : 31 Местолокација : Скопје Registration date : 2009-01-10
Предмет: Бун се враќа? Нед Јун 14, 2009 3:43 pm
Цитат :
Поранешниот член на екипата на Изгубени, Иан Сомерхалдер изјавил дека е „многу возможно“ да се врати во серијата (па макар и за една секунда) во нејзината шеста и последна сезона, во најновото "Getting Lost" на TV Guide
Во меѓувреме, Мет Митович (водителот на ова шоу) шпекулира дека покрај Бун, можно е наскоро да ги видиме повторно Мајкл, Волт, како и Шенон, но со оглед на тоа што сето ова е кажано колку да се пополни времето, не би го сфатил пресериозно типот...
Еве го видеото:
Мики Неизлечливо изгубен
Број на мислења : 1282 Age : 30 Местолокација : Велес Работа/Хоби : Лост, Авиони, Измами... :) Хумор : Денес единствено е исплатливо да се отворат аптека и обложувалница. Registration date : 2009-01-21
да ја постираш наредната епизода , ќе има за Џејкоб енеми
Не те следам баш, за што ми збориш? =))
Мики Неизлечливо изгубен
Број на мислења : 1282 Age : 30 Местолокација : Велес Работа/Хоби : Лост, Авиони, Измами... :) Хумор : Денес единствено е исплатливо да се отворат аптека и обложувалница. Registration date : 2009-01-21
да ја постираш наредната епизода , ќе има за Џејкоб енеми
Не те следам баш, за што ми збориш? =))
ц ц ц па кажа убаво водителов на крајот дека во наредната емисија ќе има дискусија, или што и да е за Џејкоб енеми. Воопшто го изгледа ли видеото
Losteech Admin
Број на мислења : 2048 Age : 31 Местолокација : Скопје Registration date : 2009-01-10
Предмет: Re: Бун се враќа? Пон Јун 15, 2009 5:55 am
Да го изгледав, ама не го знам на памет.
Sawyer^^ Мега фанатик
Број на мислења : 814 Age : 36 Местолокација : Кочани Registration date : 2009-02-17
Предмет: Re: Бун се враќа? Вто Јун 16, 2009 1:29 am
Ако ги вратат во флешбек или слично - добро, ама ако почнат да ги оживуваат мртвите и такви работи, ќе изгледа малце блесаво. Ама верувам јас во сценаристите, барем до сега ме немаат разочарано „до даска“.
LostyFox Супер модератор
Број на мислења : 2272 Age : 33 Местолокација : On the misterious island Работа/Хоби : Серии, филмови, по некоја книга, по цел ден на PC...тоа не е се, но..... Хумор : Многу има за кажување :D Registration date : 2009-01-24
Предмет: Re: Бун се враќа? Вто Јун 16, 2009 10:36 am
Oти мислам дека прочитав некаде дека ова е глупости, мислам дека демантираа Дарлтон.
И сето ова со оживувањево на мртвиве, некако блесавво станува. Се надевам дека продуцентите нема да утнат
Намасте
maestro Модератор
Број на мислења : 248 Age : 30 Местолокација : Скопје Registration date : 2009-01-20
Предмет: Re: Бун се враќа? Пет Јун 19, 2009 6:14 pm
Можеби тоа чудовиштето ќе се претвори во Бун, како што е зссега, нели, претворено во Џон Лок.
LostyFox Супер модератор
Број на мислења : 2272 Age : 33 Местолокација : On the misterious island Работа/Хоби : Серии, филмови, по некоја книга, по цел ден на PC...тоа не е се, но..... Хумор : Многу има за кажување :D Registration date : 2009-01-24
Предмет: Re: Бун се враќа? Саб Јун 20, 2009 1:08 am
Дечки гет оувр ит нема враќање на никого само се шпекулации
Намасте
Sawyer^^ Мега фанатик
Број на мислења : 814 Age : 36 Местолокација : Кочани Registration date : 2009-02-17
Можеби тоа чудовиштето ќе се претвори во Бун, како што е зссега, нели, претворено во Џон Лок.
Е такви сцени може и ќе има, ништо чудно. Нема да смета ако ги видиме Бун, Чарли или некој друг мртовец, ако се појават само како визија на некој или ако „другарчето“ на Џејкоб им го земе обликот (како Алекс). А ако измислат нешто како „пу, не важи“ и сите оживеат, ќе си имаат Дарлтон работа со еден куп изнервирани фанови.
Losteech Admin
Тоа е доста возможно што го кажа Маестро...макар што, ако мене ме прашате, во моментов се согласувам со Натали. Едноставно ќе мора да почекаме до вистинските спојлери кои ќе ни пристигнат веднаш штом ќе започне снимањето на епизодите (негде во текот на август) за да шпекулираме за вакви работи...
Овие спојлери се само обично дигање на популарноста на серијата, а богами и на посетеноста на овие разни водители од типот на Кристин, Аусиело итн.
LostyFox Супер модератор
Предмет: Re: Бун се враќа? Пон Јун 22, 2009 11:51 am
Конечно...еден да се согласи...
Не велам дека коментариве т.е. мислењава на другиве не се важни...ама искрено не верувам никој да вратат освем Клер...а за неа беше потврдено уште на крајот на 4та сезона дека ќе се врати во последната сезона, така да за другиве јас не верувам дека ќе се вратат, но да видиме,можеби некој од Вас е во право