Losteech Admin
Број на мислења : 2048 Age : 31 Местолокација : Скопје Registration date : 2009-01-10
| Предмет: Грег Гранберг се враќа во LOST Пет Јан 08, 2010 8:31 pm | |
| „ Грег дефинитивно се враќа во премиерната епизода од шестата сезона на Lost играјќи ја улогата на Сет Норис, умрениот пилот на Oceanic Flight 815 и првата жртва на прочуеното Чудовиште. ’Ќе случи нешто многу интересно што дури ме натера да се одлучам да ја следам оваа последна сезона,’ вели Грег. Неговиот удел во сезоната е многу мал. ’Всушност тоа е само синхронизација која јас успеав да ја направам во Лос Анџелес. Луѓето ќе имаат можност да ме слушнат како пилотот на летот 815.’ Иако сако да си го задржи дијалогот за себе, безбедно е да се помисли дека ќе биде нешто слично на: ’Заврзете си ги сигурносните појаси, ова ќе биде тежок лет’“. Извор | |
|
Мики Неизлечливо изгубен
Број на мислења : 1282 Age : 30 Местолокација : Велес Работа/Хоби : Лост, Авиони, Измами... :) Хумор : Денес единствено е исплатливо да се отворат аптека и обложувалница. Registration date : 2009-01-21
| Предмет: Re: Грег Гранберг се враќа во LOST Саб Јан 09, 2010 12:48 am | |
| тоа значиво алтернативниот универзум ќе се слета во ЛА а пилотот како да претчусвувал дека тоа нема да се случи...ма се измешал и тој, или јас измешав | |
|