Македонски форум за хит-серијата Изгубени
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Македонски форум за хит-серијата Изгубени

A Macedonian forum for the best Action/Drama/Sci-Fi show on the planet Earth - LOST!

HomePortal*Latest imagesРегистрирајте сеВлез

Грег Гранберг се враќа во LOST

Go down 
2 posters
АвторПорака
Losteech
Admin
Losteech

Male
Број на мислења : 2048
Местолокација : Скопје
Registration date : 2009-01-10

Грег Гранберг се враќа во LOST Empty
ПишувањеПредмет: Грег Гранберг се враќа во LOST   Грег Гранберг се враќа во LOST I_icon_minitimeПет Јан 08, 2010 8:31 pm

Грег дефинитивно се враќа во премиерната епизода од шестата сезона на Lost играјќи ја улогата на Сет Норис, умрениот пилот на Oceanic Flight 815 и првата жртва на прочуеното Чудовиште. ’Ќе случи нешто многу интересно што дури ме натера да се одлучам да ја следам оваа последна сезона,’ вели Грег. Неговиот удел во сезоната е многу мал. ’Всушност тоа е само синхронизација која јас успеав да ја направам во Лос Анџелес. Луѓето ќе имаат можност да ме слушнат како пилотот на летот 815.’
Грег Гранберг се враќа во LOST Greg_grunberg_lost
Иако сако да си го задржи дијалогот за себе, безбедно е да се помисли дека ќе биде нешто слично на: ’Заврзете си ги сигурносните појаси, ова ќе биде тежок лет’“.

Извор
Вратете се на почетокот Go down
http://lostseries.blog.mk
Мики
Неизлечливо изгубен
Неизлечливо изгубен
Мики

Male
Број на мислења : 1282
Местолокација : Велес
Работа/Хоби : Лост, Авиони, Измами... :)
Хумор : Денес единствено е исплатливо да се отворат аптека и обложувалница.
Registration date : 2009-01-21

Грег Гранберг се враќа во LOST Empty
ПишувањеПредмет: Re: Грег Гранберг се враќа во LOST   Грег Гранберг се враќа во LOST I_icon_minitimeСаб Јан 09, 2010 12:48 am

тоа значиво алтернативниот универзум ќе се слета во ЛА а пилотот како да претчусвувал дека тоа нема да се случи...ма се измешал и тој, или јас измешав Smile
Вратете се на почетокот Go down
http://www.con.blog.com.mk

Грег Гранберг се враќа во LOST
Вратете се на почетокот 
Страна 1 of 1
 Similar topics
-
» L. Scott Caldwell се враќа
» Бун се враќа?
» И Еко се враќа?
» Клер се враќа!
» Елоиз Хокинг се враќа?