Македонски форум за хит-серијата Изгубени
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Македонски форум за хит-серијата Изгубени

A Macedonian forum for the best Action/Drama/Sci-Fi show on the planet Earth - LOST!

HomePortal*Latest imagesРегистрирајте сеВлез

Чија смрт најмногу ве изнервира/растажи?

Go down 
+6
antidnevnik
Lost angel
Sawyer^^
LostyFox
Мики
Losteech
10 posters
Отиди на страна : Previous  1, 2
АвторПорака
LostyFox
Супер модератор
Супер модератор
LostyFox

Female
Број на мислења : 2272
Местолокација : On the misterious island
Работа/Хоби : Серии, филмови, по некоја книга, по цел ден на PC...тоа не е се, но.....
Хумор : Многу има за кажување :D
Registration date : 2009-01-24

Чија смрт најмногу ве изнервира/растажи? - Page 2 Empty
ПишувањеПредмет: Re: Чија смрт најмногу ве изнервира/растажи?   Чија смрт најмногу ве изнервира/растажи? - Page 2 I_icon_minitimeВто Aвг 25, 2009 1:57 am

Ќе го има сигурно во 6ката, не се секирај Very Happy

Namaste
Вратете се на почетокот Go down
http://lostyfox.blog.com.mk/
IceMan
Преживеан
Преживеан
IceMan

Male
Број на мислења : 85
Местолокација : DHARMA
Работа/Хоби : Gledanje Lost :D
Registration date : 2009-05-25

ПишувањеПредмет: Re: Чија смрт најмногу ве изнервира/растажи?   Чија смрт најмногу ве изнервира/растажи? - Page 2 I_icon_minitimeВто Aвг 25, 2009 8:09 am

Мене на Бун! Па и на Еко, а на другиве како на пр. Чарли знаев дека ке умре...и Ден исто така заради глупиот спојлер!
LostyFox
Супер модератор
Супер модератор
LostyFox

Female
Работа/Хоби : Серии, филмови, по некоја книга, по цел ден на PC...тоа не е се, но.....

ПишувањеПредмет: Re: Чија смрт најмногу ве изнервира/растажи?   Чија смрт најмногу ве изнервира/растажи? - Page 2 I_icon_minitimeВто Aвг 25, 2009 12:29 pm

IceMan напиша:
Мене на Бун! Па и на Еко, а на другиве како на пр. Чарли знаев дека ке умре...и Ден исто така заради глупиот спојлер!

Зошто ви беше толку убава во смисла ЗАКОН смрта на Бун? Мене ништо посебно ни ми значеше Smile
Losteech
Admin
Losteech

Male
Број на мислења : 2048
Местолокација : Скопје
Registration date : 2009-01-10

ПишувањеПредмет: Re: Чија смрт најмногу ве изнервира/растажи?   Чија смрт најмногу ве изнервира/растажи? - Page 2 I_icon_minitimeВто Aвг 25, 2009 6:48 pm

LostyFox напиша:
IceMan напиша:

Зошто ви беше толку убава во смисла ЗАКОН смрта на Бун? Мене ништо посебно ни ми значеше Smile
Епа мене на пример не ми беше толку посебна смртта на Еко.

ЗОШТО на вас ви беше??? Twisted Evil Razz
http://lostseries.blog.mk
Shadow
Преживеан
Преживеан
Shadow

Female
Број на мислења : 106
Местолокација : na havai
Registration date : 2009-02-04

ПишувањеПредмет: Re: Чија смрт најмногу ве изнервира/растажи?   Чија смрт најмногу ве изнервира/растажи? - Page 2 I_icon_minitimeВто Aвг 25, 2009 8:14 pm

LostyFox напиша:
IceMan напиша:

На Бун ми беше посебна смртта зашто тој беше првиот главен лик што умре и не очекував. А понатаму веќе знаевме дека ке убиваат и други главни ликови.
LostyFox
Супер модератор
Супер модератор
LostyFox

Female

ПишувањеПредмет: Re: Чија смрт најмногу ве изнервира/растажи?   Чија смрт најмногу ве изнервира/растажи? - Page 2 I_icon_minitimeВто Aвг 25, 2009 10:16 pm

Лости не зезај...еко имаше најкул смрт Razz го истреска смоуки, го јадеше баба бела меца Razz Very Happy ZAKON

А за Бун единствено беше закон тоа што Џек го стори за да го спаси и како Лок мудре се вадеше од сета таа каша Razz Very Happy

Namaste
Losteech
Admin
Losteech

Male
Број на мислења : 2048
Местолокација : Скопје
Registration date : 2009-01-10

ПишувањеПредмет: Re: Чија смрт најмногу ве изнервира/растажи?   Чија смрт најмногу ве изнервира/растажи? - Page 2 I_icon_minitimeСре Aвг 26, 2009 1:35 am

LostyFox напиша:
А за Бун единствено беше закон тоа што Џек го стори за да го спаси и како Лок мудре се вадеше од сета таа каша Razz Very Happy
Значи „само“ тоа беше закон? Епа арно малце, цела епизода посветена на неговата смрт... Rolling Eyes
http://lostseries.blog.mk
LostyFox
Супер модератор
Супер модератор
LostyFox

Female

ПишувањеПредмет: Re: Чија смрт најмногу ве изнервира/растажи?   Чија смрт најмногу ве изнервира/растажи? - Page 2 I_icon_minitimeСре Aвг 26, 2009 1:44 am

па добро едно е да биде нешто поврзано со нешто(џек и работата) и тоа да ти се допадне а сосема различно е да ти се допаѓа таа работа (смртта на бун)

Целата епизода беше супер, а смртта како беше изведена не ми беше нешто посебно, се знаеше дека ќе умре Very Happy

Namaste
Sponsored content

ПишувањеПредмет: Re: Чија смрт најмногу ве изнервира/растажи?   Чија смрт најмногу ве изнервира/растажи? - Page 2 I_icon_minitime

Чија смрт најмногу ве изнервира/растажи?
Вратете се на почетокот 
Страна 2 of 2Отиди на страна : Previous  1, 2
 Similar topics
-
» Која телевизија ја гледате најмногу?
» Кој дневен весник го читате најмногу?