| Чија смрт најмногу ве изнервира/растажи? | |
|
+6antidnevnik Lost angel Sawyer^^ LostyFox Мики Losteech 10 posters |
|
Автор | Порака |
---|
LostyFox Супер модератор
Број на мислења : 2272 Age : 33 Местолокација : On the misterious island Работа/Хоби : Серии, филмови, по некоја книга, по цел ден на PC...тоа не е се, но..... Хумор : Многу има за кажување :D Registration date : 2009-01-24
| Предмет: Re: Чија смрт најмногу ве изнервира/растажи? Вто Aвг 25, 2009 1:57 am | |
| Ќе го има сигурно во 6ката, не се секирај Namaste | |
|
| |
IceMan Преживеан
Број на мислења : 85 Age : 30 Местолокација : DHARMA Работа/Хоби : Gledanje Lost :D Registration date : 2009-05-25
| Предмет: Re: Чија смрт најмногу ве изнервира/растажи? Вто Aвг 25, 2009 8:09 am | |
| Мене на Бун! Па и на Еко, а на другиве како на пр. Чарли знаев дека ке умре...и Ден исто така заради глупиот спојлер! | |
|
| |
LostyFox Супер модератор
Број на мислења : 2272 Age : 33 Местолокација : On the misterious island Работа/Хоби : Серии, филмови, по некоја книга, по цел ден на PC...тоа не е се, но..... Хумор : Многу има за кажување :D Registration date : 2009-01-24
| Предмет: Re: Чија смрт најмногу ве изнервира/растажи? Вто Aвг 25, 2009 12:29 pm | |
| - IceMan напиша:
- Мене на Бун! Па и на Еко, а на другиве како на пр. Чарли знаев дека ке умре...и Ден исто така заради глупиот спојлер!
Зошто ви беше толку убава во смисла ЗАКОН смрта на Бун? Мене ништо посебно ни ми значеше | |
|
| |
Losteech Admin
Број на мислења : 2048 Age : 31 Местолокација : Скопје Registration date : 2009-01-10
| |
| |
Shadow Преживеан
Број на мислења : 106 Age : 33 Местолокација : na havai Registration date : 2009-02-04
| Предмет: Re: Чија смрт најмногу ве изнервира/растажи? Вто Aвг 25, 2009 8:14 pm | |
| - LostyFox напиша:
- IceMan напиша:
- Мене на Бун! Па и на Еко, а на другиве како на пр. Чарли знаев дека ке умре...и Ден исто така заради глупиот спојлер!
Зошто ви беше толку убава во смисла ЗАКОН смрта на Бун? Мене ништо посебно ни ми значеше На Бун ми беше посебна смртта зашто тој беше првиот главен лик што умре и не очекував. А понатаму веќе знаевме дека ке убиваат и други главни ликови. | |
|
| |
LostyFox Супер модератор
| Предмет: Re: Чија смрт најмногу ве изнервира/растажи? Вто Aвг 25, 2009 10:16 pm | |
| Лости не зезај...еко имаше најкул смрт го истреска смоуки, го јадеше баба бела меца ZAKON А за Бун единствено беше закон тоа што Џек го стори за да го спаси и како Лок мудре се вадеше од сета таа каша Namaste | |
|
| |
Losteech Admin
Број на мислења : 2048 Age : 31 Местолокација : Скопје Registration date : 2009-01-10
| Предмет: Re: Чија смрт најмногу ве изнервира/растажи? Сре Aвг 26, 2009 1:35 am | |
| | |
|
| |
LostyFox Супер модератор
| Предмет: Re: Чија смрт најмногу ве изнервира/растажи? Сре Aвг 26, 2009 1:44 am | |
| па добро едно е да биде нешто поврзано со нешто(џек и работата) и тоа да ти се допадне а сосема различно е да ти се допаѓа таа работа (смртта на бун) Целата епизода беше супер, а смртта како беше изведена не ми беше нешто посебно, се знаеше дека ќе умре Namaste | |
|
| |
Sponsored content
| Предмет: Re: Чија смрт најмногу ве изнервира/растажи? | |
| |
|
| |
| Чија смрт најмногу ве изнервира/растажи? | |
|