| Репризи на А1, од јули! | |
|
|
Автор | Порака |
---|
Losteech Admin
Број на мислења : 2048 Age : 31 Местолокација : Скопје Registration date : 2009-01-10
| Предмет: Репризи на А1, од јули! Вто Јун 16, 2009 6:03 pm | |
| Верувале или не, А1 (преку мејл) ми потврдија дека „најверојатно од јули ќе започнат да ги прикажуваат репризите на (по се изгледа?) четвртата сезона на Изгубени“, иако не би се изненадил да ги прикажат сите епизоди повторно. Тоа не е се... Луѓето кои се задолжени за програмската шема на телевизијата, ми пренесоа дека „ако биде се во ред, новата сезона би требало да почне од октомври“. По ова се поставува прашањето дали „волците“ од Сител, како и по обичај, се во битка да им одземат уште еден голем залак на А1?? Па, дознаваме многу наскоро... Мене искрено се’ ми е исто, а на вас? Која телевизија повеќе ви одговара? П.С. Претходната информација за репризите била точна, но чиче Велија по се изгледа ја променил одлуката во последен момент... | |
|
| |
Мики Неизлечливо изгубен
Број на мислења : 1282 Age : 30 Местолокација : Велес Работа/Хоби : Лост, Авиони, Измами... :) Хумор : Денес единствено е исплатливо да се отворат аптека и обложувалница. Registration date : 2009-01-21
| Предмет: Re: Репризи на А1, од јули! Вто Јун 16, 2009 6:42 pm | |
| повеќе ми одговара А1, бидејќи Сител е некако повеќе циганска...кога и да свртам само цигански серии или сега е помодерно теленовели. Се додека не ги ичистат сите серии од таков вид ќе бидам за А1. И де бе копирај го тоа мејлот да видиме што точно ти напишале, ако не ти е проблем... | |
|
| |
LostyFox Супер модератор
Број на мислења : 2272 Age : 33 Местолокација : On the misterious island Работа/Хоби : Серии, филмови, по некоја книга, по цел ден на PC...тоа не е се, но..... Хумор : Многу има за кажување :D Registration date : 2009-01-24
| Предмет: Re: Репризи на А1, од јули! Вто Јун 16, 2009 7:04 pm | |
| He he сител била по теленовелите ака сапуниците а велија не биле. ДА не ти ги редам само колку има. ги научив по тоа рекламите Ангели, Машка Чест и тн.........
Намасте
П.С.За одлуката сеедно, како што кажав ставам ЦД во ДВДто и си уживам, не чекам на велија и на рекламите хедис хедис на 2 секунди | |
|
| |
Losteech Admin
Број на мислења : 2048 Age : 31 Местолокација : Скопје Registration date : 2009-01-10
| Предмет: Re: Репризи на А1, од јули! Сре Јун 17, 2009 4:16 pm | |
| Абе секаде има сапуници, или по модерно теленовели, ама на Сител најмногу. Ај Натали кажи им кога последен пат А1 прикажувале сапуница во 20:00, термин кој и прилега на било која американска серија?! Инаку, еве го мејлот: "Zdravo, Ivan, Vistina e deka bese najaveno taka, no se smeni programskata shema i reprizite na Lost ke gi davame najverojatno vo juli. Sto se odnesuva do 5-tata sezona, ako bide se vo red, bi trebalo da pocne na esen, nekade oktomvri.Pozdrav,filmska" | |
|
| |
LostyFox Супер модератор
Број на мислења : 2272 Age : 33 Местолокација : On the misterious island Работа/Хоби : Серии, филмови, по некоја книга, по цел ден на PC...тоа не е се, но..... Хумор : Многу има за кажување :D Registration date : 2009-01-24
| Предмет: Re: Репризи на А1, од јули! Сре Јун 17, 2009 8:05 pm | |
| Па не е бе Иван се во еден термин или два или вечерните термини. Незнам ама јас ретко гледам македонски телевизии, алфа нешто и А1 кога има филм некој и Вовед во Анатомија ако изгледам, друго ништо. Два и пол мажи ја подгледнувам и неа, ама другото сето им е КАТАСТРОФА. Не викам дека на сител има што да се види, ама посебно на Тв денски нема ништо(барем на македонскиве тв) Намасте П.С.Кога да пуштам а1 или има ангели или има цртани како коцки што се оние, или има готвач или нешто за агробизнисот и некоја нубска емисија | |
|
| |
Мики Неизлечливо изгубен
Број на мислења : 1282 Age : 30 Местолокација : Велес Работа/Хоби : Лост, Авиони, Измами... :) Хумор : Денес единствено е исплатливо да се отворат аптека и обложувалница. Registration date : 2009-01-21
| Предмет: Re: Репризи на А1, од јули! Сре Јун 17, 2009 8:38 pm | |
| Нате гледај луд збунет нормален, после Два и пол мажи, супер комедична серија. П.С Никој не ти е крив, па гледаш такви работи на А1 оти гледаш ТВ само од 12 до 2 , тогаш ти е најшит програмата...фино уклучи си од кај 5.30 до кај 6.30 (за два и пол и луд збунет) и после од кај 9 кога ќе почнат добрите серии | |
|
| |
LostyFox Супер модератор
| Предмет: Re: Репризи на А1, од јули! Сре Јун 17, 2009 8:56 pm | |
| Луд, ненормален ми е глупо многу, Чарли е ЗАКОН и Џејк Инаку ретко гледам тв како што кажав (македонски тв-само на вечер ако има филм )...или гледам филм или дисковери, анимал планет, нешнл џиографик, виејџуан,мтв тоа | |
|
| |
Мики Неизлечливо изгубен
| Предмет: Re: Репризи на А1, од јули! Сре Јун 17, 2009 9:48 pm | |
| eпа загледај ЛЗН па после ќе зборуваме дали ти е глуапа серијава, еве прашај го и лости за совет | |
|
| |
maestro Модератор
Број на мислења : 248 Age : 30 Местолокација : Скопје Registration date : 2009-01-20
| Предмет: Re: Репризи на А1, од јули! Чет Јун 18, 2009 12:31 am | |
| Од овие две телевизии сигурно А1 е подобра. Сител ќе ја видиме како ќе ја биде, но се повеќе ми личи на вештачки проект од Власта. | |
|
| |
LostyFox Супер модератор
| Предмет: Re: Репризи на А1, од јули! Чет Јун 18, 2009 12:55 am | |
| Aма што да ја загледувам, кога не ми е привлечна. Така лости викаше и за хау ај мет јор мадр, па серијата е тотална катастрофа според мене Намасте | |
|
| |
Sawyer^^ Мега фанатик
Број на мислења : 814 Age : 36 Местолокација : Кочани Registration date : 2009-02-17
| Предмет: Re: Репризи на А1, од јули! Чет Јун 18, 2009 4:51 pm | |
| За телевизииве реално А1 има сеуште најдобра програма. Секогаш даваат најдобри серии (Изгубени, Вовед во анатомија, ЦСИ, Два и пол мажи...), и плус само таму одвреме-навреме ќе сретнам некој добар филм. На Сител да си кажам гледам само фудбал кога има. Онака не ја поднесувам поради фаци како Латас, Вучич или онаа од Бумбар. Херои почнаа да ги даваат, па прекинаа нешто. Од другиве телевизии, велат дека Др.Хаус на Канал 5 е добра серија, ама не сум ја гледал. | |
|
| |
LostyFox Супер модератор
| Предмет: Re: Репризи на А1, од јули! Саб Јун 20, 2009 12:57 am | |
| Aбе во глобала КАТАСТРОФА | |
|
| |
Losteech Admin
| Предмет: Re: Репризи на А1, од јули! Пет Jул 31, 2009 9:10 pm | |
| ОФИЦИЈАЛНО: репризите на четвртата сезона на А1 започнуваат од понеделник и ќе се емитуваат точно на полноќ во текот на трите почетни дена од работната недела (пон. - среда) Каснат еден месец, но, тоа е тоа... | |
|
| |
maestro Модератор
Број на мислења : 248 Age : 30 Местолокација : Скопје Registration date : 2009-01-20
| Предмет: Re: Репризи на А1, од јули! Нед Aвг 02, 2009 1:55 pm | |
| Е што ако дееее си ја имам сезоната на ДВД (поточно првите три-четири епизоди ги немам ). | |
|
| |
LostyFox Супер модератор
| Предмет: Re: Репризи на А1, од јули! Сре Aвг 05, 2009 3:46 pm | |
| Лости како прв пат да ќе ги гледаш се радуваш, а? Хе хе каква реклама за Р1 е ова Намасте | |
|
| |
Мики Неизлечливо изгубен
| Предмет: Re: Репризи на А1, од јули! Чет Aвг 06, 2009 3:41 pm | |
| вчера ја гледав константата, инаку не ги гледам епизодиве оти неколку пати ми се гледани а и сега на ривочот пак ќе треба така да а1 ќе ги следам со 5 сезона и тек тука некоја епизода од 4 сезона... | |
|
| |
LostyFox Супер модератор
| Предмет: Re: Репризи на А1, од јули! Чет Aвг 06, 2009 5:14 pm | |
| Jaс право да ви кажам немам изгледано ниедна епизода на А1 од овие сега што ги даваат нама уат? | |
|
| |
Losteech Admin
| Предмет: Re: Репризи на А1, од јули! Чет Aвг 06, 2009 10:02 pm | |
| Јас ги изгледав The Beginning of the End, Confirmed Dead, The Economist и Eggtown, а овие вчера не, зашто бев излезен. | |
|
| |
LostyFox Супер модератор
| Предмет: Re: Репризи на А1, од јули! Пет Aвг 07, 2009 1:54 pm | |
| Е баш сите Добро една не или две Namaste | |
|
| |
Sponsored content
| Предмет: Re: Репризи на А1, од јули! | |
| |
|
| |
| Репризи на А1, од јули! | |
|