LostyFox Супер модератор
Број на мислења : 2272 Age : 33 Местолокација : On the misterious island Работа/Хоби : Серии, филмови, по некоја книга, по цел ден на PC...тоа не е се, но..... Хумор : Многу има за кажување :D Registration date : 2009-01-24
| Предмет: Изгубени со три номинации на Teen Choice Awards! Сре Јун 17, 2009 12:33 am | |
| Тин Чојс Наградите секоја година се одржуваат под покровителство на продуцентската куќа FOX во САД. Годинава, Изгубени како серија е номинирана во категоријата Акциона авантура. Но тоа не е се. Имено и двајца актери ја имаат честа да бидат номинирани за најдобар актер кој зазел учество во едно такво шоу. Славните имиња се Џек и Соер еј кеј еј Метју Фокс и Џош Халоувеј. Повеќе тука!П.С. Имате можност и да гласате!!! Намасте | |
|
Losteech Admin
Број на мислења : 2048 Age : 31 Местолокација : Скопје Registration date : 2009-01-10
| Предмет: Re: Изгубени со три номинации на Teen Choice Awards! Сре Јун 17, 2009 4:49 am | |
| Како што реков, наградиве ич не ми се важни. | |
|
LostyFox Супер модератор
Број на мислења : 2272 Age : 33 Местолокација : On the misterious island Работа/Хоби : Серии, филмови, по некоја книга, по цел ден на PC...тоа не е се, но..... Хумор : Многу има за кажување :D Registration date : 2009-01-24
| Предмет: Re: Изгубени со три номинации на Teen Choice Awards! Сре Јун 17, 2009 1:47 pm | |
| Е добро де, оди прочитај кај мене Сепак мислам дека можат да победат, барем Соер ако не и за другите две номинации Намасте | |
|
Sawyer^^ Мега фанатик
Број на мислења : 814 Age : 36 Местолокација : Кочани Registration date : 2009-02-17
| Предмет: Re: Изгубени со три номинации на Teen Choice Awards! Чет Јун 18, 2009 4:40 pm | |
| | |
|
LostyFox Супер модератор
| Предмет: Re: Изгубени со три номинации на Teen Choice Awards! Пет Јун 19, 2009 12:31 am | |
| хе хе престарен Не си тинејџер, ама не си ни дедо Намасте | |
|
Sponsored content
| Предмет: Re: Изгубени со три номинации на Teen Choice Awards! | |
| |
|