Број на мислења : 2048 Age : 31 Местолокација : Скопје Registration date : 2009-01-10
Предмет: Која е вашата омилена симфонија од Мајкл Гјачино? Сре Јун 17, 2009 6:16 pm
Прашањето е едноставно. Доколку сеуште не сте ги симнале саундтраците компонирани од маестралниот Мајкл Гјачино, тоа можете да го сторите преку линковите тука!
Мене најмногу ми се допаѓа "Locke'd Out Again"...
П.С. Кога ќе кажувате која ви е омилена обавезно ставајте ЈуТуб видео за да ја слушнеме. За да го сторите тоа ви треба линкот на видеото, кое го ставате помеѓу овој код: [youtube]ЛИНКОТ тука[/youtube]
LostyFox Супер модератор
Број на мислења : 2272 Age : 33 Местолокација : On the misterious island Работа/Хоби : Серии, филмови, по некоја книга, по цел ден на PC...тоа не е се, но..... Хумор : Многу има за кажување :D Registration date : 2009-01-24
Предмет: Re: Која е вашата омилена симфонија од Мајкл Гјачино? Сре Јун 17, 2009 8:13 pm
Мене ми е оваа ти што си ја ставил и онаа една кога например одеа Џек, Џулс, Френк на кај хелихоптерот во 4та сезона и кога сега во петта ги носеше Лок сите кај Џејкоб
Намасте
П.С.Ако знаеш како се вика би мај гест ставија
Losteech Admin
Број на мислења : 2048 Age : 31 Местолокација : Скопје Registration date : 2009-01-10
Предмет: Re: Која е вашата омилена симфонија од Мајкл Гјачино? Чет Јун 18, 2009 6:29 am
LostyFox напиша:
Мене ми е оваа ти што си ја ставил и онаа една кога например одеа Џек, Џулс, Френк на кај хелихоптерот во 4та сезона и кога сега во петта ги носеше Лок сите кај Џејкоб
Намасте
П.С.Ако знаеш како се вика би мај гест ставија
Е не знам на која мислиш. Дај некоја од овие две сцени што ми ги кажа (зашто со Лок кога ги води накај Џејкоб има 300, не знам на која мислиш, исто е и со хеликоптерот случајот) и ќе ми текне за која станува збор..
LostyFox Супер модератор
Број на мислења : 2272 Age : 33 Местолокација : On the misterious island Работа/Хоби : Серии, филмови, по некоја книга, по цел ден на PC...тоа не е се, но..... Хумор : Многу има за кажување :D Registration date : 2009-01-24
Предмет: Re: Која е вашата омилена симфонија од Мајкл Гјачино? Чет Јун 18, 2009 2:57 pm
Чекај да најдам
Oваа што е во позадина....само не можам да ја најдам кај што се слуша цела и од почеток
Ај види дали ќе се сетиш
НАМАСТЕ ================== ЛОСТИЧ: никако две мислења едно под друго!! ==================
Losteech Admin
Предмет: Re: Која е вашата омилена симфонија од Мајкл Гјачино? Пет Јун 19, 2009 4:49 pm
Заборавив да пишам дека песнава за која збориш е "Hoffs-Drawlar" и ја слушнавме за првпат кога Џек го отвораше ковчегот на Лок во финалето на четвртата сезона.
Еве ја:
П.С. Ајде бе другите кажете си ги фаворитите! Ако воопшто и имате хехе. =))
LostyFox Супер модератор
Предмет: Re: Која е вашата омилена симфонија од Мајкл Гјачино? Пет Јун 19, 2009 5:25 pm
Абре не е оваа
Мики Неизлечливо изгубен
Број на мислења : 1282 Age : 30 Местолокација : Велес Работа/Хоби : Лост, Авиони, Измами... :) Хумор : Денес единствено е исплатливо да се отворат аптека и обложувалница. Registration date : 2009-01-21
Предмет: Re: Која е вашата омилена симфонија од Мајкл Гјачино? Пет Јун 19, 2009 5:59 pm
јас немам фаворит, едноставно глупа ми е музикава. Не зборам за музикава на дечково туку општо за класична ако зборуваме за фаворити MCR - Welcome to the black parade
Losteech Admin
Предмет: Re: Која е вашата омилена симфонија од Мајкл Гјачино? Пет Јун 19, 2009 8:30 pm
LostyFox напиша:
Абре не е оваа
Не го видов видеото до крај, мислев дека збореше за таа на крајот. Иначе, сега знам дека се работело за "The Good Shepherd", не можам да ја најдам на ЈуТуб, ама ако сакаш можам да ти ја пратам на МСН.
Мики напиша:
јас немам фаворит, едноставно глупа ми е музикава. Не зборам за музикава на дечково туку општо за класична ако зборуваме за фаворити MCR - Welcome to the black parade
Почни да го слушаш Мајкл, и јас пред него мислев не слушав класична музика. А не ги знам овие MCR.
Мики Неизлечливо изгубен
Број на мислења : 1282 Age : 30 Местолокација : Велес Работа/Хоби : Лост, Авиони, Измами... :) Хумор : Денес единствено е исплатливо да се отворат аптека и обложувалница. Registration date : 2009-01-21
Предмет: Re: Која е вашата омилена симфонија од Мајкл Гјачино? Пет Јун 19, 2009 9:22 pm
ц ц My Chemical Romance... сега ги знаеш
LostyFox Супер модератор
Предмет: Re: Која е вашата омилена симфонија од Мајкл Гјачино? Саб Јун 20, 2009 1:06 am
"Не го видов видеото до крај, мислев дека збореше за таа на крајот."
хахаххахаха
Тhe Good Shepherd M? Епа ајде ќе ја најдам некако
Намасте
Losteech Admin
Предмет: Re: Која е вашата омилена симфонија од Мајкл Гјачино? Саб Јун 20, 2009 6:50 pm
Мики напиша:
ц ц My Chemical Romance... сега ги знаеш
Да, сега ги знам. =)) Натали, ја има во саундтракот за третата сезона кој можеш да го симнеш на форумов.
LostyFox Супер модератор
Предмет: Re: Која е вашата омилена симфонија од Мајкл Гјачино? Пон Јун 22, 2009 11:38 am
Да? Епа ок, или пак ќе ми ја пратиш ти...по МСН?
Намасте
Shadow Преживеан
Број на мислења : 106 Age : 33 Местолокација : na havai Registration date : 2009-02-04
Предмет: Re: Која е вашата омилена симфонија од Мајкл Гјачино? Вто Aвг 25, 2009 8:12 pm
Мене ми се свиѓа Life and Death, Locke`d Out Again - баш е совршена за Лок, и на Саид темата ама незнам како се вика
Losteech Admin
Предмет: Re: Која е вашата омилена симфонија од Мајкл Гјачино? Вто Aвг 25, 2009 8:46 pm
Shadow напиша:
Мене ми се свиѓа Life and Death, Locke`d Out Again - баш е совршена за Лок, и на Саид темата ама незнам како се вика
Lost Away.
LostyFox Супер модератор
Предмет: Re: Која е вашата омилена симфонија од Мајкл Гјачино? Сре Aвг 26, 2009 1:27 am
Losti ќе ми ја пратиш по мсн..таа со овчарот?
Namaste
Shadow Преживеан
Број на мислења : 106 Age : 33 Местолокација : na havai Registration date : 2009-02-04
Предмет: Re: Која е вашата омилена симфонија од Мајкл Гјачино? Чет Aвг 27, 2009 12:53 am
Losteech напиша:
Shadow напиша:
Lost Away.
е да оваааа. Фала Мислам дека ја имаше и во последната епизода коа Надиа ја мавна кола.
Losteech Admin
Предмет: Re: Која е вашата омилена симфонија од Мајкл Гјачино? Чет Aвг 27, 2009 3:21 am
Shadow напиша:
e да оваааа. Фала Мислам дека ја имаше и во последната епизода коа Надиа ја мавна кола.
Нема проблем. Да, и јас мислам дека ја слушнав тогаш кога Надја беше удрена од кола, само што беше во некоја подруга варијанта отсвирена...можеби таа варијанта ќе ја добиеме во ЦД-то од петтата сезона.
LostyFox Супер модератор
Предмет: Re: Која е вашата омилена симфонија од Мајкл Гјачино? Чет Aвг 27, 2009 8:50 am
или кажи од кај да ја симнам
Намасте
Sponsored content
Предмет: Re: Која е вашата омилена симфонија од Мајкл Гјачино?