| Која e Вашата омилена Кејт-центрична епизода? | |
|
|
Автор | Порака |
---|
LostyFox Супер модератор
Број на мислења : 2272 Age : 33 Местолокација : On the misterious island Работа/Хоби : Серии, филмови, по некоја книга, по цел ден на PC...тоа не е се, но..... Хумор : Многу има за кажување :D Registration date : 2009-01-24
| Предмет: Која e Вашата омилена Кејт-центрична епизода? Пон Јун 22, 2009 6:58 pm | |
| Keјт Остин. Некогашна затвореничка. Подоцна мајка. Пред се љубовница на двајцата најсекси ликови во серијата, Џек и Соер. Сексипилната Кејт, избрана од посилниот пат во неколку наврати за најсекси женски лик од серијата има прилично голема историја во Изгубени. Покрај Џек и таа има одиграно доста минути во серијата, така што се има појавено во вкупно 94 епизоди, а дури 14 епизоди се нејзини центрични,(таа ја имала главната улога). Еве ја листата, а Вие одберете го Вашиот фаворит! " Pilot, Part 2" " Tabula Rasa" " Whatever the Case May Be" " Born to Run" " Exodus, Part 1" " What Kate Did" " I Do" " Left Behind" " Eggtown" " There's No Place Like Home, Part 1" " There's No Place Like Home, Part 3" " The Little Prince" " Whatever Happened, Happened" " The Incident, Part 1" | |
|
| |
Мики Неизлечливо изгубен
Број на мислења : 1282 Age : 30 Местолокација : Велес Работа/Хоби : Лост, Авиони, Измами... :) Хумор : Денес единствено е исплатливо да се отворат аптека и обложувалница. Registration date : 2009-01-21
| Предмет: Re: Која e Вашата омилена Кејт-центрична епизода? Вто Јун 23, 2009 4:11 pm | |
| tabula rasa дефинитивно | |
|
| |
LostyFox Супер модератор
Број на мислења : 2272 Age : 33 Местолокација : On the misterious island Работа/Хоби : Серии, филмови, по некоја книга, по цел ден на PC...тоа не е се, но..... Хумор : Многу има за кажување :D Registration date : 2009-01-24
| Предмет: Re: Која e Вашата омилена Кејт-центрична епизода? Вто Јун 23, 2009 4:43 pm | |
| jaс уште не можам да се одлучам Намасте | |
|
| |
Losteech Admin
Број на мислења : 2048 Age : 31 Местолокација : Скопје Registration date : 2009-01-10
| Предмет: Re: Која e Вашата омилена Кејт-центрична епизода? Сре Јун 24, 2009 4:06 am | |
| Хмм до пред некое време ми беше What Kate Did, ама после ривочов Tabula Rasa. | |
|
| |
LostyFox Супер модератор
| Предмет: Re: Која e Вашата омилена Кејт-центрична епизода? Сре Јун 24, 2009 3:02 pm | |
| Шо се случуваше во What Kade Did, кога ја ограбуваа банкта со дечкои беше тоа, или кога се мажеше за тој цајканот? Не можам да се сетам незнам оти, затоа на овие анкети дефинтивно ќе гласам после ривочов Намасте | |
|
| |
Losteech Admin
Број на мислења : 2048 Age : 31 Местолокација : Скопје Registration date : 2009-01-10
| Предмет: Re: Која e Вашата омилена Кејт-центрична епизода? Сре Јун 24, 2009 6:57 pm | |
| - LostyFox напиша:
- Шо се случуваше во What Kade Did, кога ја ограбуваа банкта со дечкои беше тоа, или кога се мажеше за тој цајканот?
Тоа беше во следнава по Tabula Rasa. Во WKD ни беше објаснето зошто Кејт ја бркаше полиција. | |
|
| |
LostyFox Супер модератор
| Предмет: Re: Која e Вашата омилена Кејт-центрична епизода? Сре Јун 24, 2009 7:37 pm | |
| Кога мораше да го остави тој Боби што и бил дечко или другар од мал, кога и даде едно авионче? Ми текна Намасте | |
|
| |
Losteech Admin
| Предмет: Re: Која e Вашата омилена Кејт-центрична епизода? Саб Aвг 08, 2009 3:08 am | |
| - LostyFox напиша:
- Кога мораше да го остави тој Боби што и бил дечко или другар од мал, кога и даде едно авионче?
Не е Боби, туку Том. Иначе, откако ги изгледав сите три Кејт центрични епизоди од првава сезона, можам слободно да заклучам дека овој лик може да се „пофали“ со дефинитивно најдосадните центрични епизоди. Извини Еванџелин Лили, ама пред фактите и боговите молчат! | |
|
| |
LostyFox Супер модератор
| Предмет: Re: Која e Вашата омилена Кејт-центрична епизода? Нед Aвг 09, 2009 9:06 pm | |
| Тоооом? Оти мислев дека е Боби? Нема врска Инаку Ката ти простила сигурно Намасте | |
|
| |
Sponsored content
| Предмет: Re: Која e Вашата омилена Кејт-центрична епизода? | |
| |
|
| |
| Која e Вашата омилена Кејт-центрична епизода? | |
|