| Која е Вашата омилена Клер-центрична епизода? | |
|
|
|
Автор | Порака |
---|
LostyFox Супер модератор
Број на мислења : 2272 Age : 33 Местолокација : On the misterious island Работа/Хоби : Серии, филмови, по некоја книга, по цел ден на PC...тоа не е се, но..... Хумор : Многу има за кажување :D Registration date : 2009-01-24
| Предмет: Која е Вашата омилена Клер-центрична епизода? Чет Јун 25, 2009 2:46 am | |
| | |
|
| |
Мики Неизлечливо изгубен
Број на мислења : 1282 Age : 30 Местолокација : Велес Работа/Хоби : Лост, Авиони, Измами... :) Хумор : Денес единствено е исплатливо да се отворат аптека и обложувалница. Registration date : 2009-01-21
| Предмет: Re: Која е Вашата омилена Клер-центрична епизода? Чет Јун 25, 2009 10:57 am | |
| треба да се потсетам преку ривочов па после ќе одговорам... | |
|
| |
Losteech Admin
Број на мислења : 2048 Age : 31 Местолокација : Скопје Registration date : 2009-01-10
| Предмет: Re: Која е Вашата омилена Клер-центрична епизода? Саб Јун 27, 2009 3:37 pm | |
| Raised by Another секако. Патем оваа епизода баш денеска ќе ја има на ривочот. | |
|
| |
LostyFox Супер модератор
Број на мислења : 2272 Age : 33 Местолокација : On the misterious island Работа/Хоби : Серии, филмови, по некоја книга, по цел ден на PC...тоа не е се, но..... Хумор : Многу има за кажување :D Registration date : 2009-01-24
| Предмет: Re: Која е Вашата омилена Клер-центрична епизода? Пон Jул 13, 2009 8:06 pm | |
| И јас мислам како Лости ама сепак ќе почекам да дојде Пар Авион, некако добро ми звучи Намасте | |
|
| |
RocknRolla Фанатик
Број на мислења : 383 Age : 33 Местолокација : Skopje Registration date : 2009-07-25
| Предмет: Re: Која е Вашата омилена Клер-центрична епизода? Сре Jул 29, 2009 10:35 pm | |
| Онаа кај што беше со црна коса (мислам дека беше претпоследната). | |
|
| |
Sawyer^^ Мега фанатик
Број на мислења : 814 Age : 36 Местолокација : Кочани Registration date : 2009-02-17
| Предмет: Re: Која е Вашата омилена Клер-центрична епизода? Чет Jул 30, 2009 5:30 pm | |
| - RocknRolla напиша:
- Онаа кај што беше со црна коса (мислам дека беше претпоследната).
Тоа е последната - Par avion | |
|
| |
LostyFox Супер модератор
| Предмет: Re: Која е Вашата омилена Клер-центрична епизода? Сре Aвг 12, 2009 2:38 am | |
| Kај што емо или нешто такво ОДВРАТНО? Последната Намасте | |
|
| |
Sawyer^^ Мега фанатик
Број на мислења : 814 Age : 36 Местолокација : Кочани Registration date : 2009-02-17
| Предмет: Re: Која е Вашата омилена Клер-центрична епизода? Сре Aвг 12, 2009 3:47 am | |
| Таму е во готик стил... | |
|
| |
RocknRolla Фанатик
Број на мислења : 383 Age : 33 Местолокација : Skopje Registration date : 2009-07-25
| Предмет: Re: Која е Вашата омилена Клер-центрична епизода? Сре Aвг 12, 2009 1:48 pm | |
| не е емо, туку е готик (има разлика) и не е ни едното ни другото одвратно (барем кај женските) | |
|
| |
LostyFox Супер модератор
| Предмет: Re: Која е Вашата омилена Клер-центрична епизода? Чет Aвг 13, 2009 2:28 am | |
| A што е готик? И штое различно? Едните се фрлаат од зграда другите сечат вени? Дај бе остајте тие работи ОДВРАТНО е и кај женски и кај машки Пример МАЈЛС, КЛЕР...друг мислам немаше во лост Намасте | |
|
| |
RocknRolla Фанатик
| Предмет: Re: Која е Вашата омилена Клер-центрична епизода? Чет Aвг 13, 2009 3:26 am | |
| мајлс беше чисто панк и немора да значи дека ако си готик и фрли се од зграда (сите такви случаеви се чиста случајност ) а разликата е тоа што готик е повеќе поврзано со метал, а емо со рок... тоа е најпрост пример | |
|
| |
LostyFox Супер модератор
| Предмет: Re: Која е Вашата омилена Клер-центрична епизода? Чет Aвг 13, 2009 3:49 am | |
| незнам ама се што е НЕНОРМАЛНО за мене е НЕНОРМАЛНО
Се знае машко кратка коса, пристојно облечено, со фармерки, и маичка
Девојче по можност долга коса (ИСЧЕШЛАНА), чисто лице а не 1000 кила пудри и креони и сенки и тн. пристојно облечена фармерки, фустанче зависи од приликата
СЕ ШТО Е ПРЕТЕРАНО: На пример на машко, обетка,прстен(освем веренички) ланци ,белезици, пирсови, и друго е ОДВРАТНО
ДА НЕ ПРАВИМЕ МУАБЕТ за геј, лез, кој дури излегуваат и на тв (во јавност) и викаат дека сето тоа е нормално. ТИ СЕ МОЛАМ...
Намасте
П.С.Кол ми олд фешн бт нејчр и нејчр | |
|
| |
Losteech Admin
Број на мислења : 2048 Age : 31 Местолокација : Скопје Registration date : 2009-01-10
| Предмет: Re: Која е Вашата омилена Клер-центрична епизода? Чет Aвг 13, 2009 3:56 am | |
| - LostyFox напиша:
- незнам ама се што е НЕНОРМАЛНО за мене е НЕНОРМАЛНО
Девојче по можност долга коса (ИСЧЕШЛАНА), чисто лице а не 1000 кила пудри и креони и сенки и тн. пристојно облечена фармерки, фустанче зависи од приликата
СЕ ШТО Е ПРЕТЕРАНО: На пример на машко, обетка,прстен(освем веренички) ланци ,белезици, пирсови, и друго е ОДВРАТНО
ДА НЕ ПРАВИМЕ МУАБЕТ за геј, лез, кој дури излегуваат и на тв (во јавност) и викаат дека сето тоа е нормално. ТИ СЕ МОЛАМ...
Намасте
П.С.Кол ми олд фешн бт нејчр и нејчр Абе секој си има свое мислење. Јас повеќе преферирам подолга коса, мислам не ептен долга, ама не ни ептен кратка, нешто како на пример косата на Торес (маалце пократка, да не мора да ставам венче ). Ова што го кажа за женскиве и пудриве, тотално се согласувам. Инаку, ти сигурно си имала таква генерација во училиште, која не се замарала со вакви ствари. Слично беше и со мојата. Но, за разлика од нас, пред една година што завршивме осмо, овие новиве за средно што ќе бидат сега, сите беа кој од кој се „помрднати“, еден/на е ЕМО, друг/а ПАНК, трет/а ШТОТИЗНАМЈАСТАМУ хехе. Јас немам против никој ништо против, кој што сака нека си прави, само нека не ме замара. - RocknRolla напиша:
- не е емо, туку е готик (има разлика) и не е ни едното ни другото одвратно (барем кај женските)
Емо е грдо, ГОТИК рулз (поготово Клер)!!! | |
|
| |
LostyFox Супер модератор
| Предмет: Re: Која е Вашата омилена Клер-центрична епизода? Чет Aвг 13, 2009 4:02 am | |
| Па добро де јас го кажав своето косата на торес се смета за кратка ОК е. Она што е на пример на Соер не е коса на машко. Среќа што има тело и широки раменици и е набилдан(колку толку) инаку нема да личи на ништо. А да ќе личи на Бун читај педерче КОНЕЧНО АЛЕЛУЈА ДА ПРИФАТИ МАШКО ЕДЕН ЖЕНСКИ СТАФ(за женските) Абре има едни со мене во средно три се ЕМО демек биле, и на школо ми идат сите три ко семафор со различни кркми фарбани. Аман бре кај се на школо или каде? Три песни незнаат од јуту, металика, ајрон мејден,џон бон џови и тие биле рокерки. Имаат тие едно име,лично мое измислено, пошто јас ти сум нешто слично како Соер (ПРЕКАРИ ДАВАМ). нивниот е СИНТЕЗИС Исто е и со раперите. Стави беџви на себе три броја поголеми и рапер си.ццц. колку идат генерацииве се позапустено е како не (за клер) | |
|
| |
RocknRolla Фанатик
| Предмет: Re: Која е Вашата омилена Клер-центрична епизода? Чет Aвг 13, 2009 1:34 pm | |
| темава станува интересна, може и посебна тема да се отвори за ова (наше мислење за готик/емо) лостифокс се согласувам со тебе ДО НЕГДЕ за она како треба да се носат машките и девојките... што се однесува до клер, па таа и не изгледаше како да е којзнае колку забегана по тие работи... само си имаше црна коса, сенка и малку шминка. сепак и тоа спаѓа во готик, ама на по-soft начин... исто мислење со тебе имам и за раперите. немате појма само колку луѓе знам што ги слушаат само грин аут, и мислат дека се крајно забегано тешки хип-хоп, рапери и што ти ја знам... за мене тоа се тешки дебили и идиоти што немаат никаков стил... и ај кажете ми дека не изгледа убаво | |
|
| |
LostyFox Супер модератор
| Предмет: Re: Која е Вашата омилена Клер-центрична епизода? Чет Aвг 13, 2009 2:59 pm | |
| Изгледа како да глумела во ДРАКУЛА читај ВЕШТЕРКА Да сум машко и оваа на вечер да ми се појави инфаркт ќе ме мавне Намасте | |
|
| |
RocknRolla Фанатик
| Предмет: Re: Која е Вашата омилена Клер-центрична епизода? Чет Aвг 13, 2009 4:18 pm | |
| а да не е некој љубоморен? | |
|
| |
LostyFox Супер модератор
| Предмет: Re: Која е Вашата омилена Клер-центрична епизода? Пет Aвг 14, 2009 1:45 am | |
| ахахаххаххааа ахахаххаххаааахахаххахх аааахахаххаххаааахахаххаххаааахахаххахха ааахахаххаххааа Ако беше поставено кон мене Намасте | |
|
| |
RocknRolla Фанатик
| Предмет: Re: Која е Вашата омилена Клер-центрична епизода? Пет Aвг 14, 2009 4:10 am | |
| па штознам, некако таков став имаш, а и зошто би ти сметало едно такво невинко убавко нежно девојче како клерчето? | |
|
| |
LostyFox Супер модератор
| Предмет: Re: Која е Вашата омилена Клер-центрична епизода? Пет Aвг 14, 2009 4:26 am | |
| мразам се што е ненормално, затоа имам таков став без разлика дали тоа ненормалното е на машко или женско Ако е на машко нормално не го ни забележувам, пошто хи из нот мај тајп, а ако е на женско оговарам Намасте | |
|
| |
Мики Неизлечливо изгубен
Број на мислења : 1282 Age : 30 Местолокација : Велес Работа/Хоби : Лост, Авиони, Измами... :) Хумор : Денес единствено е исплатливо да се отворат аптека и обложувалница. Registration date : 2009-01-21
| Предмет: Re: Која е Вашата омилена Клер-центрична епизода? Нед Aвг 16, 2009 12:16 am | |
| - LostyFox напиша:
Намасте
П.С.Кол ми олд фешн бт нејчр и нејчр РЕСПЕКТ иако и јас на времето имав долга коса сега си терам кратко | |
|
| |
Мики Неизлечливо изгубен
| Предмет: Re: Која е Вашата омилена Клер-центрична епизода? Нед Aвг 16, 2009 12:19 am | |
| | |
|
| |
LostyFox Супер модератор
| Предмет: Re: Која е Вашата омилена Клер-центрична епизода? Нед Aвг 16, 2009 1:18 am | |
| - Мики напиша:
- LostyFox напиша:
Намасте
П.С.Кол ми олд фешн бт нејчр и нејчр РЕСПЕКТ иако и јас на времето имав долга коса сега си терам кратко хехххе РЕСПЕКТ! Закон си Намасте | |
|
| |
LostyFox Супер модератор
| Предмет: Re: Која е Вашата омилена Клер-центрична епизода? Нед Aвг 16, 2009 1:19 am | |
| | |
|
| |
RocknRolla Фанатик
| Предмет: Re: Која е Вашата омилена Клер-центрична епизода? Нед Aвг 16, 2009 2:57 am | |
| јас сеуште си стојам на моето мислење дека на сликава изгледа и повеќе од одлично... | |
|
| |
Sponsored content
| Предмет: Re: Која е Вашата омилена Клер-центрична епизода? | |
| |
|
| |
| Која е Вашата омилена Клер-центрична епизода? | |
|