| Каде на одмор? | |
|
|
Автор | Порака |
---|
Losteech Admin
Број на мислења : 2048 Age : 31 Местолокација : Скопје Registration date : 2009-01-10
| Предмет: Каде на одмор? Пет Jул 10, 2009 10:07 pm | |
| Јас во Албанија! Вие? Каде и да одите, ви посакувам убав претстој! | |
|
| |
LostyFox Супер модератор
Број на мислења : 2272 Age : 33 Местолокација : On the misterious island Работа/Хоби : Серии, филмови, по некоја книга, по цел ден на PC...тоа не е се, но..... Хумор : Многу има за кажување :D Registration date : 2009-01-24
| Предмет: Re: Каде на одмор? Саб Jул 11, 2009 1:24 am | |
| Сеуште не се знае! Фала и јас Ви го посакувам истото! | |
|
| |
Lost angel Модератор
Број на мислења : 320 Age : 35 Местолокација : on the island Registration date : 2009-01-22
| Предмет: Re: Каде на одмор? Нед Jул 12, 2009 12:10 am | |
| Јас најверојатно нема никаде да одам, ми пропаднаа плановите. Ама, супер да си поминете вие што ќе одите некаде. | |
|
| |
Мики Неизлечливо изгубен
Број на мислења : 1282 Age : 30 Местолокација : Велес Работа/Хоби : Лост, Авиони, Измами... :) Хумор : Денес единствено е исплатливо да се отворат аптека и обложувалница. Registration date : 2009-01-21
| Предмет: Re: Каде на одмор? Нед Jул 12, 2009 12:22 am | |
| и кај мене шансите да одам се 50-50 ако одам најверојатно во Охрид наш како и да е убаво да си поминете тие што ќе одат, а тие што нема да одат уште поубаво | |
|
| |
LostyFox Супер модератор
Број на мислења : 2272 Age : 33 Местолокација : On the misterious island Работа/Хоби : Серии, филмови, по некоја книга, по цел ден на PC...тоа не е се, но..... Хумор : Многу има за кажување :D Registration date : 2009-01-24
| Предмет: Re: Каде на одмор? Пон Jул 13, 2009 8:26 pm | |
| Некогаш е подобро да не отидеш никаде а да си поминеш супер,отколку мене еднаш ми се има случано заминав Бугарија фамилијарно. Десет дена бев во Софија кај роднини абе 40 степани не се седеше во тоа градот, одиме на море кога рече врни 4ри дена. бури, без престан и си дојдовме, ни прпаднаа другите шест (баш тие морските денови) Лајв САКС самтајмс Намасте | |
|
| |
Losteech Admin
Број на мислења : 2048 Age : 31 Местолокација : Скопје Registration date : 2009-01-10
| Предмет: Re: Каде на одмор? Вто Jул 14, 2009 6:11 am | |
| Е да, се согласувам со тебе Натали. И ајде одлучувај побрзо дали ќе идеш или не, да не биде после одлучив-ама нема сместување хехех! =))) Иначе баш ми е жал што Ангелчето никаде нема да оди, можам да замислам како ќе ти биде на горештиниве. Мики, со среќа. | |
|
| |
LostyFox Супер модератор
| Предмет: Re: Каде на одмор? Вто Jул 14, 2009 6:08 pm | |
| Aбе секогаш има место за сместување Ангелчето не оди не оди, здравје ајде другата година Со среќа Мики Намасте | |
|
| |
Lost angel Модератор
Број на мислења : 320 Age : 35 Местолокација : on the island Registration date : 2009-01-22
| Предмет: Re: Каде на одмор? Сре Jул 15, 2009 5:13 pm | |
| Епа, тоа е. Следната година дупло. Сега и онака морам да учам за испитите во август. Мики, со среќа. | |
|
| |
LostyFox Супер модератор
| Предмет: Re: Каде на одмор? Чет Jул 16, 2009 12:18 am | |
| Епа тогаш учи, да положиш Намасте | |
|
| |
Sponsored content
| Предмет: Re: Каде на одмор? | |
| |
|
| |
| Каде на одмор? | |
|