| Lost Fantasy League | |
|
|
Автор | Порака |
---|
Sawyer^^ Мега фанатик
Број на мислења : 814 Age : 36 Местолокација : Кочани Registration date : 2009-02-17
| Предмет: Lost Fantasy League Саб Jул 18, 2009 4:26 am | |
| Прочитав за ова на блогот, и се регистрирав. Па Лостич, пошто немам блог да ти пишам, да ти кажам ако не е доцна. Екипата ми се вика sawyer88. Инаку, ја отворив темава да ве прашам, на која основа ќе се добиваат поени? По минутажа на ликовите, центричност, или...? Повеќе информации тука. | |
|
| |
Losteech Admin
Број на мислења : 2048 Age : 31 Местолокација : Скопје Registration date : 2009-01-10
| Предмет: Re: Lost Fantasy League Саб Jул 18, 2009 6:45 am | |
| - Sawyer^^ напиша:
- Прочитав за ова на блогот, и се регистрирав. Па Лостич, пошто немам блог да ти пишам, да ти кажам ако не е доцна. Екипата ми се вика sawyer88.
Инаку, ја отворив темава да ве прашам, на која основа ќе се добиваат поени? По минутажа на ликовите, центричност, или...? Супер, те додадов на листата! Иначе не мора да имаш блог за да коментираш. Во врска со прашањава...многу лесно сите ќе ги сфатите правилата веднаш штом играта започне (а ќе започне откако ќе почне шестата сезона на LOST). Се работи за игра (како што имав пишано и на блогот) која е многу слична со оние фудбалските фантази лиги, со тоа што е модифицирана во LOST стил. Значи има некои свои правила, но генерално, идејата е превземена од таму. Основното нешто кое треба да го знаете е дека тие карактери кои сте ги избрале во седумте групи можат да ви носат и одземат поени. Ви носат поени ако: - се појават барем во една сцена од епизода - имаат секс со некој за ова инаку се даваат најмногу поени!!! - се појават во нечиј флешбек или имаат своја центрична епизода - се сретнат со Џејкоб - го видат/сретнат Чудовиштето итн итн итн... А од друга страна, можат да ви бидат одземени поени ако карактерот: - не се појави во епизода - биде убиен - повреди некого итн итн итн Значи, ништо не е така сложено како што ви изгледа. П.С. Штом бидат добиени првите резултати со бодови, ќе бидат постирани истите со македонските учесници на натпреваров на мојот блог како и на форумов. Фала што ја напиша темава иначе, можеби некој што не го посетува блогот ќе ја затекне... | |
|
| |
LostyFox Супер модератор
Број на мислења : 2272 Age : 33 Местолокација : On the misterious island Работа/Хоби : Серии, филмови, по некоја книга, по цел ден на PC...тоа не е се, но..... Хумор : Многу има за кажување :D Registration date : 2009-01-24
| Предмет: Re: Lost Fantasy League Саб Jул 18, 2009 12:06 pm | |
| супер што ви текнало за темава...овде ќе се информираме и ќе собираме информации...зошто јас како што кажав прв пат ги играм брекетиве и другиве игри...лани само гласав Намасте | |
|
| |
Sawyer^^ Мега фанатик
Број на мислења : 814 Age : 36 Местолокација : Кочани Registration date : 2009-02-17
| |
| |
LostyFox Супер модератор
Број на мислења : 2272 Age : 33 Местолокација : On the misterious island Работа/Хоби : Серии, филмови, по некоја книга, по цел ден на PC...тоа не е се, но..... Хумор : Многу има за кажување :D Registration date : 2009-01-24
| Предмет: Re: Lost Fantasy League Нед Jул 19, 2009 3:57 am | |
| соер ти си ивица, од купот на карактери така?
Намасте | |
|
| |
Sawyer^^ Мега фанатик
| |
| |
Losteech Admin
Број на мислења : 2048 Age : 31 Местолокација : Скопје Registration date : 2009-01-10
| Предмет: Re: Lost Fantasy League Пон Jул 20, 2009 4:03 am | |
| - Sawyer^^ напиша:
- Фала многу Лостич за информацииве! Ќе биде интересно, како и да е!
Нема проблем де. =)) Инаку лани за малце ќе завршев во топ 15 јас, ама ме зезна на крај откритието дека Лок не бил вистинскиот Лок пола сезона...тоа ме кошташе мнооогу поени и на крај завршив 154ти. Во секој случај и тоа не е лош резултат, ако се знае дека во лигава има околу 3000 учесници. (си се тешам) | |
|
| |
LostyFox Супер модератор
| Предмет: Re: Lost Fantasy League Пон Jул 20, 2009 4:46 pm | |
| хехехе богаму многу те чинело тоа откритие...со оглед што си паднал од можните 15 на 154 Намасте | |
|
| |
Sponsored content
| Предмет: Re: Lost Fantasy League | |
| |
|
| |
| Lost Fantasy League | |
|