| Lost: Via Domus | |
|
|
Автор | Порака |
---|
Losteech Admin
Број на мислења : 2048 Age : 31 Местолокација : Скопје Registration date : 2009-01-10
| Предмет: Lost: Via Domus Пон Јан 19, 2009 1:36 am | |
| Ја играше ли некој играва? Многу џева се крева, ама на крај мислам дека бројот на играчи беше сведен на минимум. Еве, јас одма ќе кажам дека не се изнаиграв премногу. После третото ниво ме замрзе и се префрлив на WoW. Во секој случај мислам дека беше ОК игрица, со тоа што имаше и доста фалинки... Кој ја играл нека напише збор-два, кој не...нека ја купи! | |
|
| |
LostyFox Супер модератор
Број на мислења : 2272 Age : 33 Местолокација : On the misterious island Работа/Хоби : Серии, филмови, по некоја книга, по цел ден на PC...тоа не е се, но..... Хумор : Многу има за кажување :D Registration date : 2009-01-24
| Предмет: Re: Lost: Via Domus Вто Јун 02, 2009 12:45 pm | |
| Јас ја имам на ДВД ЦД ама џабе, ова џурултикутијава што по некој логика се вика компјутер е слаб за неа Намасте | |
|
| |
Losteech Admin
Број на мислења : 2048 Age : 31 Местолокација : Скопје Registration date : 2009-01-10
| Предмет: Re: Lost: Via Domus Сре Јун 03, 2009 4:29 pm | |
| Е да, зезната е малку, бара нешто подобар компјутер.. | |
|
| |
Мики Неизлечливо изгубен
Број на мислења : 1282 Age : 30 Местолокација : Велес Работа/Хоби : Лост, Авиони, Измами... :) Хумор : Денес единствено е исплатливо да се отворат аптека и обложувалница. Registration date : 2009-01-21
| Предмет: Re: Lost: Via Domus Сре Јун 03, 2009 11:15 pm | |
| jaс ја имам играна, и превртена и мене играва ми е ок! | |
|
| |
LostyFox Супер модератор
Број на мислења : 2272 Age : 33 Местолокација : On the misterious island Работа/Хоби : Серии, филмови, по некоја книга, по цел ден на PC...тоа не е се, но..... Хумор : Многу има за кажување :D Registration date : 2009-01-24
| Предмет: Re: Lost: Via Domus Саб Јун 06, 2009 7:16 pm | |
| кај мене не се игра бара мн јака графичка Намасте | |
|
| |
RocknRolla Фанатик
Број на мислења : 383 Age : 33 Местолокација : Skopje Registration date : 2009-07-25
| Предмет: Re: Lost: Via Domus Саб Jул 25, 2009 7:51 pm | |
| - Losteech напиша:
- Ја играше ли некој играва? Многу џева се крева, ама на крај мислам дека бројот на играчи беше сведен на минимум. Еве, јас одма ќе кажам дека не се изнаиграв премногу. После третото ниво ме замрзе и се префрлив на WoW.
Во секој случај мислам дека беше ОК игрица, со тоа што имаше и доста фалинки... ме 2, само што јас се префрлив на некоја друга игра. Играта на прв поглед е речиси одлична, додека не поминат првите 5 минути, а потоа почнуваат да се случуваат измешано настаните, и да го “тупат“ со чудовиштето. А ви се појави чудовиштето (а се појавува на секои 2 минути), знајте дека треба да се скриете помеѓу оние дрвата (ич не ми текнува како ги викаа), и коа ќе излезете ни знаете од каде сте дошле ни каде треба да одите. Значи за да ја свртите играва прво треба да имате челични живци и да сте крајно забеган гејмер кој заборава кога треба да јаде кога да оди по мочање . | |
|
| |
Мики Неизлечливо изгубен
Број на мислења : 1282 Age : 30 Местолокација : Велес Работа/Хоби : Лост, Авиони, Измами... :) Хумор : Денес единствено е исплатливо да се отворат аптека и обложувалница. Registration date : 2009-01-21
| Предмет: Re: Lost: Via Domus Саб Jул 25, 2009 10:53 pm | |
| - RocknRolla напиша:
- Losteech напиша:
- Ја играше ли некој играва? Многу џева се крева, ама на крај мислам дека бројот на играчи беше сведен на минимум. Еве, јас одма ќе кажам дека не се изнаиграв премногу. После третото ниво ме замрзе и се префрлив на WoW.
Во секој случај мислам дека беше ОК игрица, со тоа што имаше и доста фалинки... ме 2, само што јас се префрлив на некоја друга игра. Играта на прв поглед е речиси одлична, додека не поминат првите 5 минути, а потоа почнуваат да се случуваат измешано настаните, и да го “тупат“ со чудовиштето. А ви се појави чудовиштето (а се појавува на секои 2 минути), знајте дека треба да се скриете помеѓу оние дрвата (ич не ми текнува како ги викаа), и коа ќе излезете ни знаете од каде сте дошле ни каде треба да одите. Значи за да ја свртите играва прво треба да имате челични живци и да сте крајно забеган гејмер кој заборава кога треба да јаде кога да оди по мочање . е сега ме навреди , јас ја превртив играва за 5 дена, тогаш ми беше хит ја играв само неа и јасно е дека ќе ги научиш сите финти на играва. ЗА мене беше доста едноставна... поздрав | |
|
| |
RocknRolla Фанатик
Број на мислења : 383 Age : 33 Местолокација : Skopje Registration date : 2009-07-25
| Предмет: Re: Lost: Via Domus Саб Jул 25, 2009 10:58 pm | |
| Па едноставна е, и јас тоа го реков (за оние со челични живци и... а не викам дека не сум таков ). И јас поминав бајаги од играта за кратко време и можев да ја свртам, ама едноставно немав желба за играње, а до пред да ја пуштам се препотував од среќа дека ќе играм конечно LOST.
Последната промена е направена од RocknRolla на Саб Jул 25, 2009 10:58 pm. Мислењето е променето 1 пати (Reason for editing : печатна грешка :D) | |
|
| |
LostyFox Супер модератор
| Предмет: Re: Lost: Via Domus Саб Jул 25, 2009 11:46 pm | |
| Јас пак не ја ни заиграв Намасте | |
|
| |
Sponsored content
| Предмет: Re: Lost: Via Domus | |
| |
|
| |
| Lost: Via Domus | |
|