| Мишел Родригез во нов филм! | |
|
|
Автор | Порака |
---|
LostyFox Супер модератор
Број на мислења : 2272 Age : 33 Местолокација : On the misterious island Работа/Хоби : Серии, филмови, по некоја книга, по цел ден на PC...тоа не е се, но..... Хумор : Многу има за кажување :D Registration date : 2009-01-24
| Предмет: Мишел Родригез во нов филм! Пет Jул 24, 2009 6:25 pm | |
| Актерката која и те како успешно ја одигра за жал за кратко време улогата на полицајката Ана Лусија Кортез во Изгубени, сега има нов предизвик. Потврдени се неодамнешните гласини дека таа и колегата актер Роберт де Ниро ќе глумат заедно во филмот "Machete". Филмот кој ќе биде ко-рeжиран од Роберт Родригез и Итан Манигвис, беше оформен уште порано (во 2007година ), како божемен трејлер за Grindhouse. Содржината на филмот, главното дејство се концентрира на бивш федеративец кој работи како надничар кој во меѓувреме се крие од нечесни политичари кои го измамиле него. Потврдено е дека повеќекратниот добитник на најпрестижната награда Оскар (Робер де Ниро) ќе го игра Сенаторот МекЛоулин, а Родригез ќе ја игра Луз, изворот потврдува за BloodyDisgusting.com. Снимањето на филмот е закажано за 29 Јули 2009 година. Извор: LostyFoxEпа со среќа нека и е на Родригез, за новата улога. | |
|
| |
RocknRolla Фанатик
Број на мислења : 383 Age : 33 Местолокација : Skopje Registration date : 2009-07-25
| Предмет: Re: Мишел Родригез во нов филм! Саб Jул 25, 2009 6:57 pm | |
| Хммм, можеби ЌЕ глумат ама сега за сега се нема ништо објавено. А знам за еден Machete со Danny Trejo што ќе излезе во 2010 година и ќе биде... темница Инаку на imdb за Robert De Niro и Michelle Rodriguez, не пишува ништо дека ќе глумат во таков филм, така да преостанува да видиме за некое време... - LostyFox напиша:
- Актерката која и те како успешно ја одигра за жал за кратко време
улогата на полицајката Ана Лусија Кортез во Изгубени btw Мишел Родригез е одлична глумица, штета што ја нема многу по филмови | |
|
| |
Losteech Admin
Број на мислења : 2048 Age : 31 Местолокација : Скопје Registration date : 2009-01-10
| Предмет: Re: Мишел Родригез во нов филм! Саб Jул 25, 2009 7:29 pm | |
| Ех, сликава... =)))) Браво за Мишел. | |
|
| |
LostyFox Супер модератор
Број на мислења : 2272 Age : 33 Местолокација : On the misterious island Работа/Хоби : Серии, филмови, по некоја книга, по цел ден на PC...тоа не е се, но..... Хумор : Многу има за кажување :D Registration date : 2009-01-24
| Предмет: Re: Мишел Родригез во нов филм! Саб Jул 25, 2009 11:41 pm | |
| - RocknRolla напиша:
- Хммм, можеби ЌЕ глумат ама сега за сега се нема ништо објавено.
А знам за еден Machete со Danny Trejo што ќе излезе во 2010 година и ќе биде... темница Инаку на imdb за Robert De Niro и Michelle Rodriguez, не пишува ништо дека ќе глумат во таков филм, така да преостанува да видиме за некое време...
- LostyFox напиша:
- Актерката која и те како успешно ја одигра за жал за кратко време
улогата на полицајката Ана Лусија Кортез во Изгубени btw Мишел Родригез е одлична глумица, штета што ја нема многу по филмови Абе се уште незнам дали е официјализирано (барем на imdb) ама би требало да е точно штом го има на сајтот на Дарк Уфо. Ќе видиме наредната година! Инаку незнам дали во Изгубени те бендисувал нејзиниот лик, ама супер беше, ја бива за акциски филмови...Има играно во Фаст енд Фјуриуз и во SWAT за другите непамтам ама ја имало и во други Намасте | |
|
| |
LostyFox Супер модератор
| Предмет: Re: Мишел Родригез во нов филм! Саб Jул 25, 2009 11:42 pm | |
| - Losteech напиша:
- Ех, сликава... =))))
Браво за Мишел. Сликата едвај ја најдов, ниедна големина не огдовраше ЧЕСТИТО 815 мислење Намасте | |
|
| |
RocknRolla Фанатик
Број на мислења : 383 Age : 33 Местолокација : Skopje Registration date : 2009-07-25
| Предмет: Re: Мишел Родригез во нов филм! Саб Jул 25, 2009 11:46 pm | |
| - LostyFox напиша:
- Абе се уште незнам дали е официјализирано (барем на imdb) ама би требало да е точно штом го има на сајтот на Дарк Уфо. Ќе видиме наредната година!
Инаку незнам дали во Изгубени те бендисувал нејзиниот лик, ама супер беше, ја бива за акциски филмови...Има играно во Фаст енд Фјуриуз и во SWAT за другите непамтам ама ја имало и во други
Намасте Па реков ќе си почекаме за да видиме... А во изгубени беше одлична, како и во спомнатите филмови, би го додал и Resident Evil 1 (штета што ја заразија ) | |
|
| |
RocknRolla Фанатик
| Предмет: Re: Мишел Родригез во нов филм! Саб Jул 25, 2009 11:47 pm | |
| | |
|
| |
LostyFox Супер модератор
| Предмет: Re: Мишел Родригез во нов филм! Нед Jул 26, 2009 1:30 am | |
| | |
|
| |
LostyFox Супер модератор
| Предмет: Re: Мишел Родригез во нов филм! Нед Jул 26, 2009 1:32 am | |
| | |
|
| |
RocknRolla Фанатик
| Предмет: Re: Мишел Родригез во нов филм! Нед Jул 26, 2009 4:07 am | |
| хехехе, истото и јас си го реков... дека по други форуми обично се честита 1000 мислење или слично а овде глеам 815. Па си викам мора да има нешто овде, па земав ги собирав бројките на харли ама не ми испаѓаше и баталив и излегов малце надвор и дури после ми текна што напишав (џабе сеа правдање...) | |
|
| |
LostyFox Супер модератор
| Предмет: Re: Мишел Родригез во нов филм! Нед Jул 26, 2009 1:07 pm | |
| хехехеххехехе не е проблем бе ајде...уживај НАМАСТЕ | |
|
| |
Losteech Admin
Број на мислења : 2048 Age : 31 Местолокација : Скопје Registration date : 2009-01-10
| Предмет: Re: Мишел Родригез во нов филм! Чет Jул 30, 2009 5:38 pm | |
| | |
|
| |
LostyFox Супер модератор
| Предмет: Re: Мишел Родригез во нов филм! Пет Jул 31, 2009 11:28 am | |
| Ништо Намасте | |
|
| |
Sponsored content
| Предмет: Re: Мишел Родригез во нов филм! | |
| |
|
| |
| Мишел Родригез во нов филм! | |
|