| Елизабет Мишел: „Џулиет ќе ја видиме во 20% од последната сезона!“ | |
|
|
Автор | Порака |
---|
Losteech Admin
Број на мислења : 2048 Age : 31 Местолокација : Скопје Registration date : 2009-01-10
| Предмет: Елизабет Мишел: „Џулиет ќе ја видиме во 20% од последната сезона!“ Сре Aвг 12, 2009 5:21 pm | |
| Еве што изјави Елизабет Мишел во најновото интервју со Кристин, во нејзиното шоу "Watch with Kristin"... Прашање: дали продуцентите ти кажаа нешто повеќе во врска со враќањето на Џулиет и колку многу ќе ја видиме неа во оваа сезона?Елизабет Мишел: О, да, ми кажаа многу во врска со тоа, но ми забранија да откријам било што, што е навистина лошо бидејќи ако ми кажеа само малку, тогаш веднаш истото би ви го пренела на вас, од едноставна причина што мразам да бидам таинствена. Јас знам што ќе се случи, и мислам дека ќе биде прилично интересно за гледање. И тука ќе има некакво... Знаете нешто кое ќе ве натера да здивнете малку бидејќи се случила резолуција... Прашање: Горчливо-слатка резолуција?ЕМ: Мислам дека е можно да има нешто кое би не насмеало за момент, но тоа ќе биде некаде при крајот, што значи дека е можно...а можно е и да не биде така! Прашање: Можете ли да ни кажете во проценти колку ќе бидете дел од шестата сезона?ЕМ: О Господе, па најверојатно ќе бидам во некои дваесет проценти? [се смее] Можеби петнаесет, можеби дваесет!... Интервјуто е достапно тука. | |
|
| |
Мики Неизлечливо изгубен
Број на мислења : 1282 Age : 30 Местолокација : Велес Работа/Хоби : Лост, Авиони, Измами... :) Хумор : Денес единствено е исплатливо да се отворат аптека и обложувалница. Registration date : 2009-01-21
| Предмет: Re: Елизабет Мишел: „Џулиет ќе ја видиме во 20% од последната сезона!“ Сре Aвг 12, 2009 5:45 pm | |
| супер | |
|
| |
LostyFox Супер модератор
Број на мислења : 2272 Age : 33 Местолокација : On the misterious island Работа/Хоби : Серии, филмови, по некоја книга, по цел ден на PC...тоа не е се, но..... Хумор : Многу има за кажување :D Registration date : 2009-01-24
| Предмет: Re: Елизабет Мишел: „Џулиет ќе ја видиме во 20% од последната сезона!“ Чет Aвг 13, 2009 2:08 am | |
| ок е Џулс Намасте | |
|
| |
maestro Модератор
Број на мислења : 248 Age : 30 Местолокација : Скопје Registration date : 2009-01-20
| Предмет: Re: Елизабет Мишел: „Џулиет ќе ја видиме во 20% од последната сезона!“ Чет Aвг 13, 2009 3:14 pm | |
| Мене ми падна жал за неа во последните сцени од сезоната. | |
|
| |
Sawyer^^ Мега фанатик
Број на мислења : 814 Age : 36 Местолокација : Кочани Registration date : 2009-02-17
| Предмет: Re: Елизабет Мишел: „Џулиет ќе ја видиме во 20% од последната сезона!“ Чет Aвг 13, 2009 6:38 pm | |
| Аха, значи секако ќе ја видиме, ама штом само во 20% тогаш може стварно ќе испадне дека е мртва, па ќе ја гледаме во флешбек или така нешто.... Овие изјави обично излегуваат точни, и лани по изјави и спојлери заклучив веднаш дека Џин не е мртов. | |
|
| |
LostyFox Супер модератор
Број на мислења : 2272 Age : 33 Местолокација : On the misterious island Работа/Хоби : Серии, филмови, по некоја книга, по цел ден на PC...тоа не е се, но..... Хумор : Многу има за кажување :D Registration date : 2009-01-24
| Предмет: Re: Елизабет Мишел: „Џулиет ќе ја видиме во 20% од последната сезона!“ Пет Aвг 14, 2009 1:44 am | |
| | |
|
| |
antidnevnik Преживеан
Број на мислења : 96 Age : 48 Местолокација : Skopje Registration date : 2009-01-20
| Предмет: Re: Елизабет Мишел: „Џулиет ќе ја видиме во 20% од последната сезона!“ Чет Aвг 20, 2009 12:19 pm | |
| Да, но ако таа загинала, значи и останатите загинале.. единствено ако им подлегнала на раните. Ама, нели, тука ќе биде нејзиниот бивш доктор... Не знам што би значеле 20 % и колку е тоа? Па тоа и не е малку... | |
|
| |
Sponsored content
| Предмет: Re: Елизабет Мишел: „Џулиет ќе ја видиме во 20% од последната сезона!“ | |
| |
|
| |
| Елизабет Мишел: „Џулиет ќе ја видиме во 20% од последната сезона!“ | |
|