Македонски форум за хит-серијата Изгубени
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Македонски форум за хит-серијата Изгубени

A Macedonian forum for the best Action/Drama/Sci-Fi show on the planet Earth - LOST!

HomePortal*Latest imagesРегистрирајте сеВлез

Елизабет Мишел: „Џулиет ќе ја видиме во 20% од последната сезона!“

Go down 
+2
Мики
Losteech
6 posters
АвторПорака
Losteech
Admin
Losteech

Male
Број на мислења : 2048
Местолокација : Скопје
Registration date : 2009-01-10

Елизабет Мишел: „Џулиет ќе ја видиме во 20% од последната сезона!“ Empty
ПишувањеПредмет: Елизабет Мишел: „Џулиет ќе ја видиме во 20% од последната сезона!“   Елизабет Мишел: „Џулиет ќе ја видиме во 20% од последната сезона!“ I_icon_minitimeСре Aвг 12, 2009 5:21 pm

Еве што изјави Елизабет Мишел во најновото интервју со Кристин, во нејзиното шоу "Watch with Kristin"...

Прашање: дали продуцентите ти кажаа нешто повеќе во врска со враќањето на Џулиет и колку многу ќе ја видиме неа во оваа сезона?

Елизабет Мишел: О, да, ми кажаа многу во врска со тоа, но ми забранија да откријам било што, што е навистина лошо бидејќи ако ми кажеа само малку, тогаш веднаш истото би ви го пренела на вас, од едноставна причина што мразам да бидам таинствена. Јас знам што ќе се случи, и мислам дека ќе биде прилично интересно за гледање. И тука ќе има некакво... Знаете нешто кое ќе ве натера да здивнете малку бидејќи се случила резолуција...

Прашање: Горчливо-слатка резолуција?

ЕМ: Мислам дека е можно да има нешто кое би не насмеало за момент, но тоа ќе биде некаде при крајот, што значи дека е можно...а можно е и да не биде така!

Прашање: Можете ли да ни кажете во проценти колку ќе бидете дел од шестата сезона?

ЕМ: О Господе, па најверојатно ќе бидам во некои дваесет проценти? [се смее] Можеби петнаесет, можеби дваесет!...

Интервјуто е достапно тука.
Вратете се на почетокот Go down
http://lostseries.blog.mk
Мики
Неизлечливо изгубен
Неизлечливо изгубен
Мики

Male
Број на мислења : 1282
Местолокација : Велес
Работа/Хоби : Лост, Авиони, Измами... :)
Хумор : Денес единствено е исплатливо да се отворат аптека и обложувалница.
Registration date : 2009-01-21

ПишувањеПредмет: Re: Елизабет Мишел: „Џулиет ќе ја видиме во 20% од последната сезона!“   Елизабет Мишел: „Џулиет ќе ја видиме во 20% од последната сезона!“ I_icon_minitimeСре Aвг 12, 2009 5:45 pm

супер Razz
http://www.con.blog.com.mk
LostyFox
Супер модератор
Супер модератор
LostyFox

Female
Број на мислења : 2272
Местолокација : On the misterious island
Работа/Хоби : Серии, филмови, по некоја книга, по цел ден на PC...тоа не е се, но.....
Хумор : Многу има за кажување :D
Registration date : 2009-01-24

ПишувањеПредмет: Re: Елизабет Мишел: „Џулиет ќе ја видиме во 20% од последната сезона!“   Елизабет Мишел: „Џулиет ќе ја видиме во 20% од последната сезона!“ I_icon_minitimeЧет Aвг 13, 2009 2:08 am

ок е Џулс Wink

Намасте
http://lostyfox.blog.com.mk/
maestro
Модератор
Модератор
maestro

Male
Број на мислења : 248
Местолокација : Скопје
Registration date : 2009-01-20

ПишувањеПредмет: Re: Елизабет Мишел: „Џулиет ќе ја видиме во 20% од последната сезона!“   Елизабет Мишел: „Џулиет ќе ја видиме во 20% од последната сезона!“ I_icon_minitimeЧет Aвг 13, 2009 3:14 pm

Мене ми падна жал за неа во последните сцени од сезоната. Sad
Sawyer^^
Мега фанатик
Мега фанатик
Sawyer^^

Male
Број на мислења : 814
Местолокација : Кочани
Registration date : 2009-02-17

ПишувањеПредмет: Re: Елизабет Мишел: „Џулиет ќе ја видиме во 20% од последната сезона!“   Елизабет Мишел: „Џулиет ќе ја видиме во 20% од последната сезона!“ I_icon_minitimeЧет Aвг 13, 2009 6:38 pm

Аха, значи секако ќе ја видиме, ама штом само во 20% тогаш може стварно ќе испадне дека е мртва, па ќе ја гледаме во флешбек или така нешто.... Овие изјави обично излегуваат точни, и лани по изјави и спојлери заклучив веднаш дека Џин не е мртов. Smile
LostyFox
Супер модератор
Супер модератор
LostyFox

Female
Број на мислења : 2272
Местолокација : On the misterious island
Работа/Хоби : Серии, филмови, по некоја книга, по цел ден на PC...тоа не е се, но.....
Хумор : Многу има за кажување :D
Registration date : 2009-01-24

ПишувањеПредмет: Re: Елизабет Мишел: „Џулиет ќе ја видиме во 20% од последната сезона!“   Елизабет Мишел: „Џулиет ќе ја видиме во 20% од последната сезона!“ I_icon_minitimeПет Aвг 14, 2009 1:44 am

Право да ви кажам не сакам да си ја запустам последната сезона иако само ме копка да видам што спојлер нов излегол? Лек за тоа? Very Happy Razz Wink Smile

Намасте
http://lostyfox.blog.com.mk/
antidnevnik
Преживеан
Преживеан
antidnevnik

Female
Број на мислења : 96
Местолокација : Skopje
Registration date : 2009-01-20

ПишувањеПредмет: Re: Елизабет Мишел: „Џулиет ќе ја видиме во 20% од последната сезона!“   Елизабет Мишел: „Џулиет ќе ја видиме во 20% од последната сезона!“ I_icon_minitimeЧет Aвг 20, 2009 12:19 pm

Да, но ако таа загинала, значи и останатите загинале.. единствено ако им подлегнала на раните. Ама, нели, тука ќе биде нејзиниот бивш доктор...
Не знам што би значеле 20 % и колку е тоа? Па тоа и не е малку...
http://www.antidnevnik.blog.com.mk/
Sponsored content

ПишувањеПредмет: Re: Елизабет Мишел: „Џулиет ќе ја видиме во 20% од последната сезона!“   Елизабет Мишел: „Џулиет ќе ја видиме во 20% од последната сезона!“ I_icon_minitime

Елизабет Мишел: „Џулиет ќе ја видиме во 20% од последната сезона!“
Вратете се на почетокот 
Страна 1 of 1
 Similar topics
-
» Елизабет Мишел ќе биде слободна после 14ти јануари!
» Во трејлерите за последната сезона нема да бидат вклучени нови сцени!
» Црквата на Еко ќе ја видиме во новата сезона?
» Дали ќе го видиме Мајкл во шестата сезона?
» Што мислите за Џулиет?