Lost angel Модератор
Број на мислења : 320 Age : 35 Местолокација : on the island Registration date : 2009-01-22
| Предмет: Дали ќе го видиме Мајкл во шестата сезона? Сре Сеп 02, 2009 10:22 pm | |
| Кружат гласини дека сите поранешни ликови ќе се вратат на островот, но Харолд Перино се уште не ги пакува куферите за Хаваи. "Можам само да негирам", кажува тој. "Никој ништо не ми кажа и јас ништо не прашав. Една од добрите работи во Изгубени е тоа што секогаш ги оставам да работат тоа во што се најдобри. Не поставувам никакви прашања." Ако продуцентите го повикаат, тој ќе дојде уште со првиот лет. "Секако дека ќе се појавам." Но, тој не е сигурен дека Мајкл би можел да се врати. "Ако има начин да се вратат сите ликови од првата сезона, тогаш има смисла. Не знам на кој друг начин би имало смисла. Но, тогаш ништо не би имало смисла, па зошто воопшто го кажувам ова?" Што и да се случи, Перино, како и сите фанови, го интересира како ќе се одвиваат настаните. "Се уште имам многу прашања.", додава тој. Дали вие би сакале да го видите Мајкл во шестата сезона? Извор: TV Guide Magazine | |
|
Мики Неизлечливо изгубен
Број на мислења : 1282 Age : 30 Местолокација : Велес Работа/Хоби : Лост, Авиони, Измами... :) Хумор : Денес единствено е исплатливо да се отворат аптека и обложувалница. Registration date : 2009-01-21
| Предмет: Re: Дали ќе го видиме Мајкл во шестата сезона? Сре Сеп 02, 2009 10:40 pm | |
| хмм...ова повеќе ме збуни | |
|
Losteech Admin
Број на мислења : 2048 Age : 31 Местолокација : Скопје Registration date : 2009-01-10
| Предмет: Re: Дали ќе го видиме Мајкл во шестата сезона? Сре Сеп 02, 2009 11:20 pm | |
| Стискам палци...ако веќе сите се враќаат, зошто да не и тој! Па макар и во само 2 секунди. | |
|
Sawyer^^ Мега фанатик
Број на мислења : 814 Age : 36 Местолокација : Кочани Registration date : 2009-02-17
| Предмет: Re: Дали ќе го видиме Мајкл во шестата сезона? Чет Сеп 03, 2009 3:56 am | |
| Не верувам дека ќе се врати, сепак рекол дека никој ништо не му кажал. Ако се врати барем на кратко немам ништо против, ако има смисла за приказната. | |
|
Sponsored content
| Предмет: Re: Дали ќе го видиме Мајкл во шестата сезона? | |
| |
|